Çalışan anneler ve kreş

Bakın elmayla armutu karıştırmayalım.
Siz bu konuda haklısınız, resmen hem sinirlerinizle, hem konforunuzla oynandı ki buna konfor demek de doğru değil, işe giderken çocuğunuzu güvenilir bir yere teslim etmek hakkınız.
Öğretmenlerin okula gitmek istememesi ise sizinle alakası olmayan bambaşka bir durum.
Biz okulların açık olmadığı 3 haftalık dönemde de haftada 1 gün okula gidiyorduk imza için.
Şimdi 1 saatlik işim varken 3 saat kalacağım okulda.
Karşı çıkan grupta değilim çok derdim yok ama işim yokken 3 saat durmamın kime faydası var?

Aaaa ciddimisiniz neden genelge gayet açık
Hangi kurum
biz hala devamediyoruz

Tatiller, okulların kapanma açılma kararları öğretmenlere bağlı değil. Zor durumdasınız farkındayım ama bu memlekette hiçbir şey öğretmenlerin talebiyle gerçekleşmiyor bunu bilin. Öğretmenler istedi diye okullar kapalı falan sanmayın. Bize fikrimizi soran olmadı. Okullar açıldı dendi gittik, kapandı dendi gitmedik. Bizlik bir durum yok yani. Artı öğretmenler de çoluk çocuk sahibi, sizler gibi onlar da kendilerini düşünüyorlar. Ben ve büyük kızım online dersteyiz. Küçüğe kim bakacak? Ben de bakıcı çağırmak zorundayım evde yalnızım çünkü. Buradaki bazı yorumlar çok anlaşılmaz benim için. Keşke okullar açık olsa da kapıyı çekip çıkabilsek

Son düzenleme:
Bugün kanald ana haber bülteninde kreşler hakkında haber vardı. Yarın bir görüşme olacakmış galiba derin sularda
Dün bazı görüşmeler oldu evet.
Bir dernek Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız’ı, Okeved de İç İşleri Bakanlığı İstanbul İl Müdürü’nü ziyaret etti.
ASP’ye bağlı kreş ve gündüz bakımevleri açıkken MEB’e bağlı anaokullarının kapalı olmasının doğurduğu sonuçlar anlatıldı.
Umarım sonuç alabiliriz.

Merhaba arkadaşlar bugün bakanlar kurulu toplantısı var.
Inşallah özel okullar hakkında da olumlu sonuç çıkar
derin sularda hocam umudunuz var mi?
Bu konu için dernekler çok uğraştı, sesimizi yetkili mercilere duyurmayı başardılar o nedenle umutluyuz.
Kişisel fikrim ‘’4 Ocak’ta özel anaokulları açılabilir’’
şeklinde bir karar çıkabilir.
Daha erken bir tarih beklemiyorum.
Haftaya Ptesi açın derlerse sürpriz olur.

Çok teşekkür ederim cevap için sevgili öğretmenim
4 ocak a da razıyım ben ama dediginiz gibi olursa supriz olur gerçekten

Ben daha erken diye ümitlenmiştim.
Bütün kreşler açık bizim burada, bir tek bizimki kapalı :/

4 ocak güzel olur, daha önce de ilk anaokullarını açtılar. Yetkili mercilere kişisel olarak da yazdım, yazdık. Umarım kulak verirler.

Haftaya pts derlerse çok tatlı bir sürpriz olur ama beklentimi düşük tutuyorum. 4 ocaka razı bir şekilde bekliyorum...

İş başvuruları da devam ediyor bir yandan, personel adayı bir hanım aradı,
-okul kapalı ihtiyaç yok şimdilik dedim.
-İlla açılacak okul Hocam ,açılınca gelirim ben dedi.
Bu hanımdaki umuttan lazım hepimize...

İlkokul 1. Sinif ve anaokullari acilacak gibi geldi bana da. Dernek aradi sabahin korunde oradan duydum sevindim valla ne yalan soyleyeyim. Cocuklar sudan cikmis baliga donmuslerdi,evde tv tablet bagimlisi olacaklarina okul cok daha saglikli,hem ruhen hem de bedenen bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…