canım bende çoğul gebelik geirdim geçen yaz ve doktorum çalışabilir raporunu vermedi sakıncalı olabilir düşüncesiyle.Doğum iznin doğum öncesi 10 doğum sonrası 10 hafta.Fakat ben şöyle yaptım doktorla konuştum normal rapor aldım 26.haftada.Doğum iznimide senin gibi aktaracaktım doğum sonrasına 29.haftamda.Fakat erken doğum gerçekleşti ve malesef benim doğum öncesi iznim yandı.Direk doğum sonrası 10 haftalık izni ve 1 ay da ücretsiz izin alarak bitirdim iznimi.
allah bağışlasın minik prenslerini. Ben şu an 28+6 günlük hamileyim yani önümüzdeki hafta raporumu almam gerekiyor bu durumda 10 hafta öncesi olduğuna göre ki 30+ ya geçtiğimde raporlu olabilmem için. bende 1 ay daha çalışmayı planlıyordum aklımdan ama dr um kesinlikle red ediyor. erken doğum yapmışın peki rahatsızlıkların varmıydı öncesinde böyle duyuncada endişeleniyorum.çok zor bu işler ev hanımları ne rahat bu konularda.
Ben 31+1 de gidip aldım raporumu.5 hafta daha (37.haftaya kadar) çalışabilir şeklinde.gebelik.org sitesinde 31+ lara geçtiğinizde raporunuzu alıp 32+ larda izinli olunması gerektiği yazıyor.
Canım doktor rapor vermek istemiyorsa bi bildiği vardır diye düşünüyorum.eksik yazdım üstte yazdığım bilgi tek bebekte tabi çoğul gebeliklerde iki hafta öne geliyor bu durum.
Arkadaşlar ben hamileliğimin başından beri heyet raporluyum,
doğuma kadar işe başlayamazsın diyor dr um,
ben bu doğum öncesi iznini ne zaman alacağım,
veya alacakmıyım?
heyet raporu verir mi dr?
Ben 31+1 de gidip aldım raporumu.5 hafta daha (37.haftaya kadar) çalışabilir şeklinde.
Doğum öncesi izni derken 32.haftaya girdiğinde alabilirsin doğum öncesi iznini.
Zaten doğum öncesi izin vaktin geldiğinde.Başka bi hastalıktan dolayı rapor alsan bile doğum öncesi izninden kesiliyor.
Doğum öncesi çalışabilir iznini ben 31+1 de aldım.
Sen de gidip izne ayrılablir şeklinde yazdıracaksın.Bunun için heyet raporu gerekmiyor bizde.Sizde isteniyormuymuş?Doktorum yazdı verdi.
ebrizm merhaba.biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz.bende ikizlerime hamileyim (13+1).bende doğum izinlerini senin bildiğin gibi biliyorum ama en büyük sıkıntım şu ki keşke bize heyet raporu verilebilse bazı arkadaşlar heyet raporu alabiliyor ayarlıyor ve böylece en az 2 ay daha bebekleriyle daha fazla vakit geçiriyorlar.heleki bizim doğum öncesini aktarma şansımızda olmayabilir erken doğum nedeniyle birde çoğul gebelik die.bakalım hayırlısı olsun ama 2 çocuğu nasıl bırakıp işe gelicem bilmem.ücretsiz izin almakta istemiyorum.para olunca çocuklarıma daha güzel bakar daha iyi doktorlara götürürüz.bir seçim yapmak zorundayız bu durumda.bakalım hayırlısı.sevgiler
bu kadar sıkıntılarının içinde
bence en büyük tesellin annenin bebeğe bakacak olması,
lütfen buna şükret
ben bilmediğim bir memlekete gideceğim ve bebeğe bakıcı tutacağım,
haklısın nasıl bırakacağımı bende bilemiyorum
Allahım iyi insanlarla karşılaştırır İnşallah,
annem rahatsız yanıma gelemez,
kayınvalide kızı ile birlikte oturuyor,
kızı ve torunu korkar diye o da gelemez,
hayırlısı bakalım
Rabbim hayırlı bir yola koymuştur İnşallah