- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Ders saatlerinizi değiştirme imkanınız yok mu? Ben akşam saatlerine çekeceğim ve cumartesi de o evdeyken tamamlayacağım dersleri. Başka türlü olamıyor bizim.Bugün çok zor bir gun gecirdim.
dun oglumun okulu bizim aldigimiz kirtasiye malzemelerini kitaplari herseyi eve geri yolladı ve yarindan itibaren uzaktan egitim yapacagiz oglunuz mutlaka katilsin dediler.
8.30 da kendi dersim vardi 10 a kadar ders yaptım. 10 da oglumun dersine bağlandik 11 e kadar beraber derse baglandik her daim yanında olmam lazım cunku ogretmenleri soru soruyor mikrofonu ben acip kapatıyorum kendisi beceremiyor daha 4.5 yaşinda zaten ögretmende simdi anneniz elinize kalp cizsin felan diyor yani anne yaninda olmak zorunda
11 de kendi dersim oldugu icin oglumu derse bağlamadım kendi dersimi baslattım. bu arada oğlumun ögretmeni aradı dersteyim diye acmadım. mesaj atmis oğlunuz derse bağlanmadı niye diye. tenefusumde aradım dedimki benim derslerim basladı ben dersteyken oglum derse giremez imkanı yok dedim.
bu arada oğlum duydu aglamaya basladı anne ne olur beni derse bağla ben derse girmek istiyorum diye. oğlumu derse bagladim kulaklık verdim kendi dersime geri dondum dersimi islerken oğlum geldi. Anne ögretmen bana soru sordu mikrofonumu acamadim cevap veremdim diye ağlıyor. bu arada mikrofonu acmaya calismis ve baska pencereler acmis goruntuyude kaybetmis. butun arkadaslarim dersteydi ben bağlanamadım diye agladı durdu.
pazartesi gunu ne yapacagım bilmiyorum. esim hala sabah 8 aksam 6 hatta bazen aksam7 8 calısıyor ben desen butun gun uzaktan egitim yapıyorum. oglum derslere bağlanamıyorum diye ağlıyor.
sonumuz hayrolsun.
Ders saatlerinizi değiştirme imkanınız yok mu? Ben akşam saatlerine çekeceğim ve cumartesi de o evdeyken tamamlayacağım dersleri. Başka türlü olamıyor bizim.
10.00 da başlıyor 15.00 a kadar 1 saat ögle arası var tenefusler 15 dk gunde 6 7 ders var ve hepsine ogrenciyi katmamizi istiyorlar.@Vaveyla_çocuğunuzun okulu kaç saat uzaktan eğitim uyguluyor? 4.5 yaş için 1 saat teknolojik bir aletin başında olmak ekrana maruz kalmak yetmiyor muymuş?
Siz çocuğunuzun etkileşimli de olsa günde 4 saat ekran başında olmasını istiyorsanız bir sıkıntı yok..istemeyenler için bir çözümleri var mı?10.00 da başlıyor 15.00 a kadar 1 saat ögle arası var tenefusler 15 dk gunde 6 7 ders var ve hepsine ogrenciyi katmamizi istiyorlar.
Ben bu yoldan gidilmesinin çözüme yönelik mantıklı bir adım olduğunu düşünüyorum."Madem anasınıfları kapanıyor..neden ASP bakanlığına bağlı olanlar neden açık ?" anafikirli Cimer şikayetlerinin Asp bakanlığına bağlı kreşlerin dw kapanmasına yol açmaktan öteye gitmez.Sevgili Veliler, 4440632 bu numarayı ararmısınız çocuğumu bırakacak yerim yok, özel anaokularının açık olmasını istiyorum” talebi oluşturulabiliyor. 3 gün içinde de geri bildirim yapılıyor.
Sağlık çalışanı bir velim gönderdi bunu,
onun da bir arkadaşına, çocuğunun okulundan gelmiş, onlar ikisi de arayıp talep oluşturmuşlar.
ben boş vakitlerimde 1 2 derse girsin yeter gözuyle bakıyordum. istesem böyle bir durumu burada yakınmam ama girmedigi dersler icin ögretmeni hemen telefon etti neden girmedi derse diye. bende benim dersim olduğu zamam giremeyecek dedim zaten ama oğlum ögretmeninin aradıgını duyunca derse girmek istiyorum diye ağladı. son gün tembihlemisler tum derslere girin diye.Siz çocuğunuzun etkileşimli de olsa günde 4 saat ekran başında olmasını istiyorsanız bir sıkıntı yok..istemeyenler için bir çözümleri var mı?
Hocam zaten iki ayrı bakanlığa bağlı okul öncesi kurum olması da doğru değil.Ben bu yoldan gidilmesinin çözüme yönelik mantıklı bir adım olduğunu düşünüyorum."Madem anasınıfları kapanıyor..neden ASP bakanlığına bağlı olanlar neden açık ?" anafikirli Cimer şikayetlerinin Asp bakanlığına bağlı kreşlerin dw kapanmasına yol açmaktan öteye gitmez.
