arkadaşlar,konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş ama hala aynı şeyler devam ediyor,evi sattım,hem de yok pahasına,bu arada daha iyi koşullarda bir iş buldum ve iş değiştirdim,bu arada çocuğuma idareten yan komşum baktı,eşim işten eve çok geç geldiği için 1,5 ay boyunca küçücük çocuk kucağımda sokak sokak ev aradım,buldum,aldık,tabi şimdi de taşınma faslı çıktı,koca evi tek başıma topladım,bu pazar taşınıyorum ama neymiş taşıma şirketleri çok para istemiş,hamalla taşıtalımmış,herkes yardıma gelecekmiş,iyi hoş gelsinler de ben taşınan evin ortasında kime ne yemek yapacağım nereye yatıracağım,hiç soran yok,evin her tarafı koli dolu,buzdolabının bile fişini çektim,ama millet yapmış planını,kafayı yiycem,pazar günü canım çıkacak ev taşı yerleştir,herkes yayılcak pazartesi ben gene işe gidicem,olan her zamanki gibi bana olacak,çıldırmak üzereyim.Bütün bunlar yetmezmiş gibi,şimdi ben yeni ve güzel bir eve geçiyorum ya,kayınvalidem demez mi ben gelip bakayım bu kış diye,asıl en önemlisi bu ya,İSTEMİYORUMMMMMMM.Ama bunca olayın üzerine gelme dersek ipler tamamen kopar,eşime söyledim istemediğimi ama ne yazık ki onun da fikrini soran yok,iyice gerildim artık,pilim bitti,kimseyi çekecek,kimse ile uğraşacak gücüm yok,hayat üstüme üstüme gliyor,çok kötü durumdayım,ilerleyen günleri düşündükçe daha da kötü oluyorum,bi insanın hayatında hiç mi yolunda gitmez bişey,neden herkes bana yükleniyor,sıyırmak üzereyim.