- Konu Sahibi matmazelita
-
dualarınız için teşekkürler,ben de devamlı yalvarıyorum bir çözüm diye,bebeğinize anneniz bakacaksa bence de çok şanslısınız,ne yazık ki ben annemi kaybedeli 8 sene oldu,zaten eşim de söylüyor,o sağ olsaydı bu işlerin hiçbiri böyle olmazdı,
bu arada sevgili yumy,eskiden bizim ailemizde de aynı şey geçerliydi,hep ben hatalıydım,ama ben 6 yıllık evliyim,sabırla anne oğulun arasını bozmamak için bekledikten sonra,eşim olan biteni kendi gözüyle görmeyi başardı,ve şu anda kabulleniyor ve diyor ki erkeğin anne-baba ailesinden kopup eş ve çocuk ailesine odaklanması uzun sürüyor,bu dönemde olan da eşe oluyor,bence senin eşin de zamanla gerçekleri görecektir.Yeter ki sakin olun,birbirinize affedilmeyecek sözler sarfetmeyin.
canım b,izim olayımız çoktan bitti ssarfedilecek artık hiç bişey kalmadı brnim için dünyada yanlız kızım var artık o da ailesiyle bizimki çok başka bişey annesi ve kocam anlaşılamayacak kadar bneden uzak nefret dolu ve zaten çok farlı bir ailesi var onun benden herkes anladı aile olmayoda birtek benim kocam anlamadı..anlamayacakta bu böyle bunu herkes söylüyor psikologda öyle...onun işçin ben artık işimi ilahi adalete bıraktım canım benim annem babam vefat etti kimssesiz olunca böyle herkes üstüne biniveriyor..allah diyorum başkada bişey demiyorum
çok teşekkürler desteğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?