Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çalışan anne

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
kızlar allah yardımcınız olsun diyorum bende çalışan bi anneyim allah razı olsun annem ve kayınvalidem beraber bakıyorlar . hatta kayınvalidem tabi babamında rızasıyla hafta içi bizde kalıyor babam ve kendi babası evlerinde kalıyor .kayınvalidemde cuma gidip pazartesi geri geliyor . zaten aramızdada sorun yoktu idare ediyoruz böyle en azından kreş yaşına kadar ama bizim buralarda 3-4 yaşından öncede almıyorlar . bursada görümcem var aslında ama oda bugün tatile gitti ona sorardım varmı birileri genede araştırırım olmazsa bakalım belki bişey çıkar

arkadaşlar,fikirleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.Ne yazık ki buralarda oğlumun yaşında çocuk alan kreş yok,olsa hiç durmayacağım zaten,ama en azından kreş yaşına gelene kadar bakabilecek birini bulmam şart,bakalım yarın bir kişi gelecek görüşeceğiz,inşallah hayırlısı olur.Ama inanın herşey geldi mi üst üste gelir ya,inanılmaz bunaldım,şu an Allahtan tek dileğim bana evde oturup çocuğumu büyütebilmem için bir fırsat vermesi,iş,para,kariyer hayallerim hiç umrumda değil,bu dileği dilerken bile gözlerim dolu dolu oluyor.ımkanı olan herkes ne olur çocuğuna kendi baksın,imkanı olmayan o kadar çok insan var ki...

canım bulamazsan bakıcı bildir ben anasınıfı öğretmnym küçük aylarda bebekleri kabu eden kresler var insallah bulurusun tatlım sıkma kendini....

yumy ve matmazelita allah yardımcınız olsun. benimde 4 aylık bir kızım var. benimde ne annem ne kayınvalidem var burda. eylülde işe başlıcam ama hala bakıcı bulamadım. üstelik doğru düzgn kimseyle görüşmedim bile. şimdiden afakanlar bastı beni... ne yapıcam hiç bilmiyorum.

matmazelita ben de bursada oturuyorum 2 ay önce bakıcımızı işten çıkardık,ben de arıyorum iyi bir bakıcı bulamadım hala...namazgahta oturuyorum evime yakın olsun istiyorum ocağa kadar izinliyim ben,bakıcı benim yanımda kalsın bi süre ki iyce emin olayım istiyorum hem de kzımla anlaşsınlar göreyim istiyorum..anlattıkların çok acı benim annemler çok uzakta memleketteler,burda olsa şimdi başlarım işe,anneme teslim ederim kızımı o da gözü gibi bakar...kayınvalidemler bi sk.aşağıda oturuyo ama daha doğmadan ben bakamam demişti zaten..şimdi de hasta,hiç bakamaz zaten...arada bakıcının yanına uğrasa diyorum ama onuda yapmaz offfffffffff....bu kadar olurmu?inşallah gönlümüze göre birini buluruz....

Ben oğlum için dünyayı yakarım dedim,evi mi satmayacağım dedim,evi satıp oğlumu alabilecek bir kreşin yakınına kiracı olarak taşınacağım,elime kalan para ile de bir yatırım yapacağım,ne yapacaksam,hem bu şekilde bir sürü sıkıntıdan kurtulmuş olacağım,çocuğumun bakımı,eşimin işe giderken yolu kısalacak ve eve daha erken gelecek :),ben de ana cadde üzerinde minibüs bekleyerek gidip geleceğime,fabrikanın servisi ile gidip geleceğim,biz zaten satacaktık evi,çok soğuk ısıtması da yok,sadece düşündüğüm fiyatın 5 milyar filan altına satıyorum.ama son 2 ayda hayatımı alt üst eden bir sürü sorundan kurtuluyorum.sonrasında Allah büyük,bunu da kredi çekip ödeyerek biz almıştık,bir daha alırız.Umarım....

ay ben de taşınıyorum zaten 1 aya kadar tadilat var evimde onu bekliyorum hem işime hem bebeğime yakın olacağım ama yinede bakıcı lazım arıyorum

Ben artık bılmıyorum,doĞrusunu mu yapıyorum ya da doĞrusu bu mudur,hıÇ bılmıyorum,sadece bır an evvel bu sıkıntılardan kurtulmak ıstıyorum.

