• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan bayanlar

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
Siz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuzz evi hergün süpürüp müsünüz siler misiniz.. Eşimle armazıda bi diyalog geçti de sorun bende mi acaba oldum yada ben özensizim. misafir gelicek yarına bende dün akşamda evi süpüreyim dedim en son cumartesi süpürmüştüm.. neyse tam bir oda kaldı süpürge bozuldu. bugünde tamire götürdü hafta sonunu bulurmus. yani bende vahlandım tüh bir oda kaldı diye.. bana daha erken kullansaydın daha önce çözülürdü olay dedi aslında evi süpürmemiş oldugumu ima ettii.. hergün iş mi yapmalıyım

Siz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuzz evi hergün süpürüp müsünüz siler misiniz.. Eşimle armazıda bi diyalog geçti de sorun bende mi acaba oldum yada ben özensizim. misafir gelicek yarına bende dün akşamda evi süpüreyim dedim en son cumartesi süpürmüştüm.. neyse tam bir oda kaldı süpürge bozuldu. bugünde tamire götürdü hafta sonunu bulurmus. yani bende vahlandım tüh bir oda kaldı diye.. bana daha erken kullansaydın daha önce çözülürdü olay dedi aslında evi süpürmemiş oldugumu ima ettii.. hergün iş mi yapmalıyım

Eşiniz de işe ortak olacak. Altta kalmasaydınız keşke. Bakın bu şekilde alıştırırsanız ilerde çocuk olunca çok zorluk çekersiniz. Eşinizi de ev işlerine ortak edin. Hiç bir şey yapamıyorsanız saçmasapan konuşmasına engel olun. Ezdirmeyin kendinizi.

evde çocuk yoksa hafta da bir yeterli bence de hoş çocuk olsa da hergün ne o öyle 2-3 günde bi yapılabilir hayata temizlik yapmak için gelmedim yani ayrıca çok biliyorsa kendi de yapacak konuşmakla olmuyo o evde o da yaşıyo taviz verme önünü alamazsın

Haftanın 6 günü çalışıyoruz, ev dağılmıyor bile.
Hafta sonları süpürüp siliyorum, çocuk olunca değişir tabi bu düzen, bi zahmet yardım etsin eşin madem böyle söylenecek.

Çalışan ve her akşam temizlik yapan bir kadın hayal bile edemiyorum
Ne gerek var

bir şey dökülüp pislenmediği sürece haftada 1 süpürüyorum. zaten ikimizde çalışıyoruz.
hatta bazen eşim süpürüyor. ufak tefek işleri he akşam minik minik yapıyorum. hafta sonu mu evlendim evleneli 4 ay oldu daha yeni tüm günümü temizliğe ayırdım. insan 6 gün çalışınca bir pazarını da temizlik yaparak geçirmek istemiyor.

15e bir kadin aliyorum ben onun gelmedigi hafta da esimle birlikte yapariz. O elektrik süpürgesi tutar ben yerleri siler banyo ve mutfağı temizlerim toz isine girmeyiz bile nasilsa her 15e bir dip kose temizlik oluyor. Hatta hamileligimin ilk zamanlarından beri esim tum ev islerini kendisi yapar yemek de dahil. Ikiniz de çalışıyorsanız temizliğe birini almak sart aslinda ya da bulamiyorsaniz duzgun bir kadin is paylaşımı yapmaniz lazim sartlariniz aynı ikiniz de calisip yoruluyorsunuz.

Hayat sadece birlikte çalışmak konusunda müşterek değil ki evin temizlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa süpürseymiş haftada bir genel çocuk olduğundan günde 2kere süpürdüğüm oluyor genel temizlikte eşimden yardım istiyorum bazen yapmak istemiyor ozamanda dır dır yapıyorum enerjim yetmiyor zaten tek başına yapmaya

Çalışıyorum cumartesi evi süpürür silerim pazar balkonumu yıkayıp çamaşırları yıkar adarım:spor: hafta içi de kalan ütümü yaparım. Banyo lavabolar hafta sonu ince detaylı temizlenir hafta içi de gün aşırı elim üzerindedir :temizlik:

valla canım bende çalışıyorum ikide çocuğum var işten gelip yemeği yapabilirsem nimet ..yemekten sonra şimdi yaz olduğu için park diye tutturuyorlar peşlerinden birinin arkasından babası birinin arkasından ben deli dana gibi koşturup duruyoruz her gün nasıl silip süpüreceksin ben pratik bir süpürge daha aldım hafta içi yemek sonrası kırıntı oluyor onunla süpürüyorum hafta sonu detaylı temizlik..

Back
X