• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Kadınlar Kulübü

osman abbam noldu gene ne kefeni yaaaaa:1shok::çok üzgünüm:

okumadın demekki ayşam aplan dört kolluyla gitmiş olacaktı bir hafta öncesikaydirigubbakcemile4
mutluluktan uçtuğumuz haberlerimiz var ya orda paylaştım gelir gelmezyerimseniben
mide kanaması geçirdim ayşam 1 haftadır yoktum dükkanda kefeni yırtar yırtmaz soluğu burda aldım bende:utangac:
tükkanda herşey birbirine karışmış benim hıdır toplayamamış gelecek kuvvetin varsa hele bir gel topla dedi bende toplamaya çalışıyorum şimdi akşamda onu topluycam:jeyyar::lepi:
ayşam ayşam benim güsel ayşam yaşadığıma ve sizlerle oluşuma çok mutluyum anladın değilmi ayşam buda yıkmadı beni Şeniz
bakalım sıradakilere hazırlık yapıyorum
ben dünyanın en gösel en dayanıklı gadınıyım:lepi::roflol:

okumadın demekki ayşam aplan dört kolluyla gitmiş olacaktı bir hafta öncesikaydirigubbakcemile4
mutluluktan uçtuğumuz haberlerimiz var ya orda paylaştım gelir gelmezyerimseniben
mide kanaması geçirdim ayşam 1 haftadır yoktum dükkanda kefeni yırtar yırtmaz soluğu burda aldım bende:utangac:
tükkanda herşey birbirine karışmış benim hıdır toplayamamış gelecek kuvvetin varsa hele bir gel topla dedi bende toplamaya çalışıyorum şimdi akşamda onu topluycam:jeyyar::lepi:
ayşam ayşam benim güsel ayşam yaşadığıma ve sizlerle oluşuma çok mutluyum anladın değilmi ayşam buda yıkmadı beni Şeniz
bakalım sıradakilere hazırlık yapıyorum
ben dünyanın en gösel en dayanıklı gadınıyım:lepi::roflol:

Şakası bile kötü ablam yaa deme öyle Allah korumuş :çok üzgünüm:çok dikkat et kendine ne olur :asigim:

Dhilekte gelmiş gitmiş çok özledim onuda :1hug::

canımsınız bende çokk ösledimm yaaa...

dünya telaşesine düştük ihmal ettim buraları...

ösüm ablam hükümet gibin kadınsın valla , yıkılmıyon... helal sana...maşallah diyim bi de dilimi ısırayım...çok geçmiş olsun...a.s.

herbikesleri öpüyommm,

Şakası bile kötü ablam yaa deme öyle Allah korumuş :çok üzgünüm:çok dikkat et kendine ne olur :asigim:

Dhilekte gelmiş gitmiş çok özledim onuda :1hug::
canım benim şükür bunuda atlattım siz üzülmeyin yeter banaŞeniz ne kadar dikkat esekte yaşanacaklar yaşanıyor önemli olan yataklara düşürmüyor rabbim geçici dert veriyor olsun bunlarda yaşamın bir parçası
canımsınız bende çokk ösledimm yaaa...

dünya telaşesine düştük ihmal ettim buraları...

ösüm ablam hükümet gibin kadınsın valla , yıkılmıyon... helal sana...maşallah diyim bi de dilimi ısırayım...çok geçmiş olsun...a.s.

herbikesleri öpüyommm,
dilekim hükümet halt etmiş yanımda o sallanıyor bende mihrap halen yerinde şükür:roflol:bir elektirik şoku diyorum artık yaşadıklarıma yerimseniben
günaydınnnn kızlarr özümbüş çok geçmiş olsun
günaydın canım çokkkkk sağol belosumŞeniz

özümümmmm geçmiş olsun balımmmmmmm Şeniz allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

kızlar heppiniz çok özledimmm benn a.s.
:icecream:

özümümmmm geçmiş olsun balımmmmmmm Şeniz allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

kızlar heppiniz çok özledimmm benn a.s.
:icecream:

pinkim minkimmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz amin rabbim kimseye yaşatmasın canım benimŞeniz ayyyy bende özlemişim ya öptükçe öpesim geliyorŞenizŞeniz

gecmıs olsun a.s.
özumbuş abla

bugunde calısılmazkı:delphin:

çoookkk sağol böcüğümŞeniz
bugün çalışılmazda ne gün çalışılır peki:uhm:
beni bıraksalar ahhh ahhh beni bıraksalar hergün çalışırım:sm_confused:
ben dünyaya çalışmaya gelmiş bir kadınımyerimseniben
gün 24 değil 48 olsa
hafta 7 gün değil 15 gün olsa tam benlik olurdu:roflol:

slm kızlar nasılsınız a.s.
ben bu sıralar böyle fırtsat buldukça ceeeeee diyeceğim

hepiniz öpüldünüz

senağlamasenağlama anladım artık mazimiz kalmadısenağlama neden gelmiyorsunuz kimseler uğramaz olmuşsenağlama bende gelmesem atılıyor bir kenara senağlama
neyse burayı su basmadan susam ben :delphin:
gelmişkenede öpem bir sizleri :jeyyar:
öpüyommmmmm öptümm hepiciğinizi canlarımŞenizŞeniz

