How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çalışan anne Adayları ne zaman izne ayrıldınız???

bidik1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
644
479
73
Selam Arkadaşlar,

Doguma tam tamına 10 haftam kaldı..24 ağustos itibari ile yasal izne ayrılıyorum..
Ama daha da çalışacağım öyle planlıyorum..

sormak isterim çalışan annelere ne zaman izne ayrıldınız yada ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Son dakka ya kadar çalışan var mı ve zorluk çekti mi?

37 haftam bıtene kadar calıstım kızım 39-5 te geldı
cok zorlandıgımı hatırlamıyorum sadece sıcak rahatsız edıyordu
ben ogretmenıum

37 haftam bıtene kadar calıstım kızım 39-5 te geldı
cok zorlandıgımı hatırlamıyorum sadece sıcak rahatsız edıyordu
ben ogretmenıum

peki normal doğum mu oldu?yoksa sezeryan mı oldu?yani doktor en sonki kontrolun de sana gun verdi de o şekilde mi bıraktın işi..
bende masa başı iş yapıorum..Deniz acenteliği..ama zor oluyor sabahları gelmek ofise.. :(

37. Hafta bitince izne ayrilacaktim.36+5 te suyum patladi dogurdum. Yani son ana kadar calismis oldum. Hicbir zorluk cekmedim. İyiki calismisim.kizim dogunca onunla daha cok vakit gecirdim ise donmeden :))

Bende kararsızlık içindeyim..27 Eylülde 32.haftam dolacak ve yasal izin hakkım var..Ama yinede çalışıp çalışmama konusunda kararsızım..Şayet çalışırsam 37.haftam 1 kasıma denk geliyor,doğuma yakın çıkmış oluyorum yani izine..Benim çektiğim en büyük zorluk çalışırken oluşan ödem..Çünkü 12 saat masa başındayım,masa altına bir koli koydum ma fayda etmiyor..Yıllık izinde test ettim hiç şişmedi ayaklarım..İnanın akşamları canım yanıyor artık ayak acısından..

İşe bir süre dönemeyebilirim bebeğime kendim bakıcam bu yüzden Eylülde çıkma ihtimalim yüksek,ama bir taraftan da işin maddi boyutu var..herşey para biliyorsunuz hamilelikte..Hastane,hazırlıklar,doğum...

Hakkımızda hayırlısı diyorum..

Back