Çalıkuşu Kanal D

[video=youtube;tbnfl4F7-Mc]http://www.youtube.com/watch?v=tbnfl4F7-Mc[/video] yenı fragman:)

çooooooook eskiden vardı yine tvde bu yeni versiyon tabikii bize göre tamamen :) fahriye evceni pek sevmedigini söylemiş konuyu açan arkadaş ama rol yakışmış kendisine =) haksızmıyım

oyy neler oluyor öyleee... ilk deefa yeni bölümü tvden seyredicem

ya kızlar kamran yasal olmayan ne yaptı, ben yeni bölüme kadar bitsin diye bazı yerleri atlayarak seyrettim de.

Kan verme olayı o zamanlar daha yeni keşfedildiği için yasal değil sanırım çünkü bu işi yaparken hastane idaresinin haberi olmadan yapmaya çalıştılar.

Diziyi izlerken ister istemez Aydan Şener`li versiyonu aklımıza geliyor.
İlk bölümü izlerken eşimle Tomris Oğuzalp`i yine aynı rolde oynatsalar keşke demiştik.
Yaşadığı sıkıntılarına bir ilaç olur demiştik..
Bugün kendisini kaybettik allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın....
Oyunculuğuyla en çok Çalıkuşu dizisi ve Teyzem filmiyle beni çok etkilemiştir(aklıma ilk gelenler ) Paylaşmak istedim...

ya kızlar kamran yasal olmayan ne yaptı, ben yeni bölüme kadar bitsin diye bazı yerleri atlayarak seyrettim de.

Canım o dönemde kendi kanını bir başkasına vermek dini olarak yasak(Haram)mış.
Kamran da babasını iyileştirebilmek için kendi kanını babasına verdi.
Selim de hocaya gidip Kamran'ı şikayet etti.
Tabi kendisini Vasfi diye tanıttı.
Hani Kamran'la Vasfi'nin arası bozuk ya.
Selim de Vasfi'ye anlatmıştı Kamran'ın babasını nasıl tedavi ettiğini.
Kamran tutuklanmasına sebep olarak diğer doktoru bilecek.

Son düzenleme:
Bence Feride de Kamuran da çok güzel olmuşlar. Çok yakışmışlar. Akşam olsa da izlesek.

off akşam olsada izlesek .Bence fahriyede burakda cuk diye oturmus :) Heycanla aksam olmasını bekliyorum ..

Bu kamran-neriman aski tad kacirmaya basladi bence,2.bolumde ferideyle kamranin arasinda brseyler basliyor diye hosuma gitmisti ama son 2 bolumdur neriman-kamran askini izliyoruz,feride cok silik kaldi,kamranla nrimanin copcatani,salak kiz gibi dolasiyor ortada.nerimana asiri iyilikler filan...feridenin iyi bir insan oldugunu biliyoruz zaten,bu kadr kanatsiz melek moduna sokmak da neden,tadi kaciyor benim icin simdiden

allahım yaaa saçmalamasalar şaşrdım

kardeşim aslında bu selim iyi biri bu adam bunu bişeyle tehtit ediyor

neden korkuyorki yaaa bu adama versin zehirli bişey gebersin .....neyse onu tehtit ettiği öğrenmesin

bu yaşa kadar öğrenmemiş....

sonra bu seyfettin bey boşu boşuna dayak yedi versinler parayı doktor arkadaşlarına

alsın erzak azcık sinsin köşesine , durulmasına izin versin yawww

Selim'e bakan o adam(ismini unuttum) diziyi izlenecek bir haldeyken izlenmez hale getirmeye çalışan bir karakter.
Dizi zaten güzel ve normal şekilde ilerliyor,yani o adamın pislik çıkartmasına hiç gerek yok.
Ne kadar kötü kalpli biri.
Seyfettin Enişte'ye çok acıdım. Yazık,adamcağız ekmekleri koruyabilmek için uğraşıyordu hala.
Adama İnşAllah dizi sonlanana kadar öyle muamele edilmez.
Necmiye de nasıl insan? Selim'in yaptığı pislikleri anladı ama hala daha 'O beni iyi ediyor' diyor.
Yazık tavukları da öldürdü. Sevmiyorum Necmiye'yi.
Kamran kurtulacak tabi ki ama nasıl kurtulacak.
Doktorluk yapamazsa çok üzülürüm.
Feride'ye çok acıdım. Neriman'a 'Kamran'la bu gece Avrupa'ya kaçıyorsunuz' dedi. Neriman da boynuna sarıldı.
Nasıl üzgün duruyordu.
Sevdiğini nasıl bıraktı Neriman'a.
Kamran'la Feride'nin son sahnesi vardı.
Karnavalın kurulu olduğu yere gitmişti Feride.
Kamran çitlerin oradayken yanına gidip 'Eniştem,kaçsın, diyor. Kaç kurtar kendini' demişti.
Sonra Feride yanından ayrılırken öylece gitti.
Ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Seviyor,sevdiği karşısında ama söyleyemiyor.
Yazık! Seyfettin Enişte de çocuğun yüzüne bakmadı.
Dünyası başına yıkıldı zavallının.
Acaba Kamran,Neriman'la kaçabilecek mi?:26:

*Bakalım haftaya neler olacak?

ayy gözü kör olmasın o nerimanın sevmiyorumm ya bu arada kamran ı öyle izliyorumuşum ki farkında diilimi annem diyor ki kızımmm nazarın değecek çocuğa:))çalıkuşucuğumm nasıl üzülüyorum yaklaşamıyor ya

O dönem insanlar nasıl da cahilmiş.
Cehalet ne kötü.

İyi ki ülkemizi bu günlere taşımayı başarmış bir Ulu Önder'imiz var.
Mustafa Kemal Atatürk nur içinde yatsın.

saçma ara konular bularak canım diziyi harcamasalar bari.
Feride ve Kamran ın aşkı yeter de artar bile. koca kitapta en çok yer tutan konular Feridenin Anadolu da geçirdiği yıllar. bunlar kaç bölümdür daha birbirine açılmasını gösteremediler.
üfff tadı kaçtı resmen. inşallah toparlarlar.
Besime Hanım ın hali etkileyici olmuştu ama bu da dip not.
Feride ve Kamran aşkı izlemek istiyorum beeeennnnnnnnn........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…