- Konu Sahibi matmazelita
-
arkadaşlar,fikirleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.Ne yazık ki buralarda oğlumun yaşında çocuk alan kreş yok,olsa hiç durmayacağım zaten,ama en azından kreş yaşına gelene kadar bakabilecek birini bulmam şart,bakalım yarın bir kişi gelecek görüşeceğiz,inşallah hayırlısı olur.Ama inanın herşey geldi mi üst üste gelir ya,inanılmaz bunaldım,şu an Allahtan tek dileğim bana evde oturup çocuğumu büyütebilmem için bir fırsat vermesi,iş,para,kariyer hayallerim hiç umrumda değil,bu dileği dilerken bile gözlerim dolu dolu oluyor.İmkanı olan herkes ne olur çocuğuna kendi baksın,imkanı olmayan o kadar çok insan var ki...
Ben oğlum için dünyayı yakarım dedim,evi mi satmayacağım dedim,evi satıp oğlumu alabilecek bir kreşin yakınına kiracı olarak taşınacağım,elime kalan para ile de bir yatırım yapacağım,ne yapacaksam,hem bu şekilde bir sürü sıkıntıdan kurtulmuş olacağım,çocuğumun bakımı,eşimin işe giderken yolu kısalacak ve eve daha erken gelecek :),ben de ana cadde üzerinde minibüs bekleyerek gidip geleceğime,fabrikanın servisi ile gidip geleceğim,biz zaten satacaktık evi,çok soğuk ısıtması da yok,sadece düşündüğüm fiyatın 5 milyar filan altına satıyorum.ama son 2 ayda hayatımı alt üst eden bir sürü sorundan kurtuluyorum.sonrasında Allah büyük,bunu da kredi çekip ödeyerek biz almıştık,bir daha alırız.Umarım....
HERKES ÖYLE ÇOK VE ÖYLE OLUMSUZ MÜDAHALE EDİYOR Kİ HAYATIMA,yorumun ve desteğin için teşekkür ederim lapetus,sen beni hiç tanımadan hakkımda ve hayatımda hiçbirşey bilmezken bile destek olabiliyorsun,ama bizim ailemiz bunu yapamıyor.teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?