Çalışan Kadınlar Kulübü

Ay jeton yeni düştü sen feysteki fotomu diyosun:roflol:

Anca mı gördün nan onu :mymeka:

Ay jeton yeni düştü sen feysteki fotomu diyosun:roflol:

Anca mı gördün nan onu :mymeka:

he feysi diyorum yeni gördüm ne zamandır açmıyordum yeni farkettim yorum bile yaptım nan sende uzunsun o resim yakışmış uzat sende öyle saçlarını fazlada kilolu değilsin zaten süper olursun yeminle zaten süpersin :asigim:

Ala ala

Saçlarım zaten uzun hatta kestirecem sıkıldımlaelaelaelaelae

Nasılsınız haftanın bu son günü?

hergün geliyorum kimseyi bulamıyordum burda, terkedilmiş gibiydi sizi görünce sevindim

slm bu topigi farketmemişim:1shok:..tuana güzel başlık açmışsın valla okurken koptum:roflol::roflol: nerdesiniz çalışan bayanlar...

Ala ala

Saçlarım zaten uzun hatta kestirecem sıkıldımlaelaelaelaelae

:mymeka:ne haber vermiyonuz aplanıza burdasınızda gidim efkar bastı içim bari
ne o benim yüzbokum yok diye şeyetmiyonuzmu beni:dilcikarfacebook) artı parentese tikkat bilgili bir gadın var karşınızda :dilcikar:
bu arada devem kuşum gelmiş en derin hasretlerimle öperim ben onu ve tavusum kuşumu bakımlı kuşlarŞeniz

Günaydın Şeniz

Abla ne yüzünden banada haber Çok üzgünüm çoooketmedi teesadüf gördüm :1closedeyes:
hasbam kısknaırız diye söylemedi heral :dilcikar:
Presantabıl gibisin sen maşallah Şeniz

haydi canlarım temizlik yaptırıldı kulüp temiz gelin artık :jeyyar:

çayım ve izmirin meşhur boyozuda hazır eeee hadi gari ne bekliyonuz yiyiverin gitsin Şeniz

hafta sonu yine köy evindeydim
toprağı belledim:jeyyar:
herkes yapma zamanı değil dedi ben dinlermiyim dinlemem belledim ve ektim ekmede dediler ya tutarsa dedim ve ektim sonuçtan sizi haberdar ederim
ekin tutsada tutmasada en azından ben kendimi daha zinde ve sağlıklı hissediyorum buda tuttuğunun işeretidir:lepi:
ayrıca bahçeme ekmiş olduğum taze soğanları dün yedim ayyyyyy nasıl sulu nasıl tatlı inanın gerçekten güzel oluyormuş darısı her isteyenin başına
öpimmi sizi hadi hadi nazlanmayın öpcem işte:dilcikar:Şeniz

elülümmmmmŞeniz
ben göremedim zaten nevimin o halini kızımın şifresini alayımda bakayım bari verirse tabi kızım
o zaten doğuştan güsel doğduğu gün dünya ışıldadı tarih bile yazar :jeyyar:
ben ve presantable :roflol: ayyyyyyy sabah sabah güldürdün beni sen hep gülen ol iyimiŞeniznerde bende bakım ve güzellik o sizlerin yansımasıdır kendinizi görüyonuzŞeniz

abla şımartma şunu:dilcikar: ama şiddetle tavsiye ederim ki mehtap yapmış sanırım çok güzel olmuş yakışmışda bak en yakın zamanda
Sende varya yok yok tarih gisin yeminlen kendinde görmüyorsun presantabel alasısın sen ŞenizŞeniz

bir evin bir kızı bırakta şımarsın yakışır ona şımarmakŞeniz
metap yaptıysa rütüşlamıştırda iyce güzelleştirmiştir yerimseniben
evet ben tarih gibi gadınam hangi sayfamı okumak istersin yada ne tarz olsun ne ararsan mevcut bende:roflol: tarih beni değil ben tarihi yazıyorum:jeyyar:

günaydınnnnnnnnnn canlarım Şeniz
içimde bir ses ne diyor biliyormusunuz toplaşmak yakındır diyorsüprizzzzz
ben bu hafta kendimi iyi hissettiğime göre sizlerde iyi hissedip geleceksiniz sanki
yoksa içim bir yalancımı:roflol:

Günaydın ablam Şeniz

Sankim benim içimde öyle diyor ikimizin içide yalancı olmaz olamaz delikafadulden

Günaydın ablam Şeniz

Sankim benim içimde öyle diyor ikimizin içide yalancı olmaz olamaz delikafadulden

hani derler ya babana bile güvenme diye :1shok: ben onu artık içindeki sese güvenme diye değiştiriyorum elülüm :roflol: demek içimiz dışımız bir değil dışıma bak ben dıştan daha dürüstüm:roflol: içime girme boğulursun ben girdim çıkamadım baksana gelen yok

Hakkat ya kırk yılda bir iç sesimize güvenelim dedik oda olmadı demek ki neymiş dış ses nederse doğru

Ay ablammm

Tirbiyesiz adaş:mymeka:

Yok ablam sevdağ olcak tavuzkuşu etti ben sana atarım o fotoyudelikafadulden

sen ne zaman geldin ki nan kıskanan üye smeylinden bahsetmiştim sanırsam :asigim:
Tabi ablana gönder bize gönderme :dilcikar:ay yine kısknadım sanırım :roflol::asigim:

Ay ablammm

ikiside kuş nasıl olsa yaptılarmı güzel yaparlar bakımlı kuşlarŞeniz
yolla aplam sen bana kıskananlar çatlamasın göbek atsın:dilcikar:Şeniz
sen ne zaman geldin ki nan kıskanan üye smeylinden bahsetmiştim sanırsam :asigim:
Tabi ablana gönder bize gönderme :dilcikar:ay yine kısknadım sanırım :roflol::asigim:

kıskanmayalım kıskanmayalım yaşlan seninde olur:jeyyar:
hem sen girip görüyosun ben üye değilim bilmem burdan başka bir yer yapamam zaten bunu nev iyi bilir:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…