- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Bakın elmayla armutu karıştırmayalım.şaka gibi her şey.
sabah 10- akşam 16 da bir tek bizim kurumdan kalkıyormuş. sadece 4 gün faydalandık.
anaokulu kapandı. kızım evde. eşim izin aldı haftaya meçhul!
ve twitter da tt yapmış öğretmenler okula imza vermeye gitmiceklermiş ,
MEBden bir günlerini istiyorlar. vaka sayıları artmış hayatları tehlikedeymiş.
umarım bir yıl pardon 10 ay boyunca vakalar hep artıştaydı, asla vakalar durmadı !bu durumda iken inşallah tatile, avm ye, çarşı pazara çıkmamışlardır. evden burunlarını inşaAllah çıkarmamışlardır.
o bir günden korkan insan 10 ay evden hiç çıkmaması lazım!!!!!!!!!!!!!ayıp vallahi ayıp.
Aaaa ciddimisiniz neden genelge gayet açıkşaka gibi her şey.
sabah 10- akşam 16 da bir tek bizim kurumdan kalkıyormuş. sadece 4 gün faydalandık.
anaokulu kapandı. kızım evde. eşim izin aldı haftaya meçhul!
ve twitter da tt yapmış öğretmenler okula imza vermeye gitmiceklermiş ,
MEBden bir günlerini istiyorlar. vaka sayıları artmış hayatları tehlikedeymiş.
umarım bir yıl pardon 10 ay boyunca vakalar hep artıştaydı, asla vakalar durmadı !bu durumda iken inşallah tatile, avm ye, çarşı pazara çıkmamışlardır. evden burunlarını inşaAllah çıkarmamışlardır.
o bir günden korkan insan 10 ay evden hiç çıkmaması lazım!!!!!!!!!!!!!ayıp vallahi ayıp.
ben bir gün izin alıyorum diğer gün işe geldiğimde suratlar mahkeme duvarından farksız oluyor.Ben işe gitmek istemiyorum, virüs var virüs diyen herkesin işe gitmeyebildiğini düşünüyorlar sanırım.
Dün bazı görüşmeler oldu evet.Bugün kanald ana haber bülteninde kreşler hakkında haber vardı. Yarın bir görüşme olacakmış galibaderin sularda
Bu konu için dernekler çok uğraştı, sesimizi yetkili mercilere duyurmayı başardılar o nedenle umutluyuz.Merhaba arkadaşlar bugün bakanlar kurulu toplantısı var.
Inşallah özel okullar hakkında da olumlu sonuç çıkar
derin sularda hocam umudunuz var mi?
Çok teşekkür ederim cevap için sevgili öğretmenimBu konu için dernekler çok uğraştı, sesimizi yetkili mercilere duyurmayı başardılar o nedenle umutluyuz.
Kişisel fikrim ‘’4 Ocak’ta özel anaokulları açılabilir’’
şeklinde bir karar çıkabilir.
Daha erken bir tarih beklemiyorum.
Haftaya Ptesi açın derlerse sürpriz olur.
Ben daha erken diye ümitlenmiştim.Bu konu için dernekler çok uğraştı, sesimizi yetkili mercilere duyurmayı başardılar o nedenle umutluyuz.
Demek ki sizin kurum MEB’e bağlı anaokulu ama 36 ay altı çocukları kayıt dışı alıyor.Ben daha erken diye ümitlenmiştim.
Bütün kreşler açık bizim burada, bir tek bizimki kapalı :/
evet ben de bunu öğrenmiş oldum,bir de yarım ücret vereceğiz.Demek ki sizin kurum MEB’e bağlı anaokulu ama 36 ay altı çocukları kayıt dışı alıyor.
4 ocak güzel olur, daha önce de ilk anaokullarını açtılar. Yetkili mercilere kişisel olarak da yazdım, yazdık. Umarım kulak verirler.Bu konu için dernekler çok uğraştı, sesimizi yetkili mercilere duyurmayı başardılar o nedenle umutluyuz.
İş başvuruları da devam ediyor bir yandan, personel adayı bir hanım aradı,Az önce bir veli adayı okulu aramış, yönlendirme yaptığımız için bana düştü araması,
hanımefendi henüz doğmamış bebeğine kreş arıyormuş, geleceğe dair ümitlendim bu aramayla...
MEB e mi bağlı okulunuz? Nereden haber geldi?OKULUMUZ AÇILDIIII
Yaa ciddi miOKULUMUZ AÇILDIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?