Çalışan anneler

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
206
103
Merhaba hanımlar, desteğinize ihtiyacım var. Bebeğim 10 aylık oldu ile başlayacağım. Bebeğime kayınvalidem bakacak. Normalde farklı şehirlerde yaşıyoruz, yarın benim yaşadığım şehre geliyorlar bende 1 kasımda başlayacağım. 4 gün beraber vakit geçireceğiz ve onları yalnız bırakacağım. Sizce bebeğim alışır mı? İçim gım gım ediyor. Nasıl olacak, ne yapmam lazım, nasıl bırakmalıyım, toplam 12 saat evde olmayacağım. Muhtemelen sabah beni göremeyecek. Çok ağlar mı içten içe bana küser mi

ilk zamanlarda tabi biraz zor olur
Zamanla alışır. Süt izni var mı sizin ?

Benim bebeğim beş aylık şu an. Doğum sonrası 3. Ayda yarım gün calismaya başladım. Pzrtesiden itibaren de tüm güne gecicem. Çok özlüyoruz birbirimizi. Çok icsellesiyor. Çok ağladığı oluyor. Ama alisicaz.. zor oluyor ama mecburuz napalim..

Gım gım mı ediyor? Ben bebeğimi ilk bıraktığımda ağlamıştım, sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimki iki yaşındaydı. Evde hep beni aramış. Kapıları çekip arkasına bakmış. Beni bulamayınca üzülmüş vs. Demem o ki küçükken aslında daha kolay.

Çok hevesliydim işe başlamaya, çalışma hayatımı vs çok özledim ama gün yaklaştıkça çok tuhaf oluyorum. Beni çok arayacak gibi geliyor. Annelik asıl duygusal açıdan çok zor. Ne yapacagımı şaşırdım. Umarım bir an önce alışırız ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…