- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 53
- 28
ekonomik kaygılar gütmemek için çalıştım çırpındım gecem gündüzüm olmadan ders çalıştım ve doktor oldum. Bal gibi ekonomik kaygı güdüyorum. Bu muydu dedim ben bunun için mi yıllarımı verdim hala veriyorum ? Eşim de doktor ama çocuğuma mükemmel bir gelecek sunamayacağım bir şeyler bırakamayacağım, orda burda indirim kovalamamak için çalıştık biz ama yol parası hesaplar olduk. Kimse maaşından memnun değil kısacası, bu pahalılıkta olunmazArkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Bizim ortak bir hesabımız var oraya her ay belirli bir miktar para gönderiyoruz, evin tüm ihtiyaçları ordan karşılanıyor, diğer kişisel şeylerimizi bize kalan miktardan alıp karşılıyoruz. Ben borcumu kendim ödedim mesela, eşim de borcuma bir miktar katkı sağladı. Çok küçük bir miktarBenim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ?Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
Katılmıyorum. Asla eşime maaşımı göndermem gonderenleri de anlamam. Tabi ki eve destek oluyoruz o ayrı aksi mümkün değil aileyiz biz..ama şu kadar maaş aldım al paramı sen hesaplari yap bana harçlık ver demek bana acizlik geliyor açıkçası..destek olurum ama maaşım komple benimdir boşuna calismiyorumBenim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ?Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
Eşim bütün maaşını bitirene kadar ödemeleri yapar. Sonra benden harcarız. Birikimi de ben yaparım. Ama direk maaşımı göndermiyorum.Benim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ?Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
Hiç göndermedim o da istemedi ,tabi ki eve katkı sağladım ama hep kendi paramın yönetimi ben de oldu..uzun zamandır çalışmıyorum eşim artık kendi işini yapıyor ve ordan maaşım var,istediğimi yapıyorum çok şükür..çalışmayı bilen bi kadının parasını nasıl harcayacağını da bildiğini düşünüyorum neden tüm paramı ona vereyim ki?Benim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ?Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
çok düşük yeni mezun musunuz? bu hiç adil değil şuan seans ücretleri 1200İşten ayrılmanız durumunda beni alabilirsiniz işe çıkmadanÖzel eğitimde psikoloğum 40 saat derse giriyorum onun haricinde teneffüs ve öğle aralarında toplantılar dosyalar vs aşırı bir iş yüküm var yol ücreti vermiyor ve maaşım 12
Yeni mezun değilim tecrübeliyim. Sektörden kaynaklı, özel eğitimde malesef bu şekilde. Şu an hamile olduğum için çıkmıyorum ama doğumdan sonra asla özel eğitime devam etmicemçok düşük yeni mezun musunuz? bu hiç adil değil şuan seans ücretleri 1200
inşallah kendi ofisiniz ya da kamu nasip olsunYeni mezun değilim tecrübeliyim. Sektörden kaynaklı, özel eğitimde malesef bu şekilde. Şu an hamile olduğum için çıkmıyorum ama doğumdan sonra asla özel eğitime devam etmicem
Bizde yonetim bendeBenim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ?Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
Benim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ?Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
Nasıl yaİşten ayrılmanız durumunda beni alabilirsiniz işe çıkmadanÖzel eğitimde psikoloğum 40 saat derse giriyorum onun haricinde teneffüs ve öğle aralarında toplantılar dosyalar vs aşırı bir iş yüküm var yol ücreti vermiyor ve maaşım 12
Malesef rehabilitasyonlarda genel piyasa bu şekilde. Zamanında ailesinin yanında yaşayan yeni mezun arkadaşlar tecrübe kazanıyım diye asgariyi kabul ettiği için ücretler düştü, şimdi de sen olmazsan yeni mezun birini alırım işine gelirse olayına çevrildi iş.Nasıl yabenim oğlan haftada 1 psikolog ile durtusellik için çalışıyor. Saatlik ücretimiz 700 TL. Gerçekten çok çok az ödeniyormus. Resmen sömürü bu...
Önümüzde 1.5 yıl kaldı demişsiniz ya bunu merak ettim neye dayanarak 1.5 yıl kaldı?Arkadaşlar tek çare var dolar kazanmanın yolunu bulacaksınız, 3 ay önce acaba diye kalkıştigim bir borç şu an kuş kadar kaldı, onumuzde 1.5 yıl zor ama sonra iyi günler geleceğine eminim sağ kalabilen rahat edecek biraz daha sabır.
Önümüzde 1.5 yıl kaldı demişsiniz ya bunu merak ettim neye dayanarak 1.5 yıl kaldı?
Insallah dediğiniz gibi olur2025 yılı itibariyle ekonomik adımların sonuç vereceğini ve kışın sonundaki baharı yaşayacağımızi düşünüyorum sebeplerim var tabi ki ama yaşayıp görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?