Çalıkuşu Kanal D

çalıkuşundan önce koydukları cinayet sanki süperdi..
diziyi kaybolan kızın anne ve babasını oynayan oyuncular götürdü resmen ilk bölümde..
hem artık nurgül yeşilçayın oyunculuğunu biraz tutuk,soğuk buluyorum..
tam izlenir saate genç yaşlı herkesin izleyeceği türden diziler konulmalı, cinayet konulu değil..
saatler yer değişmeli,cinayet dizisi geç saate daha uygun, teması itibariyle...

neyse dizimize dönersek...
kamran yine harikaydı, evet sanki ferideye fazla şımarıklık yazıyolar, fazlası bayacak, doz aşımı var..
selim teklifi kabul etmedi, kafasına kaya düştü zaar, atlar dedim ama, şaşırttı
necmiyeye iyi oluyor ohhhhh..adam it muamelesi yapıyor sesini çıkarmıyor..hakediyor..
selim biraz yumuşar gibi oldu ama du bakalım

yalnız kamranın ses tonu filan çok hoş, arada bi dublaj yaptırsalar ya sesine başka filmler için..

yine güzeldi dizimiz,yine güzeldi

İnşAllah canım ya. Hiç açıp bakmadım o diziye inan ki. Başka bir dizi izledim netten. Sonra da Çalıkuşu'm çıktı,onu izledim.

Sizi bilmem ama ben bu bölümde ferideden gercekten sıkıldım
kamran iyi davrandikca ferideye resmen simariyo kız

Aynen ben de çok sıkıldım. Ya bir de Feride dizide 20 yaşında bir kız sözde,ama hiç 20 yaşında gibi durmuyor ya. Dolayısıyla öyle çocukça hareketler de yakışmıyor fikrimce.

bence girmeyecekte o pis nerimanın koynuna..
benim bildigim kamraaan, cansenligini aldatmaz. bakın da görün

Girmeyecek ama yakasında ruj lekesi oluyor yeni bölümünde. Herhalde Neriman zorla öpmeye çalışacak onu.

Cinayet'i izlemedim,yorum yapamıyorum ama Feride kısmına sonuna kadar katılıyorum.
Ne kadar şımarık hareketler onlar öyle. Zaten vardı ama son bölümde iyice abartılmış Çok sinir oldum Feride'ye.
Ama Kamran başka ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
yalnız kamranın ses tonu filan çok hoş, arada bi dublaj yaptırsalar ya sesine başka filmler için..
yine güzeldi dizimiz,yine güzeldi
Dimi ne ses tonu öyle, ben feridenin yerinde olsam o ses tonu ile eriyip gitmiştim, bakışlarda buharlaşmıştım
Ama Feridenin de ses tonu çok hoş bence
Ve evet utanma ve naz işini abarttı bence

Akşam neredeyse hiçbir şey olmadı gibi. Hep,Feride ve Kamran'ın anılarıyla geçti sanki. En küçük Feride ve en küçük Kamran'la ilgili olan sahneyi açıkçası çok saçma buldum ben.Hadi gözünüzün önüne geldi o zamanlar yaşananlar anladım da çocuklar sizin arkanıza doğru koşunca neden sizde arkanızı döndünüz ki? Yeni bölümün fragmanından anladığım kadarıyla nişan falan olmamış. Neriman,tam da tahmin ettiğim gibi Kamran'ın üstüne atlamış ve ruj lekesi öyle bulaşmış Kamran'ın yakasına. Selim artık Feride'ye ve Kamran'a zarar verecek bir şey yapmayacak. Tehlikeli olan 3 kişi kaldı. Levent,Münevver ve Neriman. Levent hapisten çıkınca o da yapar eminim kötülük ama İnşAllah çıkamaz. Kitapta Feride,teyzesinin evinde bu kadar çok zaman geçirmiyordu. Kitabın 3'te 2'si Anadolu'da geçiyordu. Dizi başlayalı neredeyse 4 ay oldu ama daha Feride ve Kamran nişanlanmadı bile. Ben çok severek izliyorum diziyi fakat artık bir şeyler ilerlesin istiyorum.

ay kızlar ben son reklama gene yetişemedim zannımca
en son dağ evinden bir hışımla çıkmıştı feride arkasına döndü kamran seslendiğinde sonra reklam , ben uygun adım yatak odası

sonra ne oldu ?

aydan şenerli versiyonda 1. bölümde nişanlanacağı güne kadar işlenmiş..hatta evi o gün terkediyor, anadoluya 1.bölümde gidiyor..
e tabi bu versiyon farklı doya doya ferideyi kamranı izletiyorlar bize

kamranın o çikeletayla gelen çocuğa yaptığı muamele ne şekerdi yaaa

Boşuna uyumuyorum ben ya içime doğuyor demek ki

Ya aslında son reklamda artık benim de uykum geliyor ama fragman veriliyor ya dizi bitince onu merak ettiğim için bekliyorum. Bilgisayardan da izlenir fragman ama televizyon daha bir farklı oluyor.

Evet ben de izledim Aydan Şener'in oynadığı Çalıkuşu dizisini. O da başka güzelmiş ama. O dönemin şartlarında çok çok başarılı bir dizi olmuş. Ben de memnunum özellikle Kamran'ı izlemekten.Ama gereksiz karakterler olmasa. Sinir oluyorum onları gördükçe.
O sahneye ben de çok güldüm. Çocuğu sıkıştırıp kenara, 'Sen espriden anlıyorsun' derken ki ifadesi çok komikti. Hatta o sahnede ki tüm diyaloglar çok komikti ya. Hmm bir de hani Kamran'ın üniversiteli halleri canlandırılmış ya Kamran sanki orada pek bir kibarcıkmış canım. Hele Feride'ye söylediği yalan. 'Öpüşen bir kızın dudağında bir uçuk çıkmış. Kafam kadar'

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya aslında son reklamda artık benim de uykum geliyor ama fragman veriliyor ya dizi bitince onu merak ettiğim için bekliyorum. Bilgisayardan da izlenir fragman ama televizyon daha bir farklı oluyor.

yaa fragman veriliyormuu hiç takip edemedim vallahi bitince direk kapatıyordum şimdide geç olunca dayanamıyorum haliyle nişan olacak mı haftaya ?

yaa fragman veriliyormuu hiç takip edemedim vallahi bitince direk kapatıyordum şimdide geç olunca dayanamıyorum haliyle nişan olacak mı haftaya ?

Dizi bitince fragman vermeye daha geçen hafta başladılar. Ben yukarıya fragman eklemiştim bak istersen. Ama anladığım kadarıyla nişan olmayacak.Babası da Kamran'ın suçlu olduğunu düşünüyor.

Dizi bitince fragman vermeye daha geçen hafta başladılar. Ben yukarıya fragman eklemiştim bak istersen. Ama anladığım kadarıyla nişan olmayacak.Babası da Kamran'ın suçlu olduğunu düşünüyor.

Bir de kız onu öpmeyince üzülüyor. E sen yapmışsın yapacağını. Kız nasıl öpsün seni değil mi ama?Eğer o sahneyi izlemedi isen muhakkak netten izle.Çok komikti ya.

malesef bakamıyorum canım ya ofisteyim

tüh gitti gül gibi çocuk kaptıracaklar o pis karıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…