Hey gidi günler heyyyyyalkisalkisalkis
Ne muhabbetler,ne sohbetler eder,işi gücü bir kenara atardık dimi özüm canım hatçe aplam benimalkisalkisalkis
Forumu ararken bu topiğin tekrar aktif olması beni öyle sevindirdiki anlatamam..Hemen bir koşu kendimi attım bak buraya
Bekle aplam bekle inan herkes eskisi gibi topalanacak,yine eski günlerimi yaad edeceğiz.kaydirigubbakcemile5
Ahhh ahh nerde kaldı o muhabbetler sohbetler herbirinizi ayrı ayrı özledim kimsecikler gelmiyo diye uğramıyordum son zamanlar hiç bakmıyordum hatta eskisi gibi olsa keşke yeniden hep birlikte :çok üzgünüm:
nan iki kafadarlar:mymeka:
Burda olmayabiliriz ama görüşmeye tam gaz devam saçmalamayın nan:mymeka:
Ararım bak 24 saat rahatsız ederim:1closedeyes:
Beni etsen etsen msn den rahatsız edersin:dilcikar:sen özledik bu kuzu ne yapalım
bizde biliyoruz burda değilse bile dışarda görüştüğümüzü ne var ne olmuş yani suçmu nan özlemek senağlama birde öpeyim be ŞenizŞeniz
eylülüm birde sabahtan yazacaktım tüh bana:mymeka: gördünmü bak yine unuttum
oyunlara bir daldım aklım uçmuş ama nasılda özlemişim oynamayı tadını çkardım valla bugün doya doya oynadımhihoyyyt
geldim öptüm yazdım gidiyorum oynamaya
gamyoncuiremsuŞeniz:ecrin_bebek:hihoyyyt:roflol:nasıl anlattım ama sessiz film gibi:roflol:
Günaydın ablam Şeniz
Ne oyununa daldın bakalım senfisfisfis pc başında fazla kalmak yok ona göre a.s
Günaydın çoook çalışkan k.k hatunları bir nefes alın bre :roflol:
özümüm dolunayım serserim adaşım kuşlar pink dhilek yeşim adıvarım hepinize sevigler Şeniz:1hug:
Günaydın ç.k.k lılar öpücüğü kaptım ben ohh size kalmadı :roflol:
:çok üzgünüm:canımmm kıyamam sağahepimiz başladığımız noktaya gelices er ya da geç şimdiden tasalanmasanaŞenizŞeniz
alkisalkisalkis Heyo heyoooooooooooooo alkisalkisalkis
Nerdesiniz çalışkan danalarrrrr hihoyyyt
Herkeze güzel bir hafta diliyorum a.s.
Heppinizi kocaman kocaman öpüyorum..
Ben çok hızlı başladım güneee,Allahım eksiltmesin inşallah....
Birazcıgın işim kaldı,toparlim buradayım...
Saat verem mi nan buluşalım hep birlikte burada hee:jeyyar:
Hepinizi bir sıradan öpem hemde..
Hadi bakem yoklama başladıı....
Adoş buradaaaaaaaaa birrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
aşe burda 2alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisosman öperim 3Şenizadoş severim 4Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?