Canım kaybın sadece 5 bin liraysa ve sonrasında düzelecekse hayatın.Çektiklerin kadar olmaz.İşide bırakamyacağına göre yavrun için feda olsun diyeceksin.Nasılsa satacakmışsınız.Aldığınız parayı çarçur etmezseniz hayata dair büyük bi kaybın olmaz bence .Sonuçta yavrun için yapıyosun.senin için hayırlısı olsun inş.

HERKES ÖYLE ÇOK VE ÖYLE OLUMSUZ MÜDAHALE EDİYOR Kİ HAYATIMA,yorumun ve desteğin için teşekkür ederim lapetus,sen beni hiç tanımadan hakkımda ve hayatımda hiçbirşey bilmezken bile destek olabiliyorsun,ama bizim ailemiz bunu yapamıyor.teşekkürler...

.Malesef insanları anlamak çok zor.Mümkün olduğu kadar kendi hayatını yaşamaya çalışacaksın.Zaten aksinide yapsan kimseyi memnun edemezsin.
Canım benim ne demek.Bilgisayar başında ancak bu kadar olabiliyo destek.keşke daha da güzel şekillerde daha çok şey paylaşabilsek.

yazdıklarınızı okudum kızlar bu hayat şartları içerisinde hem iş kadını hem anne olmak çok zor.Birde bu sorunların içinde başkalarının afrasını tafrasını çek.O mutlu olsun o üzülmesin ya ben.ıki arada bir derede kalmış ben ne olacam.Ya benim psikolojim ne olacak.Her sabah çocuğumu bırakıp giderken içimde yaşadığım hüzün ne olacak.Bakıcılar kaynanalar anneler hiçkimse ben değil yavruma benden yakın değil.Ama şartlar bulduğumla yetinmeye zorluyor işte

arkadaşlar,konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş ama hala aynı şeyler devam ediyor,evi sattım,hem de yok pahasına,bu arada daha iyi koşullarda bir iş buldum ve iş değiştirdim,bu arada çocuğuma idareten yan komşum baktı,eşim işten eve çok geç geldiği için 1,5 ay boyunca küçücük çocuk kucağımda sokak sokak ev aradım,buldum,aldık,tabi şimdi de taşınma faslı çıktı,koca evi tek başıma topladım,bu pazar taşınıyorum ama neymiş taşıma şirketleri çok para istemiş,hamalla taşıtalımmış,herkes yardıma gelecekmiş,iyi hoş gelsinler de ben taşınan evin ortasında kime ne yemek yapacağım nereye yatıracağım,hiç soran yok,evin her tarafı koli dolu,buzdolabının bile fişini çektim,ama millet yapmış planını,kafayı yiycem,pazar günü canım çıkacak ev taşı yerleştir,herkes yayılcak pazartesi ben gene işe gidicem,olan her zamanki gibi bana olacak,çıldırmak üzereyim.Bütün bunlar yetmezmiş gibi,şimdi ben yeni ve güzel bir eve geçiyorum ya,kayınvalidem demez mi ben gelip bakayım bu kış diye,asıl en önemlisi bu ya,İSTEMİYORUMMMMMMM.Ama bunca olayın üzerine gelme dersek ipler tamamen kopar,eşime söyledim istemediğimi ama ne yazık ki onun da fikrini soran yok,iyice gerildim artık,pilim bitti,kimseyi çekecek,kimse ile uğraşacak gücüm yok,hayat üstüme üstüme gliyor,çok kötü durumdayım,ilerleyen günleri düşündükçe daha da kötü oluyorum,bi insanın hayatında hiç mi yolunda gitmez bişey,neden herkes bana yükleniyor,sıyırmak üzereyim.

iyi denasıl havale edip bıraktın,ben bir türlü yapmıyorum,düşünürken hasta oldum,6 ayda 15 kilo verdim,sıkıldığım zaman hemen çıkarmaya başlıyorum,kafamı yastıktan kaldıramıyorum,içim tükendi,bana da öğretsene nasıl düşünmeden durabiliyorsun,ben aklımı oynatacağım herşeyi düşüneyim derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…