Bunlardan bahsettim, bir insanin kaldiracagi güc vardir kapasitesi vardir. ben tüm sarjlarimi bosaltmisim kosturuyorum sen bana "babanda annene is yapiyormuydu"diyosun. bak kendin diyorsun o babam onu ben secmedim ama seni sectim sen kocamsin ve sen böyle iki cocukla bana destek olmicaktiysan ben niye evlendim.
Kültürlü, okuyan biriydi esim. simdi adama bisey anlatiyorum inanin 1dk sürmedi noldu sIkIldin galiba dedim. ya yok seni dinliyorum herseyide anladim ama dedi güldü sonra toparladi hemen. cok konustum ama demi dedim.
böyle seyler beni sogutuyor yani ev arkadasi gibi artik davraniyorum cünkü ilgi icin dilenmeyi biraktim allahin belasi kahve yüzünden adami tepetaklak etti kendi esimi taniyamaz oldum. kavgalar cok oldu. sonra senin niye yüzün gülmüyor niye soguksun. iliskiye yatirim yok ki. aradan bir kac Saat gecincede cok kindarsin. e daha simdi tartistik hergün olmasada iki üc güne bir yenisi ekleniyor senin hakaretin bitmiyor ki dedim. bitse ben gecmisi niye acim ama bugün yaptigin sey yarin gecmis sayilacak.
Diyorum ya, hic böyle bir Adam degildi belki sizleri inandiramayacagim bu konuda. Icimi döküp esleriniz nasil ev icinde yardimci veya destek oluyormu onu merak etmistim. Yorumlar icin tsk ederim
bizim evde bu tarz sorunlar olmuyor,
zira ben asla yapmam,
evliligimiz ilk yillarinda bunu yeterince tecrube ettik, yapmayacagimi bildigi icin,
ve eger is inatlasmaya donerse evi bok goturmesine bile gozumu kapayacagimi bildigi icin (kendisi benden daha titiz biridir) isler o raddeye hic gelmiyor.
Sizin konunuzda da yine cok bencilce gelebilir size veya baskalarina ama o bahceye adimimi atmazdim,
kendi hobi isteyen hobisine baksin arkadas,
ben hobi edinmek istesem kursa giderim, spora giderim, bahce edinmem ornegin.
Zaten sizin de sevdiginiz bir hobi degil belli ki, yoksa ona is gozuyle bakmazdiniz degil mi.
yine esligine yorum yapmak istemiyorum ama,
ozellikle kahve aliskanligi oldugu donem cocuklarla da muhtemelen az ilgileniyordu,
orada da hey adam bunlar senin cocuklarin ve ilgileneceksin, bu istege bagli bir durum degil diyebilirdiniz, hala diyebilirsiniz bence.
Yine de gecmisteki guzel gunlerin hatirina evlilik danismani secenegini de masaya yatirabilirsiniz diye dusunuyorum. Belki adamda bir isik yakar bu durum.