Çalışan Kadınlar Kulübü

Günaydın Şeniz ayşam bir daha öpem seni ne güzelde demişsin Şeniz :roflol: :roflol:
Umarım sınav başarılı geçer nef kafa

ayşammmmmmmmm ŞenizelülümmmmmmmmmmmmmŞeniz ve hepiciğinizŞenizŞeniz
elülüm umduğunu bul inşallahta nevimiz emeğinin karşılığını alsın :Saruboceq:
ayşam bende aynan senin gibiyin herbiryerde çalışmalara alt yapı ve üst yapı olarak devam etmekle extralar alınır reklamı yaparak kendicağızımı dik ve dinç tutmaya gayret ediyorumkafamçokkarıştı amma karışık yazdım ama sen anlamışındır akıllı gadınsın vesselam:jeyyar:

öhömmmmmmmmmm öhüüüüüüümmmmm nasıl öksürülüyordu bakın onu bile unutmuşum:roflol:
şşşiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş köfteeeee nevin en sinir olduğu şeyi diyem bari:roflol:
kızlar kızlar ölemmi yanağınızdan öpemmi :1hug:

osmanım 7/24 sün vesselam:roflol:senin önünde saygıyla eğiliyorum üstadŞenizherkesi öperim:delphin:

günaydın tek başımayım kendime selam vereyim bari:çok üzgünüm:

amanınnnn benim canım ayşam kendini yanlız hissetmiş kıyamam ben sana:teselli: hiç yanlız olurmusun ruhen hepimiz burdayız Şeniz sen bakmadın galiba ruhlar alemine ondan göremedin bizi:roflol:
naber canlar
beni sordunuz biliyorum dün çok yoğun birgündü
hani benim köy varya dün ordaydım :jeyyar:
sebeb neydi biliyormusunuz tabiki biliyorsunuz seçim için
bizim teyze oğlu belediye başkanı oldu hihoyyyt
onun için yorulduk fakat sonuç iyi olunca sevindik
fakat hem sevinç hem stres bana yaramıyor biliyorsunuz bende biliyom emme nedem durmak beni daha delirtir işte :bbo:
bugün şiş bir şekilde oturuyorum nasılsa şiştim dedim gidimde yazam canlarıma dedim :roflol:
iyi ettim sizi özledim derinliklerimden gelen öpücüklerime boğuyorum sizleriŞeniz

canlar bişi sorcam
eylülümden haberi olan varmı bayadır giriş yapmamış :delphin: umarım bir sorun yoktur cep nosu değiştimi ulaşamıyorum çok merak ettim :sm_confused:

ne güzel son sayfada ben kalmışım :roflol:
huuu huuu kimse yokmu ya canlar arada buraya kaçamak girip sizin iyi oldğunuzu yazılarınızdan takip edip kaçıyodum
ama şimdi boşluktaymışım gibi geldi :çok üzgünüm:
ce demeniz bile bana umut oluyordu nerdesiniz:delphin:

:roflol::roflol::roflol:
kendime gülüyorum yine :roflol::roflol:
anladınız tabi açtım unuttum :roflol::roflol:
mail gelecek diye açtım pc yi msni ne maile baktım nede buraya:roflol: şimdi yolladık diye tel açmasalar unutmuştum ne güzel:roflol:
gelmişken boşluğuda olsa öpecem sizi:jeyyar:ŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol:
kendime gülüyorum yine :roflol::roflol:
anladınız tabi açtım unuttum :roflol::roflol:
mail gelecek diye açtım pc yi msni ne maile baktım nede buraya:roflol: şimdi yolladık diye tel açmasalar unutmuştum ne güzel:roflol:
gelmişken boşluğuda olsa öpecem sizi:jeyyar:ŞenizŞeniz

:roflol: :roflol: sen varya bi tanesin sen :asigim:bizde seni öpüyoruz ablam :asigim:

selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordumm iş yerim oldukça yoğunn
akşamda perişan eve düşüyorum ama topiği çok özledim yayerimseniben
bu arada geçmiş sayfalar silinmiş mi niye bu kadar az sayfa var anlamadım
fisfisfis

bu arada protesto köşesini bulamadım o yüzden buraya yazıyorum TÜRKAN SAYLAN a yapılanları kınıyorum

:roflol: :roflol: sen varya bi tanesin sen :asigim:bizde seni öpüyoruz ablam :asigim:
sen sanki iki tanesin sende bibibbirrrrrrr tanesin canımın içi gözümün nurusun mesaj alınmıştır fakat hala öğrenemediğim tek şey neler olduğu dilerimki üstesinden gelemeyeceğin birşey değildir Şeniz
osman abbammmmm:asigim:Şenizelüllümmm:asigim:Şeniz

osmannnnnnnnnnnn aplan gurban olsun sana osman apla diyen diline gurban olayım ben sizi yemem oturur seyrederim gözüm güzellik ve insan ötesi insan görür sürekli canlarım benim Şeniz
fındıkım - pinkim - çikom - yezom - bademim - tatlısenizim - twim - belfüm - nevbaharım - tavus ve deve kuşum - dhilekim ve ismini yazamadığım tüm canlarım hepiciğinizi çok ama çok seviyorum Şeniz
anılar anılarrrrrrrrrrr şimdi gözümde bir bir canlandılar :çok üzgünüm: anılarrrrrrrrrrr anılarrrrrrrrrrrr gelin birgün beni ağlatın can kızlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

ne zamandır uğramamıştım buralara... hey gidi günler heyyy.............

özüm ablam ismini gördüm son mesajı yazan senmişsin diye daldım içeri...gecenin 3 ü demedim selam vereyim dedim....

herkeslere selamlar : ):1hug::asigim:a.s.

ne zamandır uğramamıştım buralara... hey gidi günler heyyy.............

özüm ablam ismini gördüm son mesajı yazan senmişsin diye daldım içeri...gecenin 3 ü demedim selam vereyim dedim....

herkeslere selamlar : ):1hug::asigim:a.s.

ne güzeldi değilmi dilekim o günler işte o günler güzel anılarla dolu olduğu için unutulamıyor:çok üzgünüm:
kız de bakalım gecenin 3 de ne işin vardı:jeyyar:
ne iyi etmişin özlemişim valla Şeniz
canlar geldim yakalayın bakalım benidelikafaduldenŞeniz
yine kefeni yırttım tekrar aranızdayım kurtuluş yok bendenlülülülülülü

Back