özüm ablam bu topic hayattamıydı hala ya
nasılsın ablacığım inşallah iyisindir belki de beni unutmuşsundur

özüm ablam bu topic hayattamıydı hala ya
nasılsın ablacığım inşallah iyisindir belki de beni unutmuşsundur

yaşatmaya çalışıyorum yeşimyerimseniben
geldikçe uğrayıp iki satır yazmaya çalışıyorum
pek sık gelemiyorum hoş gelsemde yine açıp ekranı kapatıyorum yine unutup gidip işimi yapıyorum:roflol::roflol:
artık herkes alıştı sustummu yazmadımmı biliyorlarki unuttum yine:roflol:
sen neler yapıyorsun
eeee şimdi gelelim saadete hatırlat bakalım kendini dermişim:roflol::roflol:

unutmuşsun demek ki ben seni hiç unutmadım ama
seni dilek vardı bi de beni çırak yapmıştınız o zaman
senin bir kızın vardı di mi kaymakamlık sınavlarına hazırlanıyordu yanlış değilsem

senağlamasenağlama anladım artık mazimiz kalmadısenağlama neden gelmiyorsunuz kimseler uğramaz olmuşsenağlama bende gelmesem atılıyor bir kenara senağlama
neyse burayı su basmadan susam ben :delphin:
gelmişkenede öpem bir sizleri :jeyyar:
öpüyommmmmm öptümm hepiciğinizi canlarımŞenizŞeniz

Hey gidi günler heyyyyyalkisalkisalkis
Ne muhabbetler,ne sohbetler eder,işi gücü bir kenara atardık dimi özüm canım hatçe aplam benimalkisalkisalkis
Forumu ararken bu topiğin tekrar aktif olması beni öyle sevindirdiki anlatamam..Hemen bir koşu kendimi attım bak burayakaydirigubbakcemile4
Bekle aplam bekle inan herkes eskisi gibi topalanacak,yine eski günlerimi yaad edeceğiz.kaydirigubbakcemile5​

Ahhh ahh nerde kaldı o muhabbetler sohbetler herbirinizi ayrı ayrı özledim kimsecikler gelmiyo diye uğramıyordum son zamanlar hiç bakmıyordum hatta eskisi gibi olsa keşke yeniden hep birlikte :çok üzgünüm:

yaşatmaya çalışıyorum yeşimyerimseniben
geldikçe uğrayıp iki satır yazmaya çalışıyorum
pek sık gelemiyorum hoş gelsemde yine açıp ekranı kapatıyorum yine unutup gidip işimi yapıyorum:roflol::roflol:
artık herkes alıştı sustummu yazmadımmı biliyorlarki unuttum yine:roflol:
sen neler yapıyorsun
eeee şimdi gelelim saadete hatırlat bakalım kendini dermişim:roflol::roflol:

Ahhh ahh nerde kaldı o muhabbetler sohbetler herbirinizi ayrı ayrı özledim kimsecikler gelmiyo diye uğramıyordum son zamanlar hiç bakmıyordum hatta eskisi gibi olsa keşke yeniden hep birlikte :çok üzgünüm:

nan iki kafadarlar:mymeka:

Burda olmayabiliriz ama görüşmeye tam gaz devam saçmalamayın nan:mymeka:

Ararım bak 24 saat rahatsız ederim:1closedeyes:

nan iki kafadarlar:mymeka:

Burda olmayabiliriz ama görüşmeye tam gaz devam saçmalamayın nan:mymeka:

Ararım bak 24 saat rahatsız ederim:1closedeyes:

Beni etsen etsen msn den rahatsız edersin:dilcikar:sen özledik bu kuzu ne yapalım
bizde biliyoruz burda değilse bile dışarda görüştüğümüzü ne var ne olmuş yani suçmu nan özlemek senağlama birde öpeyim be ŞenizŞeniz

unutmuşsun demek ki ben seni hiç unutmadım ama
seni dilek vardı bi de beni çırak yapmıştınız o zaman
senin bir kızın vardı di mi kaymakamlık sınavlarına hazırlanıyordu yanlış değilsem

ilk bu topice yazmaya başlamıştım o yüzden burda kimseyi unutmadım

şakkaaa yaptım kız unutmadım tabiki:teselli:Şeniz
bakalım sen hatırlıyormusun tam olarak ondan şeyetttiiimmm:utangac:
valla helal olsun hafızana olursa hayırlısıyla inşallah evet kaymakamlık hazırlığı yapıyorkaydirigubbakcemile4
ilkler unutulmaz unutmadım canım
her ne kadar uçar hafızalı olsamda dostlarım hep aklımdadırŞeniz

Back