selimi tekrar niye dark side geçirdiler anlamadım.
adam tam kendini toplamış necmiyeye azda olsa bir umut ışığı doğmuşken tekrar "adam tam bir pislik çıktı rıza baba" kıvamına getirdiler.
necmiyenin olayları birden hemencik çözülüverdi.
hamile değilim selimle de aramızda birşey geçmedi diye hemen dökülüverdi.
okulun orada selim feridenin karşısına çıktığında ayy dedim ferideye çığlık atacağına herifi itsene be kızım. ellerini açmış çığlık atıyor adam vebalımı it gitsin üzerinden.
hilmicemin okulun ordaki adama kafa attığı yere iyi güldüm "sen söylemezsen kim olduğunu bende böyle teker teker ayıklarım"
selimin suyu ısındı da onu hilmiceme mi öldürtüp çıkaracaklar bilemedim.
küçük bir ayrıntı ama neriman o adamla yatmış gibi bir izlenim verdiler. en azından adam evden çıkınca münevvere banyoyu hazırla deyişinden bunu çıkardım ben. kadının makyajının kenarı bile bozulmamış saçlar toplu aynı elbise üstünde.
seyfettin bey türk dizlerinde yer alan babalardan birkaç gömlek yıkanmış kadar zeki. adam hemen anlıyor evdekilerin halinden oğluna evdekilerde bir haller var bizden birşeyler saklıyorlar diyor. diğer dizilerdeki babalar gibi "en son babalar duyar ekolunden" değil.
kamranada arada kıl oluyorum. okuyorsa çalışacak tabi o kız.
birde hangi aklı selim kadın o kapıyı açar ki. sabah vakti yeğenine saldırmış, kızını dövmüş adamın kafası gidik be hey besime sen kapıyı niye açarsın.
Zeki kadın diye geçiniyor birde. Kızına yaptıkları malum.
E Feride de biraz gerizekalı . Bir odaya girip bişey kapamadı mı eline vurmak için? Mutfağa gitseydi bari direk orada pıçak bol
Evde o yaşlı adamla oğlu vardı onlar neredeydi?
Velhasıl saçma oldu bu iş.
onlarda içmeye gitmişti gerçi bu bölüm görmüşsündür.
selimle necmiyeyi çok tutarsız yazıyorlar.
oyuncuların bile kafası karışmıştır oynadıkları karakterlere.
önce necmiye ortada büyük bir neden yokken ailesine karşı dişe diş kana kan intikam nidaları atıyor selimle entrikalar çeviriyor. sonra kocasıyla arası biraz düzeliyor az geçmeden bakıyoruz gözler mor. babaevine dönüyor ben kız oğlan kızım diye dökülüyor ki bizde zaten öyle biliyoruz. bu bölüm bakıyoruz hamile. be hey senarist ne ara halvet olduda hamile kaldı bu kız. necmiye müjgana ne diyor "annem üzülür diye gerçeği söylemedim." o ailesinden intikam alan evlat modundan birden anasını düşünen evlata geçiyor.
aynı şeyler selim içinde geçerli. bir topluyorlar karakteri bir dağıtıyorlar. nerde o evden nerimanı kovan selim nerde dünkü ferideye yapışan selim.
ferideye tek psikopat aşık yetmezmiş gibi birde yusufu çıkardılar. adamın içinden dinmek bilmeyen bir öfke patlaması var. içinden hulk çıkıyor gezdiği yeri dağıtıyor. selimden boşalacak psikopat eksikliğini tamamlamaz umarım. kendi içinde sev evladım.
o dilenciyle Yusuf kamran sahnesinde ben kamranla Yusuf anlaştı herifin ağzından laf almak için iyi polis-kötü polisçilik oynuyorlar zannettim. ama meğerse gerçekmiş burdan dilenciye acıyan kamranın zalak olduğu sonucuna vardım. izin verseydi muhtemelen dilenciyi ilk buldukları zaman yusuf herifi dövüp yeri öğrenecek bu kadar gecikmeyeceklerdi.
selimin sonraki bölümde tutuklanıp yada ölerek artık diziden ayrılması dileğiyle. (aslında iyi bir oyuncuydu diziyede ilk başlarda güzel renk kattı ama karakteri öyle bir kötü yazdılarki artık bitse de gitsen moduna girdim ben.)
normalde kamranın yapacağı şeyleri Yusuf yaptığından kamran bu bölüm mülayim kaldı. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ne diyim azizim.
