• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalıkuşu Kanal D

saçma ara konular bularak canım diziyi harcamasalar bari.
Feride ve Kamran ın aşkı yeter de artar bile. koca kitapta en çok yer tutan konular Feridenin Anadolu da geçirdiği yıllar. bunlar kaç bölümdür daha birbirine açılmasını gösteremediler.
üfff tadı kaçtı resmen. inşallah toparlarlar.
Besime Hanım ın hali etkileyici olmuştu ama bu da dip not.
Feride ve Kamran aşkı izlemek istiyorum beeeennnnnnnnn........

Kesinlikle dediklerine katılıyorum canım.:46:

Canım o dönemde kendi kanını bir başkasına vermek dini olarak yasak(Haram)mış.
Kamran da babasını iyileştirebilmek için kendi kanını babasına verdi.
Selim de hocaya gidip Kamran'ı şikayet etti.
Tabi kendisini Vasfi diye tanıttı.
Hani Kamran'la Vasfi'nin arası bozuk ya.
Selim de Vasfi'ye anlatmıştı Kamran'ın babasını nasıl tedavi ettiğini.
Kamran tutuklanmasına sebep olarak diğer doktoru bilecek.

Çok teşekkür ederim kızlar..

Selim sürekli virane bi yere gidiyo babasının yanına, orada bir sürü cocuk var onlar ne yapıyorlar orda bi de bu kısmı bilmiyorum..

Ratingler düşük, ne zaman bastan izlemedigim bi diziyi izlemeye baslasam ratingler düşüp dizi bitiyo insallah bu öyle olmaz. :14:

Selim sürekli virane bi yere gidiyo babasının yanına, orada bir sürü cocuk var onlar ne yapıyorlar orda bi de bu kısmı bilmiyorum..

Ratingler düşük, ne zaman bastan izlemedigim bi diziyi izlemeye baslasam ratingler düşüp dizi bitiyo insallah bu öyle olmaz. :14:

o adam onun babası değil..adam çocukları dilendiriyor mu ? çalıştırıyor mu ne?
selimde çocukken onlar gibiydi sanırım, sonra tıbbiyeyi okumuş demek...

Canım o adam Selim'in babası değil. Selim'in annesi babası,Selim küçük yaştayken ölmüşler.
O adam alıp bakmış Selim'e. Okutmuş.
Feride'nin başına da o sardı Selim'i. O gösterdi.
Selim'e dedi ki 'Bu kız çok zengin bir kız. Ne yap ne et evlen onunla. Bana borçlarını ancak onunla evlenirsen ödemiş olursun' dedi.
Selim de ilk başlarda o yüzden Feride'ye yaklaşmaya çalışıyordu. Tabi sonradan aşık oldu.

Demek ratingler düşük. İnşAllah bitirmezler ya.

cok uzatiyorlar konulari ya...cok kaliteli hos bi yapim ama sIKILiyor insan arada.
haftaya heycanli olacaga benziyor, yapimci senaristleri uyarmis biraz daha hizli ilerleyin diye
sanirim haftaya etkisini görecegiz

ben bu diziyi çok seviyorum ne olur bitmesin ya bir çocuk sevdimi çok seviyordum bitirdiler sonra bir dizi daha vardı neydi adı engin altan düzyatan oynuyordu kanal dede onuda bitirdiler
çalıkuşu gelicek diye günler geçme oldu valaha
birde ne hikmetse ben kamrana değilde selime aşık oldum bilmyorum böyle çok çekici çok karizmatik geliyor gözüme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27:

ben bu diziyi çok seviyorum ne olur bitmesin ya bir çocuk sevdimi çok seviyordum bitirdiler sonra bir dizi daha vardı neydi adı engin altan düzyatan oynuyordu kanal dede onuda bitirdiler
çalıkuşu gelicek diye günler geçme oldu valaha
birde ne hikmetse ben kamrana değilde selime aşık oldum bilmyorum böyle çok çekici çok karizmatik geliyor gözüme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27:

