merhaba arkadaşlar,kızım 2 yaşında..ben çok yoğun çalışıyorum,beni çok özlüyor,biraz önce onu bırakıp nöbete geldim ama o kadar çok ağladıki,annecim sen gitme,anarnem gitsin,benide işe götür diye,alt üst oldu ve mayıs ayında 2 ay şehir dışı eğitime katılmam gerekli...ben nasıl bir yol izlemeliyi bilmiyorum,ne olur birşeyler yazın bana...sevgiyle kalın
yok canım..otelde kalıcam,onun içinde benim ,içinde otelde kalmak zor olur...haftasonları gelip gidicem artık ankara,kayseri arası...Allah hepimizin yardımcısı olsun,keşke çocuklar büyüyene kadar çalışmayacağımız bi sistem olsa değilmi sude..seninkide minicik daha,en ihtiyaçları oldukları zamanda yanlarında olamamak çok kötü
Ah canım ya.. seni çok iyi anlıyorum ben de geçtim o yollardan.....
2 ay şehir dışı olayından hiç hoşlanmadım yalnız ben..2 yaşında daha 2 ay ne demek biliyor musun?
Gitmesen olmaz mı? Olmazsa gidicen başka çare yok..
Bu arada benim hayattan öğrendiğim birşey var, imkanınız varsa çocuğunuz en az 3 yaşına gelene kadar çalışmayın derim ben..
Haa ben naptım? Ben 1,5 aylıkken bırakmaya başladım ama şimdi geriye dönüp bakınca çok pişman oluyorum..
Mecbur değildim keşke 3 sene ara verseydim neyse..Geçti borun pazarı, 2.olursa büyük konuşmayım şartlar ne olur bilemem ama 3 sene çalışmamayı düşünüyorum şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?