Seni üzerler.Aynı zamanda hamarat ve becerikli görünmek istiyorum
En az 5-6 gün gibi duruyor. Nasıl olur bilmiyorum ama internette okudum pişirmeden buzluğa börek koyabiliyormuşuz o tarz şeyler yapmaya çalışıcam sanırım :')Kaç gün kalacaklar
Ya bırak Allah aşkına tamam ıyı hos guleryuz gosterdeEn az 5-6 gün gibi duruyor. Nasıl olur bilmiyorum ama internette okudum pişirmeden buzluğa börek koyabiliyormuşuz o tarz şeyler yapmaya çalışıcam sanırım :')
5-6 gün kalan birileri misafir olmaz, ilk gün geldiklerinde kahvaltılarını yemeklerini hazırlarsın ondan sonrasında mutfağı eksik bırakmazsın herşeyi hazırlarlar sen işteyken. zaten kv seni kızı gibi görüyorsa sana elletmez hiçbişeyi.Merhaba, 5 aylık evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz ve gurbetteyiz , eşimin ailesi de benim ailem de farklı farklı şehirlerdeler. Haziran da bulunduğumuz şehre iki aile de misafir olarak tatile gelmek istiyorlar. Tabi ilk evlendiğimizden beri ben de istiyorum ama ilk defa eşimin ailesini tek başıma ağırlayacağım çok heyecanlandım. Kendi annem babam kardeşlerim germiyor beni onlara iki yumurta da kırsam hep hamarat kızım derler :)
Eşimin ailesi ise beni biraz korkutuyor. Onlarla nişanlıyken de sevgiliyken de pek görüşemezdik telefonda da ben konuşamam pek ama onlara karşı hep çok güler yüzlü ve saygılı davrandım şimdiye kadar. Kayınvalidem ve kayınbabam da bana karşı öyleydi ama bu yatılı gelme işi beni çok korkutuyor. Sabah kahvaltı ne hazırlicam ? Sabah benle 6 da kalkmak isterler mi bir de o var ? Kahvaltı hazırlamayıp işe gitsem ayıp olur mu ? Akşam yemeğini nasıl yetiştiricem işten 18.30 da çıkıyorum eve gelmem 19.00 u buluyor ve yemek yapmam hep bir iki saati buluyor. Acaba odamızı evi kenarı köşeyi kurcalarlar mı ? Eşimin ablası yani görümcem çok laf sokan bir kadın belli etmeden ne diyecekse der sonra şakaya vurur şu zamana kadar ona karşı mesafeliydim biraz daha t4emkinli yaklaştım ama bu geldiğinde epey bir iç içe geçicez gibi duruyor. Aynı zamanda hamarat ve becerikli görünmek istiyorum normalde öyle olduğumu düşünürüm ama yapamazsam sanki ömür boyu hep böyle bilinicem gibi. Çünkü bir daha en erken önümüzdeki yaz gelebilecekler. Bilmiyorum yemek tarifi bile önerseniz açığım her türlü yorum fikir benim için çok önemli :)
ha bide sen kvden buzluk için bişeyler iste, stok yapsın sana hazır sendeyken.5-6 gün kalan birileri misafir olmaz, ilk gün geldiklerinde kahvaltılarını yemeklerini hazırlarsın ondan sonrasında mutfağı eksik bırakmazsın herşeyi hazırlarlar sen işteyken. zaten kv seni kızı gibi görüyorsa sana elletmez hiçbişeyi.
pek yüz verme derim özellikle görümceye. yatak odanın kapısını işe giderken kilitle derim.
Merhaba, 5 aylık evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz ve gurbetteyiz , eşimin ailesi de benim ailem de farklı farklı şehirlerdeler. Haziran da bulunduğumuz şehre iki aile de misafir olarak tatile gelmek istiyorlar. Tabi ilk evlendiğimizden beri ben de istiyorum ama ilk defa eşimin ailesini tek başıma ağırlayacağım çok heyecanlandım. Kendi annem babam kardeşlerim germiyor beni onlara iki yumurta da kırsam hep hamarat kızım derler :)
Eşimin ailesi ise beni biraz korkutuyor. Onlarla nişanlıyken de sevgiliyken de pek görüşemezdik telefonda da ben konuşamam pek ama onlara karşı hep çok güler yüzlü ve saygılı davrandım şimdiye kadar. Kayınvalidem ve kayınbabam da bana karşı öyleydi ama bu yatılı gelme işi beni çok korkutuyor. Sabah kahvaltı ne hazırlicam ? Sabah benle 6 da kalkmak isterler mi bir de o var ? Kahvaltı hazırlamayıp işe gitsem ayıp olur mu ? Akşam yemeğini nasıl yetiştiricem işten 18.30 da çıkıyorum eve gelmem 19.00 u buluyor ve yemek yapmam hep bir iki saati buluyor. Acaba odamızı evi kenarı köşeyi kurcalarlar mı ? Eşimin ablası yani görümcem çok laf sokan bir kadın belli etmeden ne diyecekse der sonra şakaya vurur şu zamana kadar ona karşı mesafeliydim biraz daha t4emkinli yaklaştım ama bu geldiğinde epey bir iç içe geçicez gibi duruyor. Aynı zamanda hamarat ve becerikli görünmek istiyorum normalde öyle olduğumu düşünürüm ama yapamazsam sanki ömür boyu hep böyle bilinicem gibi. Çünkü bir daha en erken önümüzdeki yaz gelebilecekler. Bilmiyorum yemek tarifi bile önerseniz açığım her türlü yorum fikir benim için çok önemli :)
Çalışan kadının evine gelen yatılı misafir bir zahmet temizliği de yemeği de yapar. Akşam 7'de eve gelip tüm gün boş olan insanlara yemek yapmaya mı çalışacağım bir de? Şahsen kapıdan girince ne yemek yaptınız bakalım diye sorarım gülümseyerek.Merhaba, 5 aylık evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz ve gurbetteyiz , eşimin ailesi de benim ailem de farklı farklı şehirlerdeler. Haziran da bulunduğumuz şehre iki aile de misafir olarak tatile gelmek istiyorlar. Tabi ilk evlendiğimizden beri ben de istiyorum ama ilk defa eşimin ailesini tek başıma ağırlayacağım çok heyecanlandım. Kendi annem babam kardeşlerim germiyor beni onlara iki yumurta da kırsam hep hamarat kızım derler :)
Valla onu hiç isteyemem gibi gelmişken günü denizde geçirebilirler zaten açık açık tatil diyerek geliyorlar. Dediğiniz gibi akşam beni beklemeyip kendilerine iki lokma hazırlarlarsa muhteşem olur hakikaten.ha bide sen kvden buzluk için bişeyler iste, stok yapsın sana hazır sendeyken.
Kocam da çalışıyor ikimiz de sabah çıkıp akşam dönücez. Eşim sadece benden iş yerinin konumundan dolayı bi 10 dk erken geliyor eve o kadar ama akşamları yardımcı olur. Dediğim gibi ben sadece saatten dolayı emin olamamıştım ama şu an dediğiniz gibi samimiyeti kurup tatlı dille yönlendirip yemek konusunu kendilerine bırakıcam.Kocan evde süs eşyası mı, sabah kalkıp bir çay suyu koyup, kahvaltılıkları çıkartmak 10 dakikalık iş. Kendileri yaparlar. Akşamda kendi yediğimiz yemekten daha fazla yapın karı koca servis edin. İki kere dışardan yersiniz yeter.