• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalıkuşu Kanal D

Ay çıktı mı fragman nasıl Feride'yi seçmiş Feride'ye sen anlamazsın o aşkı filan diyordu ama dikkatimi de çekti eve gelince Nerimanı görünce hiç yüz vermedi asıldı yüzü filan eve gelmesine mi bozuldu onun ihbar ettiğini mi anladı bilemedim ben. Ben bakayım fragmana :18:

Yok babası anlamasin diye yüz vermedi Neriman karısına:47:
Babası diyo ya mektepliye verdigin kalbinle Nerimana sizlayan Vicdanın arasında çok sinanacaksin diye ordan anladım Ferideyi seçtiğini:1:
Ama Feride olanlar yüzünden geri çevirmek zorunda kalacak herhal:26:

bence nerimani sececek. ben babanin o cümlesinden vicdani yüzünden nerimani sectigini ama aslinda ferideyi sevdigini anladim....

Kızlar bence de nerimanı seçecek bu kamran:19:Babanın dediklerinden bunu çıkardım.Bide fragmanda nerimanla yatakta bunlar, ferideyi seçse ne işi var orda:53:Yatakta ama ferideyi sayıklıyor, oh olsun Neriman yellozuna:8:

Şimdi 15 kez fragmanı izleyince kendimce şöyle bir şey kurdum:1:
Babası söyleyince Kamuran ilk kimseyi secemiyor
Ondan sonra babası gelip yanına bu sözleri söylüyor
Ardından ferideyi öpmeye çalışıyo Feride odasına kaçıyor hani şu ilk sahne
Feride kacinca adam kalkıp yelloz NErimana gidiyor:47:
Sabah babasına Nerimani seçtiğini söylerken Feride duyuyor:ssz:

Burdan çıkan sonuç erkekler hep o işin peşinde boyları devrilesiceler:47:

Şimdi 15 kez fragmanı izleyince kendimce şöyle bir şey kurdum:1:
Babası söyleyince Kamuran ilk kimseyi secemiyor
Ondan sonra babası gelip yanına bu sözleri söylüyor
Ardından ferideyi öpmeye çalışıyo Feride odasına kaçıyor hani şu ilk sahne
Feride kacinca adam kalkıp yelloz NErimana gidiyor:47:
Sabah babasına Nerimani seçtiğini söylerken Feride duyuyor:ssz:

Burdan çıkan sonuç erkekler hep o işin peşinde boyları devrilesiceler:47:

Bencede dedigin gibi olur buyuk bir ihtimal. Nerimanin neyine aciyorsa,
kadin bir cok adamla birlikte olmus. Buldu bizim kamrani yapisti zilli :1:
Okuzlerrr, diye baslayarak bir cok hayvan ismini siralayabiliriz buraya.
Hepsinede cuk oturur :31:

bugün magazinlerden birinde söylediler:30:, ki inşallah söylentidir...:31:
beklenen reyting olmadığından bitiriceklermiş...:14::14::14:

çocukluğumda izlediğim çalıkuşunu (aydan şener,kenan kalav) tekrar izledim geçen gün zaten topu topu 7 bölümdü galiba ,sizlerinde izlemenizi tavsiye ederim ,sevgiler

Dizinin müptelası oldum resmen ama şu çoooook kötü karakterler sıkmaya başladı gerçekten.bu gülbeşeker sahnesi de hiç olmamış aslında.çünkü kitaba göre gülbeşeker ,ferideye ,görev yaptığı kasabadaki erkeklerin taktığı isimdi.feride bunu öğrendikten sonra kamranla aralarında böyle bir diyalog geçiyordu.burda ise rüya falan çok saçma yani...

bugün magazinlerden birinde söylediler:30:, ki inşallah söylentidir...:31:
beklenen reyting olmadığından bitiriceklermiş...:14::14::14:

hayır ya olamaz bitirmesinler nasıl kötü olur reytingler çok heyecanlı gidiyo bence oyuncular oyunculuklar süperrrr daha ne olsun facede gördüğüm kadarıyla reytingler baya iyi ama çok ilgi duyan var diziye

Nıkah sahnesını anlayamadım kızlar ne iş biri bana anlatısn litfennn:52::52::52:

dün akşam uzun bi elektrik kesintisi oldu,yarısını izleyemedim,o türkü sahnesini çok bekliyordum olmadı...:5:
Bedaşa hörrrmetlerimi sunarım:42::42:

artık netten izliycez:ssz:

onlar nasıl nikah kıydı öle yaaa anlamadım bişi. :26:

insallah bitmez, cok keyifle izliyorum :16:

Dizinin müptelası oldum resmen ama şu çoooook kötü karakterler sıkmaya başladı gerçekten.bu gülbeşeker sahnesi de hiç olmamış aslında.çünkü kitaba göre gülbeşeker ,ferideye ,görev yaptığı kasabadaki erkeklerin taktığı isimdi.feride bunu öğrendikten sonra kamranla aralarında böyle bir diyalog geçiyordu.burda ise rüya falan çok saçma yani...

Yok canım yine o olay olacak ama Feride burada geleceği görüyor gibi oldu evlatlık alacağı kız Munise, Gilbeşeker lakabını takmaları filan sanki kitapta da vardı böyle bir olay yani ikisi arasında gülbeşeker mevzusu rüya filan ama o kadar uzun zaman oldu ki okuyalı nasıldı unuttum.

hayır ya olamaz bitirmesinler nasıl kötü olur reytingler çok heyecanlı gidiyo bence oyuncular oyunculuklar süperrrr daha ne olsun facede gördüğüm kadarıyla reytingler baya iyi ama çok ilgi duyan var diziye

Bence de bitemez yaa hem nasıl 10. sırada oluyor ki ne var salı günleri o kadar izlenecek dizi. Bi seksenler var başka ne var fanatiği çok yani ben salı günlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Foxta babam sınıfta kaldı var ya o kalkıyormuş yayından onu biliyorum da bunu hiç duymadım yaa.

Back