Çalışan Kadınlar Kulübü

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
yıkılmadım ayaktayım sizlerle başbaşa olmak için buradayımmmmmmmm ne şarkı sözü oldu beeeeee sırnaşık şey
gelebildiğim sürece yazmaya devam edeceğim kızlar:1rolleyes:

Osmanım ablamŞeniz

Sakın bugün beni sormayın salak gibiyim gene migrenliyim:roflol:

iç sese geldimmmmmm:utangac:kaydirigubbakcemile3oy bu smil pinki hatırlattı:çok üzgünüm:bu benneyaptımkidevekuşunu ...-tatlicadiarzu-bu fındığı......bu Şeniz demeye gerek yok......:delphin:bu osmanım.......kötükedihüsobu nev :) bu elül :dilcikar:delikafaduldenbu da ben....

Osmanım ablamŞeniz

Sakın bugün beni sormayın salak gibiyim gene migrenliyim:roflol:
uuyyyyy ben senin o migrenine gurban olayım o aağrıları bir tek şey geçirir anladın sen onu anlamadıysan bir bilene sor anlatır mutlaka:roflol:Şeniz
osmanımmm elülll nevimmmmŞeniz

iç sese geldimmmmmm:utangac:kaydirigubbakcemile3oy bu smil pinki hatırlattı:çok üzgünüm:bu benneyaptımkidevekuşunu ...-tatlicadiarzu-bu fındığı......bu Şeniz demeye gerek yok......:delphin:bu osmanım.......kötükedihüsobu nev :) bu elül :dilcikar:delikafaduldenbu da ben....

yine bir araya geleceğiz ayşam yakındır ben umutluyum hephihoyyyt Şeniz

evet osmanım kaydirigubbakcemile570 yaşına gelince toplaşırız:roflol:bakın çocuklar biz 2007 li yıllardan beri tanışıyoruz deris:asigim::roflol:

evet osmanım kaydirigubbakcemile570 yaşına gelince toplaşırız:roflol:bakın çocuklar biz 2007 li yıllardan beri tanışıyoruz deris:asigim::roflol:

benim 30 yılım kaldı 70 e :roflol: siz düşünün ben ölünce siz bir araya gelirseniz hortlar sorarım sizekötükedihüso buluşmak neymiş
hortlamış halimi görmek istemeyen canlarıma duyurudur biran önce gelin :delphin:

benim 30 yılım kaldı 70 e :roflol: siz düşünün ben ölünce siz bir araya gelirseniz hortlar sorarım sizekötükedihüso buluşmak neymiş
hortlamış halimi görmek istemeyen canlarıma duyurudur biran önce gelin :delphin:

bence sen değil önce nev hortlar gelir deper bizi:roflol::roflol:yanında bademin 3,kuşak torunları sağında cindinin torunları önünde zilli zibididen kalanlar:roflol::roflol:

Aşem allama paralarım seni benim bebelerime laf yok ülen:mymeka:

Ben zaten hortlağım tekrar hortlamama gerek yok:delphin:

oyy yirim ben migrenli hortlağımı Şeniz nevim minicik yufka yürekli sevgi dolu güvemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:oy öslemişim sağa güve demeyikaydirigubbakcemile3

Lamam bana hep diyo ama naber:1closedeyes:

Bir zahmet özlediyseniz msnden yazacaksınız hanımefendiler:mymeka:

En iyisi sizi engelleyip sizden kurtulayım ben-tatlicadiarzu-

unuturmuyuz nan:mymeka:hep adınızı anıyos bi kere gelseniz zamanında görceniz:dilcikar:şenis tibiti belfü finduk pink yeso evro defekuşu tavuskuşu doli bak eksiklerebenneyaptımkibiz nev osman elül arada kendi çapımızda eğleniyosbenneyaptımki ayy sabah sabah insan bi günaydın der dimi:roflol:edepsiz aşe:mymeka:

Günaydın Şeniz
Dün ortalık şenlenmiş kaçırmışım muhabbetti bee özlemişim sizi nan :asigim:
eski günlerdeki gibin olmuş senağlama

ben de çalışıyom çalış çalış nereye kadar kadın dediğin nevinde otururlaelaelaelaelae

Lamam bana hep diyo ama naber

Bir zahmet özlediyseniz msnden yazacaksınız hanımefendiler

En iyisi sizi engelleyip sizden kurtulayım ben-tatlicadiarzu-
ben yazıyorum ama beni engelleme olarmısenağlama
herkes beni unutmuşş burdaaaaa
purcum seni unutmakmı unutmadıkŞeniz sen neden yazmıyorsun ben sana yazdım kaç defa yoksa sende görünmedimi:1shok:
unuturmuyuz nan hep adınızı anıyos bi kere gelseniz zamanında görceniz şenis tibiti belfü finduk pink yeso evro defekuşu tavuskuşu doli bak eksiklerebenneyaptımkibiz nev osman elül arada kendi çapımızda eğleniyosbenneyaptımki ayy sabah sabah insan bi günaydın der dimi edepsiz aşe
he valla kendi çapımızda eğleniyoz boş kalmasın kulüp:roflol:
Az çalışın biraz az hiç biriniz yoksunuz yine
ben geldim gittim geldim gittim kisme yok:sm_confused:
ensonunda bedenim dayanamadı yine bayılma başladı ara verdim sadece senağlama
geliver gidiver yapıyorum şimdilik:lepi:
Konuşma nan

Ben çalışmıyorum vallaha:roflol:Ders çalışıyorumsenağlama

ben konuşabilirim değilmi nevim:asigim:
iyi çalış dersine bu sene geçeceksin sınavları :hooray:
gelmiş ve gelecek olan herkesi hasreten öperimŞeniz

ben hem evde hem kaynanamda hem işte hem kk da çalışıyorum nan:roflol:sen bi ders çalışıyosun afrandan tafrandan geçilmiyo:dilcikar:osmannnnnnŞeniz elül ŞenizgüfemmmmmŞenizve diğer kıslaraŞeniz

Back