- Konu Sahibi matmazelita
Arkadaşlar merhaba,sırf içimdekileri dökmek için üye oldum,çalışan bir anneyim,1,5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var,aslına bakarsanız çalışmak zorunda olan bir anneyim,1 ay önce bakıcımızı işten çıkarttık,ki artık olay o kadar büyüdü ki başka çaremiz yoktu,çocuğumuza bakması için babaannemzi çağırdık,ama maalesef farklı bir ilçede oturdukları için çocuğu alıp götürmek istediler,biz haftasonları gidip görecekmişiz,biz de bunu kabul etmedik,hatta ben ağzımı açıp tek kelime bile etmedim,eşim kesinlikle bu durumu kabul etmedi,idareten sadece bir hafta gönderdik,kabus gibiydi.Sonra getirdiler oğlumuzu bir de bize bozulup çekip gittiler,şimdi oğluma arkadaşım bakıyor geçici bir süre için,biz bakıcı bulamıyoruz,bir de sabahları ben evden çıkarken ağlamıyor mu işte en zoru bu,yaşananlar yüzünden ben midemden rahatsızlandım,zaten maddi sıkıntılarımız da var,bunlar da üstüne tuz biber oldu,herşeyin suçlusu da ben oldum,eşimin ailesi beni 2 haftadır arayıp sormuyor.bunca sıkıntının altında ezilip kaldım ve hiçbirşeye olumlu tarafından bakamaz oldum,oğlumun ağladığını duydukça çıldıracak gibi oluyorum.