saçma ara konular bularak canım diziyi harcamasalar bari.
Feride ve Kamran ın aşkı yeter de artar bile. koca kitapta en çok yer tutan konular Feridenin Anadolu da geçirdiği yıllar. bunlar kaç bölümdür daha birbirine açılmasını gösteremediler.
üfff tadı kaçtı resmen. inşallah toparlarlar.
Besime Hanım ın hali etkileyici olmuştu ama bu da dip not.
Feride ve Kamran aşkı izlemek istiyorum beeeennnnnnnnn........
Canım o dönemde kendi kanını bir başkasına vermek dini olarak yasak(Haram)mış.
Kamran da babasını iyileştirebilmek için kendi kanını babasına verdi.
Selim de hocaya gidip Kamran'ı şikayet etti.
Tabi kendisini Vasfi diye tanıttı.
Hani Kamran'la Vasfi'nin arası bozuk ya.
Selim de Vasfi'ye anlatmıştı Kamran'ın babasını nasıl tedavi ettiğini.
Kamran tutuklanmasına sebep olarak diğer doktoru bilecek.
Çok teşekkür ederim kızlar..
Selim sürekli virane bi yere gidiyo babasının yanına, orada bir sürü cocuk var onlar ne yapıyorlar orda bi de bu kısmı bilmiyorum..
Ratingler düşük, ne zaman bastan izlemedigim bi diziyi izlemeye baslasam ratingler düşüp dizi bitiyo insallah bu öyle olmaz.
Çok teşekkür ederim kızlar..
Selim sürekli virane bi yere gidiyo babasının yanına, orada bir sürü cocuk var onlar ne yapıyorlar orda bi de bu kısmı bilmiyorum..
Ratingler düşük, ne zaman bastan izlemedigim bi diziyi izlemeye baslasam ratingler düşüp dizi bitiyo insallah bu öyle olmaz.
ben bu diziyi çok seviyorum ne olur bitmesin ya bir çocuk sevdimi çok seviyordum bitirdiler sonra bir dizi daha vardı neydi adı engin altan düzyatan oynuyordu kanal dede onuda bitirdiler
çalıkuşu gelicek diye günler geçme oldu valaha
birde ne hikmetse ben kamrana değilde selime aşık oldum bilmyorum böyle çok çekici çok karizmatik geliyor gözüme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen bence bu diziyi sevme ya, hatta nefret felan et uyuz olda final yapmasinlar
diziyi kimse izlemiyomu yaaa ben bayılıyorum bu diziye hele kamranla ferideye çok tatlılar.....ben şu neriman cadısının ne yaptığını anlamıyorum selimin babasınla yattımı acaba afedersiniz kızlar ama gösterdilermi orayı yoksa adam sadece kokladımı
diziyi kimse izlemiyomu yaaa ben bayılıyorum bu diziye hele kamrdanla ferideye çok tatlılar.....ben şu neriman cadısının ne yaptığını anlamıyorum selimin babasınla yattımı acaba afedersiniz kızlar ama gösterdilermi orayı yoksa adam sadece kokladımı
Fragman süper:18:sanırım ferideyi seçmiş
Cok heyecanli bir bolum bizi bekliyor. Serefi noksan seliim efendiii. Kurda kusa yem olasicaaa
[video=youtube;zS5UEuvDR7U]http://www.youtube.com/watch?v=zS5UEuvDR7U[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?