slm canım zaten uyamadım planıma, çocuklar varken zor oldu, akşam temizlik yapmak.. yine hafta sonuna kaldı anlıycağınSadece ilk kısımları okudum içime daral geldi iki çocuk çalışma hayatı kendinizi ne için paraliyorsunuz anlamadım hafta sonu boşalsin diye hergün temizlik yapmak çok sıkıcı zor ya da mesleğini mi çok rahat enerjinizi kiskanmadim desem yalan oluren güzeli haftalik bi kadın alın olsun bitsin
kızlar uzun zamandır bakmamıştım, sümeyra hamileliğin nasıl gidiyor canım
göksel sende hamilesin,
Allah tamamına erdirsin ikinizin bebişlerini de
Allah tamamına erdirsin, güzel duygular bunlarsağol canım
Benim hamilelik baya iyi gidiyor
hazırlıklara basladık yavas yavas :)
sen nasılsın
Allah tamamına erdirsin, güzel duygular bunlar
bende mevsimsel nezle grip arası bir şeyim, bu aralar dikkatli olmak lazım
allah yardımcın olsun canımSağolun Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla kavuşuruz. Ama bu bulantılara dayanamıyorum artık yaaa..... Ev işini yapmayı bırakın kendime bile hayrım yok.
of bulantı zor oluyor, Allah yardımcın olsunSağolun Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla kavuşuruz. Ama bu bulantılara dayanamıyorum artık yaaa..... Ev işini yapmayı bırakın kendime bile hayrım yok.
günaydın canı m yapsınlar bence iyi gelir onlaradaKızım pazartesi staja başlayacak. Bütün işler beylere kaldı artık. Ne yapabilirlerse. Ev işi ile yemeği yaparlar da çamaşır kalır.
nasıl gidiyor hamilelik canımVallahi iş falan yapamıyorum. Çok sinir oldum. Bir tek yemek yapmaya başladım. Bir de çok yorgun olmazsam çamaşır katlıyorum o kadar.
Bulantılarım azaldı çok şükür. Ama bu sefer de karnım o kadar hızlı büyüdü ki çok şaşkınım. Hiçbir iş yapamıyorum. Eşim ve çocuklar yapıyor her işi. 17 haziranda izne çıkacağım. Bir hafta tatile gideceğiz. Dönüşte artık işleri bitiririz. Zaten öyle yorgan yastık derdimiz yok. Halıları yeni yıkatmıştık. ağır iş olarak kiler temizleme ve cam silme var.nasıl gidiyor hamilelik canım