Ben gerek kreş /gerek anaokullarının virüsün yayılmasında etkin rolünün olabileceğini ama çocuk parkları,alışveriş mağazaları ,marketler ,pazarlar ve her türlü toplu taşıma aracı ile seyahatin de virüsün yayılmasında etkinHocam zaten iki ayrı bakanlığa bağlı okul öncesi kurum olması da doğru değil.
‘Kreşler niye açık, onlar da kapansın’ yaklaşımı doğru değil katılıyorum bununla birlikte kreşler virüsün yayılma ortamı değil de sadece anaokullarında mı yayılıyor virüs?
Bu da doğru değil.
Hoş ben artık ne doğru? Ne yanlış? Onu da tam bilmiyorum malum devrelerimiz yandı devletlülerimiz sayesinde.
Bu akşam İstanbul’daki trafiği gördünüz mü haberlerde?
Millet hafta sonu tatiline gidiyor.
her şeyi çorba yaptılar. haftaya bende yanımda getircem. saatlerimizde eskiye dönüyor.İşyerimden bildiriyorum..... kızım yanımda boyama yapıyor arada bağırıyor arada koşuyor yo hayır ben gayet sakinim
hangi kurum ? neden kaldırıyorlar 10:00 - 16:00 mesaiyi ? Cumhurbaşkanının genelgesi gayet açık .şaka gibi her şey.
sabah 10- akşam 16 da bir tek bizim kurumdan kalkıyormuş. sadece 4 gün faydalandık.
anaokulu kapandı. kızım evde. eşim izin aldı haftaya meçhul!
ve twitter da tt yapmış öğretmenler okula imza vermeye gitmiceklermiş ,
MEBden bir günlerini istiyorlar. vaka sayıları artmış hayatları tehlikedeymiş.
umarım bir yıl pardon 10 ay boyunca vakalar hep artıştaydı, asla vakalar durmadı !bu durumda iken inşallah tatile, avm ye, çarşı pazara çıkmamışlardır. evden burunlarını inşaAllah çıkarmamışlardır.
o bir günden korkan insan 10 ay evden hiç çıkmaması lazım!!!!!!!!!!!!!ayıp vallahi ayıp.
O imza herkes bir tarafa dağılmasın, atamasının olduğu ilde/ilçede/köyde kalsın diye alınıyor sanırım.şaka gibi her şey.
sabah 10- akşam 16 da bir tek bizim kurumdan kalkıyormuş. sadece 4 gün faydalandık.
umarım bir yıl pardon 10 ay boyunca vakalar hep artıştaydı, asla vakalar durmadı !bu durumda iken inşallah tatile, avm ye, çarşı pazara çıkmamışlardır. evden burunlarını inşaAllah çıkarmamışlardır.
o bir günden korkan insan 10 ay evden hiç çıkmaması lazım!!!!!!!!!!!!!ayıp vallahi ayıp.
giden çoktan gitti, benim arkadaşların hepsi memleketlerine gittiler öğretmenler..O imza herkes bir tarafa dağılmasın, atamasının olduğu ilde/ilçede/köyde kalsın diye alınıyor sanırım.
O imza saçmaydı ama. Herkesin okulu evinin dibinde değil. Bir saat mesafeden gelen insan var on saniye imza attırmak için. Gerekli mi? Değil. Ayrıca o gün canlı dersler de var yani tatil yapılmıyor zaten.şaka gibi her şey.
Kimseyi memnun edemiyoruz.Ben canlı dersleri akşama aldım. Kalanları da cumartesi günü yapacağım. Veliler isyanda tam yemek saatiymiş eşleri geliyormuş. Evet benim de yemek saatim ve eşim geliyor ama ne yapabiliriz ki? Oğlumu hemen ona paslayıp derse geçeceğim, gelemediği günler tv açacağım. Oğlum varken mi ders yapsam diyorum bir yandan ama anlayacak yaşta değil, benim okutmam yazdırmam lazım. Nasıl olacak bilmiyorum cidden :/
Kimseyi memnun edemiyoruz.
İlla birileri itiraz edecek bir şey buluyor.
Geçtiğimiz Nisan’da bizim velilerimizden de çocuğumun öğlen uyku saati (2015’li grup/saat 14:00-15:00 arası) diye ders saatinin değiştirilmesini talep eden velilerimiz olmuştu
Kibarca öğretmenimizin de küçük çocuğu olduğunu ve ona uygun saatlerde ders yapılacağını, müsait olanların katılabileceğini belirten bir mesaj yazmıştım.
Bu arada uzaktan eğitim için de ücret almıyorduk.
Bu ve benzeri taleplerden sonra bu zorunlu ara tatilde online eğitim yapmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?