Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uuyyyyy ben senin o migrenine gurban olayım o aağrıları bir tek şey geçirir anladın sen onu anlamadıysan bir bilene sor anlatır mutlaka:roflol:ŞenizOsmanım ablamŞeniz
Sakın bugün beni sormayın salak gibiyim gene migrenliyim:roflol:
osmanımmm elülll nevimmmmŞeniz
iç sese geldimmmmmmkaydirigubbakcemile3oy bu smil pinki hatırlattı:çok üzgünüm:bu benneyaptımkidevekuşunu ...-tatlicadiarzu-bu fındığı......bu Şeniz demeye gerek yok......
bu osmanım.......kötükedihüsobu nev :) bu elül :dilcikar:delikafaduldenbu da ben....
evet osmanım kaydirigubbakcemile570 yaşına gelince toplaşırız:roflol:bakın çocuklar biz 2007 li yıllardan beri tanışıyoruz deris:asigim::roflol:
benim 30 yılım kaldı 70 e :roflol: siz düşünün ben ölünce siz bir araya gelirseniz hortlar sorarım sizekötükedihüso buluşmak neymiş
hortlamış halimi görmek istemeyen canlarıma duyurudur biran önce gelin![]()
Az çalışın biraz az :dilcikar: hiç biriniz yoksunuz yine
ben yazıyorum ama beni engelleme olarmısenağlamaLamam bana hep diyo ama naber
Bir zahmet özlediyseniz msnden yazacaksınız hanımefendiler
En iyisi sizi engelleyip sizden kurtulayım ben-tatlicadiarzu-
purcum seni unutmakmı unutmadıkŞeniz sen neden yazmıyorsun ben sana yazdım kaç defa yoksa sende görünmedimi:1shok:herkes beni unutmuşş burdaaaaa
he valla kendi çapımızda eğleniyoz boş kalmasın kulüp:roflol:unuturmuyuz nan hep adınızı anıyos bi kere gelseniz zamanında görceniz şenis tibiti belfü finduk pink yeso evro defekuşu tavuskuşu doli bak eksiklerebenneyaptımkibiz nev osman elül arada kendi çapımızda eğleniyosbenneyaptımki ayy sabah sabah insan bi günaydın der dimi edepsiz aşe
ben geldim gittim geldim gittim kisme yok:sm_confused:Az çalışın biraz az hiç biriniz yoksunuz yine
Konuşma nan
Ben çalışmıyorum vallaha:roflolers çalışıyorumsenağlama