kaç puanla atandın peki canm benim mat olmak zorunda yoksa atanmam mümkün değilBende sıfırdam basladım. Mat cok kotüydü temel falan hak getire. Sadece 3 soru yaptim onlarida bakkal hesabidigerlerini fule yakin yaptim. Önlisans sagliktim atandim şükur. Evde calistim cocugum 2 yasindaydi. Oluyo oluyo insan istesin yeterki.
1 aydır matematik çalışıyorum mesela günde 3 saat olmak üzere ama olmadı temel zayif olunca inşa edemedim antremanlarla matematik 1 kitabını aldım sırf 1 ay bunu çözmem gerekecek zaten.. mat çok umudumu kırıyorYani bu tamamen size bağlı. Eğer azmederseniz yaparsınız, KPSS'de atom parçalanmıyor sonuçta. Zor konular değil, düzenli çalıştıktan sonra günde 3 saat gayet yeterli.
oww canm matematik o kadar çalışmana ragmen 10 net az olmuş ben en az 15 net olmalı diyorumMATEMATİĞE ANTREMANLARLA MATEMATİK VE KAREKÖK YAYINLARI SIFIRDAN MATEMATİK KİTABI İLE BAŞLADIM.
10net yapabildim sözele yüklendim günlük uykudan feragat ederek 3 saat çalışıp tabiki çocuğumu uyuttuktan sonra çok şükür 85 aldım ve atandım.
yeterki siz isteyin. ben bu dönemde zorlandım evet ama vitamin desteği ile uykusuzlukla başa çıkabildim.
çok sagolun.. ama çok umutsuzluğa ve kararsızlığa kapılıyorum bu yüzden actm konuyu nasıl olacak bilmiyorumElbette yapabilirsiniz. Basarilar simdiden
evet biliyorum o kanalları hatta mat için ilyas hoca çok güzel anlatıyor ama benm temel zayıf olunca olmadı matematik bende sıfırdan başlamaya karar verdimÜlkedeki yasaklar yüzünden yıllarca okuyamadım malesef. Yasak kalktığında evliydim hamileydim, çalışıyordum . Tüm bunlara rağmen sinavi kazandım, dört yıl üniv okudum hatta dereceyle bitirdim , son sene hem formasyon aldim hem tez yazdim üstelik son sene lisans dersleri de çok ağırdı. Ardından KPSS ye girdim, 88 puan aldim. Ilahiyat mezunuyum, Sonuç atanamadım :) ama en azından başarılı oldum, bu da beni tatmin ediyor. Bunlarin hepsini hem calisirken hem de cocugum varken yaptim. Çalışmaya devam ediyorum hala işimi hiç birakmadim
Ama hem ailem hem eşim çok destek oldular tabi, en büyük avantajım buydu.
Yani demem o ki, oluyor... insan isterse her seyin ustesinden geliyor Allahin izniyle. Düzenli ve istikrarli şekilde çalışmanız lazım
Kendinize program yapın ama muhakkak uyabileceğiniz bir program olsun. Planli calismayinca olmuyor. Ileriki haftalarda ertelemeler basliyor toparlamak zorlaşıyor.
Youtube da bazı kanallar var konu anlatımlı. Coğrafya ve tarihte özellikle faydalanırsınız diye dusunuyorum. Defter tütün kendinize ders dinlerken not alın
Istedikten sonra biz kadınların yapmayacağı bir şey yok insallah. Çok güçlüyüz
tabi bunlarda var bende atanamam o puanla mesela 90+ üstü almam lazım garanti olması için..zor ya. çocukla daha zor. hadi puanı aldın, o puanla atanamamak da var. ben 83le atanamadım mesela 2013 yılında.