Sen bence bu diziyi sevme ya, hatta nefret felan et uyuz olda final yapmasinlar :1:

Kamran süper ama Selim de çok hoş ya çok karizmatik geliyor gözüme :)

Artık ilişkileri olsun yavaştan sonra evlilik kararı alsınlar falan filanda bir anadoluya gitsin şu Feride :)

diziyi kimse izlemiyomu yaaa ben bayılıyorum bu diziye hele kamranla ferideye çok tatlılar.....ben şu neriman cadısının ne yaptığını anlamıyorum selimin babasınla yattımı acaba afedersiniz kızlar ama gösterdilermi orayı yoksa adam sadece kokladımı:27:

diziyi kimse izlemiyomu yaaa ben bayılıyorum bu diziye hele kamranla ferideye çok tatlılar.....ben şu neriman cadısının ne yaptığını anlamıyorum selimin babasınla yattımı acaba afedersiniz kızlar ama gösterdilermi orayı yoksa adam sadece kokladımı:27:

ben ızledımmmmmmmm hayır yatıp yatmadıgı gosterılmedı:9::9:

bence çook güzel bi dizi soluksuz izliyorum resmen kitaba uysa bence sıkıcı olur gidişat gayet yerinde ve güzel hiç değilse 2 sezon izleyelim ben sıkılmam feridede kamramda tam cuk oturmuş iki tatlı platonik aşık hem benim etrafımda kim varsa herkes bu dizinin mübtelası :16:

diziyi kimse izlemiyomu yaaa ben bayılıyorum bu diziye hele kamrdanla ferideye çok tatlılar.....ben şu neriman cadısının ne yaptığını anlamıyorum selimin babasınla yattımı acaba afedersiniz kızlar ama gösterdilermi orayı yoksa adam sadece kokladımı:27:

Kokladığı kısma kadar gördük :1:

Şimdi neler olacak acaba Selim'in yaptıkları yanına kar mı kalacak kadının çocukta hastalanınca mecburen tedaviye evet demek zorunda kaldı Kamran kurtuldu lakin Selim paçayı kurtarmasın yaa. Neden kadıya kim şikayet etti diye sormadı ki. Hem kamran'ın kardeşi neden saklıyor ağabeyine zehirli fondanları Feride'ye yedireceğini söylemiyor seviyor hala salak. Feride'nin attığı imza var. Feride adamı söylese Kamran'a herşey açığa çıkar belki. Asıl babası Kamran'a can alıcı soruyu sordu. Yanıt ne olacak acaba Kamran öbür kadından yana kullanacak sözünü de sonra öbür adamla birşeyler yaşandıysa onu öğrenip bırakacak mı. Görücez bakalım.

Fragman süper:18:sanırım ferideyi seçmiş:21:

Ay çıktı mı fragman nasıl Feride'yi seçmiş Feride'ye sen anlamazsın o aşkı filan diyordu ama dikkatimi de çekti eve gelince Nerimanı görünce hiç yüz vermedi asıldı yüzü filan eve gelmesine mi bozuldu onun ihbar ettiğini mi anladı bilemedim ben. Ben bakayım fragmana :18:

Cok heyecanli bir bolum bizi bekliyor. Serefi noksan seliim efendiii. Kurda kusa yem olasicaaa :37:
[video=youtube;zS5UEuvDR7U]http://www.youtube.com/watch?v=zS5UEuvDR7U[/video]

Cok heyecanli bir bolum bizi bekliyor. Serefi noksan seliim efendiii. Kurda kusa yem olasicaaa :37:
[video=youtube;zS5UEuvDR7U]http://www.youtube.com/watch?v=zS5UEuvDR7U[/video]

illa kötü bi adam olacak kara çalı gibi:47:
ne işler çeviriyor o adam öyle,sahte nikah akti filan:ssz:

Back