Çalışan Kadınlar Kulübü

hımmmmirmirmirmir dedektif cadı naptın nan buldun mu arabayı:1ninca:gerçi giden geliyo olsaydı dedem mezardan çıkar gelir derler bizim burda amakaydirigubbakcemile3belli de olmaz belki yakalanır çalanlar hadi kolay gelea.s.

cadı sen de buradamıydın görmemişim:delphin:

osmanım şekerparem demek liseli artık minik kuşumuzhihoyyythayırlı ossun abbam okulunuzŞeniz
osman aplannn gurban ossunnnnn sanaŞeniz

evet bugün seçimlerimizi(tercihler) yaptık onaylattık bakalım artık hayırlısı neyse o olsun diyoruz

kız ben iyce yaşlanmışım kafamçokkarıştı

milletin ilk çocuğu liseye gidiyor benim ikinci başladı:delphin:

yine lise heyecanı sorunları mafoldumben

neyse ilkten tecrübe var ALLAH tanhihoyyyt

darısı başına arım balım peteğim:Saruboceq:
:lepi: kocaman cadıyı nası görmedin abbam senide zor görüoz işler yoğun herhalde allah işlerimizi hep yoğun etsin çalışalım inşallah benim moral bozuk patronumun arabayı çaldılar bendede dedektiflik varya onu arıom heryerde görürseniz durdurun delikafadulden

cadi ne marka araba kaç model rengi ne :jeyyar:

bu nası dedektiflik kız bilgi vermeden durdurun diyon:roflol:

şimdiye 50 araba durdurdum sordum cadının patronununmu bu diye :delphin:

hepsi:umursamaz: yok dedi:roflol:

hihoyyyt ben marka fermiyim dedim ama ferim dodge nitro jip izmir taraflarında görürsen durudur yasakkelimehala bulamadık yaf yazık adama belki rüşvet alırık araba bulunursa:jeyyar:

hımmmmirmirmirmir dedektif cadı naptın nan buldun mu arabayı:1ninca:gerçi giden geliyo olsaydı dedem mezardan çıkar gelir derler bizim burda amakaydirigubbakcemile3belli de olmaz belki yakalanır çalanlar hadi kolay gelea.s.

yok falla bulunamadı hala geçen gün bir işçimiz kaybolmuştu onu buldum ama formumuda düştüm sanırsam çok çalıştım ondandır arıyoruz hayırlısı bulunur inşallah

:roflol::roflol:osmanım formundasın yine :nazar::roflol:
evet form benim göbek adım unuttunmu :jeyyar:

bu hafta daha formdayım

bursa

bilecik

kütahya

gezmesi yaptım cumartesi pazar günü

çeyiz götürdük form yol yorgunluğu dışında harika hihoyyytŞenizŞeniz
hihoyyyt ben marka fermiyim dedim ama ferim dodge nitro jip izmir taraflarında görürsen durudur yasakkelimehala bulamadık yaf yazık adama belki rüşvet alırık araba bulunursa:jeyyar:
kıyamam daha bulunamadımı

geçmiş olsun canım

olan mala olsun deriz ama o giden mal bazen sağlığımızı bozar emeğin gittiği için

sen yeme içme biri gelsin senin birikimini alsın çatır çatır yesin

nasıl sinir bozuluyor

inşallah bulunur:Saruboceq:

dur bir maketini yapalım rüşveti alalım:roflol:
herkeze iyi haftalar geçmiş kandiliniz mübarek olsunopuyorumnanaktan

sanada hayırlı haftalar canım Şeniz

seninde mübarek olsun dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

amin çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur allah gönlümüzdekini verir :Saruboceq:
araba bulunmadı maketini yapmak iyi fikir kaparız rüşveti kırışırız CADIARZU:roflol:

amin çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur allah gönlümüzdekini verir :Saruboceq:
araba bulunmadı maketini yapmak iyi fikir kaparız rüşveti kırışırız CADIARZU:roflol:
merhaba cadı Şeniz

henüz bulunmadımı yazık adama gitti emekleri:çok üzgünüm:
osmanım formundan az bana versenedelikafaduldenilaçlar beni sersem etti:bbo:

hihoyyythihoyyytal canım al hihoyyythihoyyyt

serserim ne ilacı noldu:1shok:

bilmediğim yeni birşey değil değilmi:uhm:

sıcaklarla malesef ilaçlar sersemlik veriyor dikkat et canım benimŞenizŞeniz

:1shok:Anaaaaaaaaaaa
Siz yaşıyormusunuz yaaaa:1shok:
Valla OFT dan gördüm ve şaşırdım sizi böyle yazışırken görüncea.s.

