Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğini, çocuğunu evde bırakıp yada kreşe/okula götürüp sabahın köründe para kazanmaya gidenler..Akşam dönüşte üzerindeki "iş mont"unu çıkarıp "ev önlüğü"nü giyen, çalışan ev anneleri..Hayatımızdakileri paylaşmak, birbirimize destek olmak üzere haydi buraya..
bende çalışan bir anneyim... bende sizin gibi ilk çalışmaya başladığmıda sabah anneanneye bırakıp akşam alıyordum. ama artık babannenin alt katına taşındık neyseki bu getir-götürler bitti.
ama inanın hiç vicdanım rahat değil. ev hanımı olan annelere imrenerek bakıyorum. çok özeniyorum onlara... kızımın bu günleri hiç bir daha gelmeyecek bir daha hiç çocuk olmayacak resmen akşamları 2-3 saatlik annelik yapıyoruz... akşamın bir kısmıda zaten yemek hazırlamakla bulaşıkla geçiyor... ama çalışmak zorundayım herşey onun için.
artık tek tesellim torunum olunca ona bakmak..:))) kızıma ayıramadığım günleri ona ayırarak hem kızıma yardımcı olurum ileride hemde torun sevgisini doya doya yaşarım :))))
bende çalışan bi anneyim kızım 17 aylık oldu daha iş başı yapalıda 3 gün oldu
bende suçluluk duyuyordum ama geçen internetten bi yazı okudum anneler çocuklarına zaman ayıramıyorum iyi annelik yapamıyorum diye düşünüp kendini şartlandırmamalıymış önemli olan çocuğa ayrılan zamanın süresi değil kaliteli zaman geçirmekmiş banada mantıklı geldi kızmla 3 saatimi dolu dolu geçiriyorum mutfağı toplamakmış makineyi çalıştırmakmış kızım uyuyunca yapıyorum ben böle bi çözüm buldum
bende çalışan bi anneyim kızım 17 aylık oldu daha iş başı yapalıda 3 gün oldu
bende suçluluk duyuyordum ama geçen internetten bi yazı okudum anneler çocuklarına zaman ayıramıyorum iyi annelik yapamıyorum diye düşünüp kendini şartlandırmamalıymış önemli olan çocuğa ayrılan zamanın süresi değil kaliteli zaman geçirmekmiş banada mantıklı geldi kızmla 3 saatimi dolu dolu geçiriyorum mutfağı toplamakmış makineyi çalıştırmakmış kızım uyuyunca yapıyorum ben böle bi çözüm buldum
bende çalışan bir anneyim ve çok zorlanıyorum
kardelen 8 aylıkken başladım işe alıştımmı hayır
çok huysuz bir prenses benim kızım her gece 12 den aşağı yatmıyor
anane bakıyor akşam üzeri uyutma dememe rağmen uyutuyor
gece uykusuda 12 ye kalıyor tabi elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum
ama o geç yattığı için ev işlerinide bırakamıyorum bie şekilde idare etmeye çalışıyoruz
allah izin verirse seneye kreş düşünüyoruz ozaman düzene girer umudum var