- Konu Sahibi architect_83
Çalışan anneler, dertleşip sorunlarımızı paylaşalım mı? Belki paylaştıkça özlemimiz azalır, gerçi çocuk özlemi azalacak bir özlem gibi degil ama konuştukça açılırız belki ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışan anneler, dertleşip sorunlarımızı paylaşalım mı? Belki paylaştıkça özlemimiz azalır, gerçi çocuk özlemi azalacak bir özlem gibi degil ama konuştukça açılırız belki ne dersiniz?
merhaba ben de çalışan anneyim...ancak şu an ücretsiz izinden torba yasadan yararlanıyorum.mayısta işe başlıycam.ama şimdiden sıkıntı basıyo nasıl bırakcam diye kabuslar görüyorum ..bunlardan dolayı yaklaşık 1 aydır mide şikayetlerim oluştu düşündükçe moralim bozuluyo...sizler başlamışsınız galiba neler yapıyosunuz...bakıcımı tutunuz kreşemi verdiniz...kolay gelsin...
Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin......
benim kızım 47 günlük.... bende şubat sonu işe başlıcam... bakıcı arıyorum... nasıl bebişimi bi bakıcıya bırakıcam bilmiyorum
Kızım 4 aylıkken işe başladım, bankada çalışıyorum. kızıma kendi annem bakıyo, gözüm arkada değil gözü gibi bakıyor çünkü kızıma ama özlem gerçekten insanı mahfediyor. bebeğim şuan 8 ayını bitiriyo, yavaş yavaş konuşmaya başladı artık daha da zor onu bırakıp işe gitmek. gerçi öğlen 12:30 15:00 arası süt iznim var o biraz iyi geliyo ama 1 yaşı dolunca o da bitecek asıl o zaman napıcam onu düşünüyorum. eve gelir gelmez uyuyuna kadar herşeyi ile ilgilenmeye çalışıyorum, zaten o da çok özlemiş oluyor uykusu geliyo ama uyumak istemiyor oynamak istiyo benimle.. çalışan anne olmak gerçekten çok zormuş..![]()
oğlum 3,5 aylıkken işe başladım. ama çalışma saatlerim az öğlen 12 de çıkıyorum okuldan. bu yıl hiç zorlanmadım o nedenle. bakıcımada çok güveniyorum söylediklerimin dışına hiç çıkmıyo ve her sabah oğlumu özleyerek geliyo o nedenle içim rahat. 6 ayını bitirdi ve artık ben kapıdan girdiğimde heyecandan kollarını çırpıyo farketmeye başladı gelip gittiğimi. şimdiden sonra daha zor olacak sanırım. Ben Sabiha Paktuna Keskin'i okuyorum. çalışan anneler için güzel yazıları var ilgilenirseniz bi bakın derim :)