Çalışan Kadınlar Kulübü

bugün biraz vakit buldum ve hemen canlarıma bir merhaba diyeyim dedim Şeniz
birde baktım çok ziyaretçimiz olmuş fakat gelen gitmiş gelen gitmiş :1no2:
ahhhhhhhhh eskiden biz böylemiydik senağlama
senizim gelir bir anısını anlatır karnımız ağrırdı gülmekten
nevim barınağındaki kedisini kuşunu kaplumbağasını anlatırdı
polim manav hikayelerini
çikom, twitim, pinkim, fındıkım, feyzam, serserim,belfüm ayyyyyyyy yazamayacağımsenağlama içim sızladı be canlar o günleri çok özledim senağlama sizleri gerçekten çok özlüyorum sizlerin dostluğu gibi dostluk yok ŞenizŞeniz

Patron Tabelası

Bir şirketin patronu, çalışanlarının onu ciddiye almamasından ve saygı göstermeden her zaman kafalarına göre çalışmalarından yakınıyormuş. Bir gün şirketten içeri elinde kocaman bir tabelayla girmiş. Tabelanın üstünde “Burada Patron Benim” yazıyormuş. Onu kapısının üstüne asmış ve dışarı toplantıya gitmiş. Döndüğünde tabelanın üstünde şöyle bir not varmış:

“Karınız aradı, tabelasını geri istiyormuş”.
:roflol::roflol:

Siz Başlattınız

Adamın biri bir iş başvurusunda bulunmuş. Görüşmeye çağırmışlar. Görüşme sonuna doğru ortalama bir tip olan adama patronu sormuş:

-Peki beklentilerin neler? Seni ne tatmin eder?

Adam saymaya başlamış:

- Öncelikli olarak bir araba istiyorum, ayrıca şu anda bulunduğum dairenin kirası biraz fazla onu da şirketin karşılaması iyi olur, maaş olarak da 3000 $’dan aşağıya çalışmam.

Şirket patronu dinlemiş ve:

- Biz sana son model bir Cherokee ve Tarabya’da bir villa vereceğiz. Ayrıca bizim bu pozisyon için planladığımız maaş 6000 $’dı demiş.

Adamın gözleri fırlamış:

- Şaka yapıyorsunuz.delikafadulden

Şirket patronu yapıştırmış:

- Önce siz başlattınız.

Patron ve Sekreter

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terk etmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar. Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak yatağı sekreterine verir.

"Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der.

Sekreter yatağına yatar, adam uyku tulumunun içine girerek, fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, patron sekreterinin sesini duyar:

"Efendim, ben çok üşüyorum."

Adam fermuarını acar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:

"Efendim, ben hala cok üşüyorum."

Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine kadının sesini duyar:

"Ben yine çoooook üşüyorum".

Adam yattığı yerden:

"Bir fikrim var." der. "Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz."

Genç kadın kıkırdar;

"Tamam, bana göre hava hoş."

Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır; "Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al!!!!!"

osmannnnnnn gelip gitmişsin yineŞenizŞenizŞeniz italim burası sessiz çalışan kadınlar kulübübi gün şenlenecek yine burası biliyorum yine gülmekten yerlere yatacağızsenağlama

TABU DİYALOGLARI...

kelime:cuma namazı
ark.:erkekler cuma günü nereye gider?
ben:taksime içmeyee!!
topluluk: yuh be kafirr..

kelime: bisiklet

dude1: abi hani böle yarışı oluyo iki tekerlekli oluyo
dude2: at arabası**

kelime: yumuşatıcı

dude1: abi yumoş diye bi marka var ya hani
dude2: evet var
dude1: hah ne o yumoş işte
dude2: marka abi**

kelime: sokak çoçuğu
- hoca, şimdi, nasıl desem... hımmmm... sokakta yaşayan çocuğa ne denir?
- öeh denir ne dencek...

]
anlatılmak istenen şey: insan

dude 1: abi ben neyim
dude 2: hayvan
dude 3: öküz
dude 4: kütük
.
.
dude n: abazan
dude 1: allah belanızı versin emi:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

OsmanımmŞeniz

Her ne kadar buraya artık gelmesende biliyosun eski çkk hiç kopmadı gene görüşürüz biliyosun demi güzel ablam:sm_cool::asigim:

Mıtbakımız var orda görüşürüz hem daha samimi hem daha sıcak tabi keşke ilk zamanlar gibi hepimiz tam tekmil olabilseksenağlama

çiçekçi hanum biliyorum neşen yok ama gelmişken sen de bi anı anlatıp giseydin ya ösledik nan:asigim:

devekuşuyla tavuskuşu nerde acep:1closedeyes:kesin iş saati manavı bırakıp kuaföre gitmişlerdir:roflol:

çiçekçi hanum biliyorum neşen yok ama gelmişken sen de bi anı anlatıp giseydin ya ösledik nan:asigim:

Son zamanlarda keşke güzel anılarım olsaydı aşem ama son aylarda çok güzel anılarım olmadı maalesef sizide sıkmaktansa susmak en isiyiŞeniz

canımın içi biliyorsun ki senin üzülmen bizim üzülmemiz demek içine atacağına bize at:asigim:Şeniz

devekuşuyla tavuskuşu nerde acep:1closedeyes:kesin iş saati manavı bırakıp kuaföre gitmişlerdir:roflol:
kaydirigubbakcemileispiyoncu aşekaydirigubbakcemile
yazacak bişey bulamadım....:1no2:
:1shok:hakket yazamıyomCADIARZU
gerçi açıkca demem gerekirse sizden çok similleri özlemişim:roflol::asigim:

kaydirigubbakcemileispiyoncu aşekaydirigubbakcemile
yazacak bişey bulamadım....:1no2:
:1shok:hakket yazamıyomCADIARZU
gerçi açıkca demem gerekirse sizden çok similleri özlemişim:roflol::asigim:

Allahın manavı bizden çok smil öslemiş:mymeka:bi de tüpürme smilsi :dilcikar:

Günaydın çok çalışmaktan artık buralara uğramayan hanımlar :dilcikar:

Eskliden böylemiydi be sabah kahvaltıları hazırlanır hep beraber yenir içilirdi :teselli:

Bak sinirlendim şimdi bende depip kaçmazsam ne olim :mymeka:
şutarafagitti

Sıkıyosa vur bakim adaşım:1closedeyes:

Allama dağatırım burayı:roflol:

Kate hanım bir imza şey debilirmiyim bu arada ne güzel olmuşsun nan kısknaç üye smiyli :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…