Çok saçmalamışlar çooook. Necmiye, başı dönünce karnına dokundu. 'Hah bir de hamile olurmuş' diye söylememe kalmadı midesi bulandı, banyoya koştu. Yalnız ben de anlamadım ne zaman birlikte oldular ki?:44:
Bir de annesine 'Ben hala senin kızınım' demişti. Hamile olduğu öğrenilince yalan söylediği için güvenleri yine sarsılacak insanların. Yeni bölüm beni hiç heyecanlandırmadı. Feride ölmez bu belli. Artık nişanlansınlar ya. Ne nişanmış bir türlü olamadı!
bilmiyorum nasıl toparlayacaklar. genelde kitaplardan uyarlanan dizilerde az çok belli bir çizgi olduğundan öyle über saçmalama durumları olmuyor ama sanki bu dizide öyle olmaya başladı. bir bölüm diğerini tutmuyor. nasıl leventi diziden bıçakla keser gibi çıkardılarsa Neriman selim tayfasıda çıksa güzel olacak. dizide tüm klişeler vardı. kaçırılma,psikopat aşık,entrikacı kadın aşık, kıskanç kardeş... geriye hafıza kaybı kaldı. ferideye at arabası çarpıpta hafızasını kaybetmesinden sonra hafızası gelince nişan olayına geçebilirler bence
bebek olayı hikayeye ne katacak ki. en fazla necmiye selime hamile olduğunu söyler selim yine imana gelir baba oliciim diye. sonrada necmiyeyle birlikte bir Anadolu kasabasına kaçarlar. başka bir şey gelmiyor aklıma ne olacak bu bebek.
onlarda içmeye gitmişti gerçi bu bölüm görmüşsündür.
selimle necmiyeyi çok tutarsız yazıyorlar.
oyuncuların bile kafası karışmıştır oynadıkları karakterlere.
önce necmiye ortada büyük bir neden yokken ailesine karşı dişe diş kana kan intikam nidaları atıyor selimle entrikalar çeviriyor. sonra kocasıyla arası biraz düzeliyor az geçmeden bakıyoruz gözler mor. babaevine dönüyor ben kız oğlan kızım diye dökülüyor ki bizde zaten öyle biliyoruz. bu bölüm bakıyoruz hamile. be hey senarist ne ara halvet olduda hamile kaldı bu kız. necmiye müjgana ne diyor "annem üzülür diye gerçeği söylemedim." o ailesinden intikam alan evlat modundan birden anasını düşünen evlata geçiyor.
aynı şeyler selim içinde geçerli. bir topluyorlar karakteri bir dağıtıyorlar. nerde o evden nerimanı kovan selim nerde dünkü ferideye yapışan selim.
ferideye tek psikopat aşık yetmezmiş gibi birde yusufu çıkardılar. adamın içinden dinmek bilmeyen bir öfke patlaması var. içinden hulk çıkıyor gezdiği yeri dağıtıyor. selimden boşalacak psikopat eksikliğini tamamlamaz umarım. kendi içinde sev evladım.
o dilenciyle Yusuf kamran sahnesinde ben kamranla Yusuf anlaştı herifin ağzından laf almak için iyi polis-kötü polisçilik oynuyorlar zannettim. ama meğerse gerçekmiş burdan dilenciye acıyan kamranın zalak olduğu sonucuna vardım. izin verseydi muhtemelen dilenciyi ilk buldukları zaman yusuf herifi dövüp yeri öğrenecek bu kadar gecikmeyeceklerdi.
selimin sonraki bölümde tutuklanıp yada ölerek artık diziden ayrılması dileğiyle. (aslında iyi bir oyuncuydu diziyede ilk başlarda güzel renk kattı ama karakteri öyle bir kötü yazdılarki artık bitse de gitsen moduna girdim ben.)
normalde kamranın yapacağı şeyleri Yusuf yaptığından kamran bu bölüm mülayim kaldı. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ne diyim azizim.
Bu bölüm her şeye sinir oldum ben ya
artık uzatmasalardı ,teyze kapıyı açmasaydı , feride o herifin kafasına sandalyeyi geçirseydi , kamran erkek gibi olsaydı nolurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayy ne kadar dandik bir bölümdü izlerken içim şişti.
feride her ne hikmetse ipi kafasından çıkaramıyor, elleri armut toplamakla meşgul boğulup gidiyor.
sayko selimin özelliklerine birde tecavüzcü eklendi bu bölüm.
o nasıl bir sahneydi yahu necmiyenin ellerini niye ağzına sokmaya çalışıyordu ki.
"başkası yerine utanmak" deyimini yaşadım resmen.
selimi oynayan oyuncu yerine ben utandım.
küçücük fıçıcık selim herkesi dövebiliyor arkadaş yahu.
o dilenci durupta gel dilimi kes diyecek azcık inandırıcı olun.
önceki bölümde de 7 tane kadın selimden fellik fellik saklanmıştı oysaki tükürüklerinde bile boğarlar selimi.
birde tarihin en harika planlanmış firarına imza attı
selim sanki salağın önde gideni de idamdan kaçacağı yere silahı alıp köşke gitsin.
birde birtek ben miyim romantik anlarında "öyh be" diyen. bana konuşmalar romantik sözler hiç samimi gelmiyor tabi bunda benim sıfır romantik bir insan olmamında etkisi olabilir
:13::13:çok saçmaladılar bu diziyi çokk
şu neriman ve selimden böğkkk geldi artıkdön dolaş aynı şeyler konu üretemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?