bildiğin konu osmanım kol ve bacak kasılıyo epilepsinin bi çeşiti olan hastalığım hanilaelaelaelaelaebugünlerde arttı da ek ilaç başladım oda öldürüyo beni yaf:delphin:amaaa çok şükür bugün daha iyiyim:kedi:

yaa adıvarım varlığımız hala mevcut gördün müzemuszemus

:1shok:Anaaaaaaaaaaa
Siz yaşıyormusunuz yaaaa:1shok:
Valla OFT dan gördüm ve şaşırdım sizi böyle yazışırken görüncea.s.
bak bak diyene bak :mymeka:

geldinmide göresin :dilcikar:

ben delüü gibi tek başıma hep gelip yazdım oftta ogünleri görmedinmi:umursamaz:

kız sen yaşlandınmı yoksa:1shok:

gelde arada bak ben hergün burda ceeeeeeee yazıyom hemen hemen arada arada bazı bazı tamam sustum görünce yazdıkça yazmak için saçmalamaya başladım:roflol::roflol:Şeniz
bildiğin konu osmanım kol ve bacak kasılıyo epilepsinin bi çeşiti olan hastalığım hanilaelaelaelaelaebugünlerde arttı da ek ilaç başladım oda öldürüyo beni yaf:delphin:amaaa çok şükür bugün daha iyiyim:kedi:

yaa adıvarım varlığımız hala mevcut gördün müzemuszemus

arttımıkafamçokkarıştı rabbim yardımcın olsun ayşammmm:Saruboceq: tez elden şifanı versin:Saruboceq:
artınca ilk 3 gün beden savaşıyor sonrası alışıyor :1hug:
takviye yemek ve dopingleri almayı unutma arım balım peteğim:jeyyar:Şeniz

adıvar görmüyor canım unutmuş buralara düşmeyi bak düşmez kalkmaz bir ALLAH tır
adıvarı nasılda düşürdük oft tan buraya:roflol::roflol:

yok bulunmadı geçmiş olsun serseri ne hastalıklar var bende tek hasta kendimim sanıodum :çok üzgünüm:ben ilaçları içmio pis sefmiom hiç hastalık kendi geçsin onlar süs duruo aynanın önünde:roflol:

yok bulunmadı geçmiş olsun serseri ne hastalıklar var bende tek hasta kendimim sanıodum :çok üzgünüm:ben ilaçları içmio pis sefmiom hiç hastalık kendi geçsin onlar süs duruo aynanın önünde:roflol:

zaten burasıda çkk yeri değil hasta kadınlar kulübü:roflol:

hepimiz hastayız iyi olanlar bulaşmasın diye hemen kaçıyor durmuyor burda:roflol:

almasaydın eczacıda dursaydı cebine zarar yazmazdı evdede yer kaplamazdızemuszemus

halbuki hergün birini içsen en azından kan ve idrar olarak eriyip gidecek :roflol:

eczacıda korkuo benden zaten bana rakip tükkanmı açıcan sen diye:roflol:
ilaçları alıyorum süs maksadıyla değişik renk ve şekillerde içmeye karar verdiğimde hepsini bir atıcamdelikafadulden hasta kadınlar klubüde uygun olur bize yaf:roflol::roflol:

günaydın hayırlı cumalarŞenizçalışan hasta kadınlar kulübüne hoşgeldiniz:roflol::roflol:
serserimŞeniz

hayırlı cumalar canımŞeniz hkk demek:roflol::roflol:
günaydın sanada hayırlı cumalar diğer hasta kadınlar klubüneopuyorumnanaktande

cadımŞeniz

hayırlı cumalar canımŞeniz

isim cuk diye oturdu kulübümüze ama:roflol:

:roflol: evet aynı bize uydu bu gidişle adımız kalıcak böle yeni adımız kutku olsun:içelim:

Back