• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalıkuşu Kanal D

kamran ın göğsü orman gibi yahu hiç boşluk yok yün yün:9:

necmiye de yedi çikolatayı ne olacak bakalım

Son düzenleme:
enişte gerçekten öldü mü yaa? ama iyileşiyordu ne oldu ki birden

kamran da tutuklandı necmiye de yedi çikolatayı

off şu selime de uyuz oluyorum :47::47::47:

Son düzenleme:
kamran ın göğsü orman gibi yahu hiç boşluk yok yün yün:9:

necmiye de yedi çikolatayı ne olacak bakalım

valla oyle,bı ara döşü gıllı ısterım dıye tutturan bı tiyze pörtlemıstı programın bırınde.yagusuhlu kaytan bıyıklımın doğal kurku gorundukce o gelıyo aklıma.kanal d'nın yakısıklıları dızılerde yarı cıplak oynatma hevesının yenı urunu :-P bır dıgerı ıcın bknz.kıvanc tatlıtuglu kanal d dızılerı

valla oyle,bı ara döşü gıllı ısterım dıye tutturan bı tiyze pörtlemıstı programın bırınde.yagusuhlu kaytan bıyıklımın doğal kurku gorundukce o gelıyo aklıma.kanal d'nın yakısıklıları dızılerde yarı cıplak oynatma hevesının yenı urunu :-P bır dıgerı ıcın bknz.kıvanc tatlıtuglu kanal d dızılerı

hahaha:9: ama bu çıplak bile olsa doğal siyah kazağı var:1: kıvanç pürüzsüzdü:17:

hahaha:9: ama bu çıplak bile olsa doğal siyah kazağı var:1: kıvanç pürüzsüzdü:17:

Ay sorma,hic usumez zannimca bu yakisikli,hem kisin isitir ki bu :1:
Buarada gorsellerden aratinca bulduklarim sasirtti beni.iki resim arasindaki 10 farki bulalim :53:

$Kamran-Burak-�zçivit1.jpg $burak-özçivit-saç-stili2.jpg

Bu ne ya,resmen evrim gecirmis burakcigim,o ne halmis oyle,saci basi cilali,inek yalamis gibi,taniyamadim vallahi

Bir de bu foto var ki offff,karizma yerlerde :ssz:
$burak-özçivit_6122-1.jpg

haftasonu tekrarına denk gelmiştim.. simdi ilk bölümden basladım seyretmeye.. fahriye evcen bana samimi gelmese de cok güzel yüzlü kız masallah..

çocukluğunun sahneleri çok vurucu oluyor. küçük bir kızın annesinin ölümünü idrak edememesi annesini bir kez daha görmek için çabalaması.
mezarı sulayınca anne ağacı çıkacağına inanması, yıldızlarda annesini araması, yerdeki anne figürü....
-annen seni rüyalarında büyütecek yavrum.

Ay sorma,hic usumez zannimca bu yakisikli,hem kisin isitir ki bu :1:
Buarada gorsellerden aratinca bulduklarim sasirtti beni.iki resim arasindaki 10 farki bulalim :53:

Eki Görüntüle 837246 Eki Görüntüle 837247

Bu ne ya,resmen evrim gecirmis burakcigim,o ne halmis oyle,saci basi cilali,inek yalamis gibi,taniyamadim vallahi

Bir de bu foto var ki offff,karizma yerlerde :ssz:
Eki Görüntüle 837282

:9: eskiden bu çocuk daha yünlüydü:D şimdi biraz büyüdü ablası yakışıklı oldu artık:9:

feridenin anne babasının mezarının ortasına yatması ve şimdiki yaşında anne babasını rüyasında görmesi,babasının koluna girerek annesini görmeye gitmesi beni çok duygulandırdı:43::14:

bence enişte öldü iyileşmesi beklenirken.

buna sebep de bence o feride ye şu zehirli çikolataları hazırlayıp da kamranı şikayet eden pis doktor...

adını unuttum da... şikayet ederken kamran böyle böyle yapıyor suç işliyor falan diye anlatıyordu.adam da buna öldü mü peki babası dedi

bence babasını bu öldürdü ki kamran daha çok suç alsın hapiste çok yatsın da ben de ferideyle rahatça istediğimi yapayım,planlarımı gerçekleşriteyim diye...

pislik...

ay bu dizinin tutkunu oldum meraktan çatlıcam yeni bölümü ne olur gelsin bir izleyenler bana anlatsın bu kamuran ferideyimi seviyor yoksa nerimanı mı ferideye öyle bakıyorki sanki ona aşık gibi ama bir bakıyorum nerimana güller almış nerimanla öpüşüyor hiç bişi anlamadım feridenin durumuna o kadar üzüldüm ki neler yaşadı ya allah korusun ben yaşasam kim bilir ne hale gelirdim zehirli çikolataları iyiki necmiye yedi oh oldu ona bence:19:

adam kendini değiştirmiş iyi ki zamanla.

o nasıl bi tipmiş ya

mesela gözleri çok güzel,ama tip berbat olduğundan gözleri de dikkat çekmiyor.

şuankihali çok hoş

hiiiç beğenmezdim ben bunu ama bu hallerinigördükten sonra fikrim değişti çok güzel gözleri var yüzü de güzel

işte insanı saç baş tarz ....vs ne kadar çok değiştiriyor

Back