Kate hanım bir imza şey debilirmiyim bu arada ne güzel olmuşsun nan kısknaç üye smiyli :dilcikar:
Ay jeton yeni düştü sen feysteki fotomu diyosun:roflol:
Anca mı gördün nan onu :mymeka:
he feysi diyorum yeni gördüm ne zamandır açmıyordum yeni farkettim yorum bile yaptım nan sende uzunsun o resim yakışmış uzat sende öyle saçlarını fazlada kilolu değilsin zaten süper olursun yeminle zaten süpersin :asigim:
he feysi diyorum yeni gördüm ne zamandır açmıyordum yeni farkettim yorum bile yaptım nan sende uzunsun o resim yakışmış uzat sende öyle saçlarını fazlada kilolu değilsin zaten süper olursun yeminle zaten süpersin :asigim:
Ala ala
Saçlarım zaten uzun hatta kestirecem sıkıldımlaelaelaelaelae
Günaydın Şeniz
Abla ne yüzünden banada haber Çok üzgünüm çoooketmedi teesadüf gördüm :1closedeyes:
hasbam kısknaırız diye söylemedi heral :dilcikar:
Presantabıl gibisin sen maşallah Şeniz
elülümmmmmŞeniz
ben göremedim zaten nevimin o halini kızımın şifresini alayımda bakayım bari verirse tabi kızım
o zaten doğuştan güsel doğduğu gün dünya ışıldadı tarih bile yazar :jeyyar:
ben ve presantable :roflol: ayyyyyyy sabah sabah güldürdün beni sen hep gülen ol iyimiŞeniznerde bende bakım ve güzellik o sizlerin yansımasıdır kendinizi görüyonuzŞeniz
abla şımartma şunu:dilcikar: ama şiddetle tavsiye ederim ki mehtap yapmış sanırım çok güzel olmuş yakışmışda bak en yakın zamanda
Sende varya yok yok tarih gisin yeminlen kendinde görmüyorsun presantabel alasısın sen ŞenizŞeniz
günaydınnnnnnnnnn canlarım Şeniz
içimde bir ses ne diyor biliyormusunuz toplaşmak yakındır diyorsüprizzzzz
ben bu hafta kendimi iyi hissettiğime göre sizlerde iyi hissedip geleceksiniz sanki
yoksa içim bir yalancımı:roflol:
Günaydın ablam Şeniz
Sankim benim içimde öyle diyor ikimizin içide yalancı olmaz olamaz delikafadulden
hani derler ya babana bile güvenme diye :1shok: ben onu artık içindeki sese güvenme diye değiştiriyorum elülüm :roflol: demek içimiz dışımız bir değil dışıma bak ben dıştan daha dürüstüm:roflol: içime girme boğulursun ben girdim çıkamadım baksana gelen yok
Hakkat ya kırk yılda bir iç sesimize güvenelim dedik oda olmadı demek ki neymiş dış ses nederse doğru
elülümmmmmŞeniz
ben göremedim zaten nevimin o halini kızımın şifresini alayımda bakayım bari verirse tabi kızım
o zaten doğuştan güsel doğduğu gün dünya ışıldadı tarih bile yazar :jeyyar:
ben ve presantable :roflol:
abla şımartma şunu:dilcikar: ama şiddetle tavsiye ederim ki mehtap yapmış sanırım çok güzel olmuş yakışmışda bak en yakın zamanda
Sende varya yok yok tarih gisin yeminlen kendinde görmüyorsun presantabel alasısın sen ŞenizŞeniz
bir evin bir kızı bırakta şımarsın yakışır ona şımarmakŞeniz
metap yaptıysa rütüşlamıştırda iyce güzelleştirmiştir yerimseniben
evet ben tarih gibi gadınam hangi sayfamı okumak istersin yada ne tarz olsun ne ararsan mevcut bende:roflol: tarih beni değil ben tarihi yazıyorum:jeyyar:
Tirbiyesiz adaş:mymeka:
Yok ablam sevdağ olcak tavuzkuşu etti ben sana atarım o fotoyudelikafadulden
Ay ablammm
Tirbiyesiz adaş:mymeka:
Yok ablam sevdağ olcak tavuzkuşu etti ben sana atarım o fotoyudelikafadulden
sen ne zaman geldin ki nankıskanan üye smeylinden bahsetmiştim sanırsam :asigim:
Tabi ablana gönder bize gönderme :dilcikar:ay yine kısknadım sanırım :roflol::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?