Çalıkuşu Kanal D

kızımız halen ünide tarih okuyormuş , yurtdışında gelen kızlarımızda bir kalite var ,bence

Hiç dizi izletme stratejisi yok bunlarda hiç. Ya kardeşim reytingi düşük dizi geç saate mi konulur allasen

Yeni diziye seyirci kazanma taktikleri bunlar.
Sizleri calikusu yerine cikacak diziyi boykota davet ediyorum.
Zinhar diziyi seyretmeyinkii reytingleri dusuk baslasin bizim diziyi yerine koysunlar

bence br ıkı hafta sonra eskı saatıne gerı gelır intikamıda boyle gec saate koydular ızlenmeyınce eskı saatıne gerı aldılar bu kanal d napıcagını ıyıce şaşırdı

salak bunlar.izlenmesin diye yapıyolar sanki...!

hangi akla hizmet saat 10 a almak hayret bişey ya

Feride: Eğer lades için kıyın kıyın yanaştıysan...
Kamran: Hayatta en çok neyi merak ediyorsun?
Feride: Eve gittiğinde kapının arkasında annen ve babanın seni beklediğini bilmek. Mesela bunu merak ediyorum. Siz neden hekim oldunuz?
Kamran: Bir çocuk yüzünden.
Feride: Umudum,içimin gülen yüzü,sabahım,günaydınım.
Kamran: Ah benim yüreği cesur,sevdası çocuk yarim.

[video=youtube;VzQXUCqjQ_o]http://www.youtube.com/watch?v=VzQXUCqjQ_o[/video]

tüylerim tiken tiken oldu beeee

Cinayet, Nurgul yesilcay ve engin altan duzyatanin yeni dizileri.
Nurgulun yuzu fazla eskidi bence

Eskidi ve sıktı artık. Her yerden çıkıyor. Yırtık çoraptan çıkar gibi.
Ben sevmiyorum da bu kadını. Fazla soğuk ve kendini beğenmiş biri. Dizi ne kadar iyi olur bilemeyeceğim ama olan bizim dizimize olacak bu gidişle. İnşAllah Nurgül'ün dizisi tutmaz da saatleri değişir tekrar. Ya saatini değiştiriyorsunuz bari gününü de değiştirin. Cumartesi çok iyi olurdu. Salı günü bile, bir gün sonra iş,okul vs. var diye insanların çoğu netten izlemeyi tercih ediyorlar. YouTube'de dizinin bölümlerinin izlenme oranları çok çok iyi. Bence netten izleyenler de gününde, televizyondan izleseler dizi en fazla 3. olur reytinglerde. Ama hafta içi saat 20.00'da olması bile diziyi netten izlemeye yöneltirken siz kalkın gününü değiştirmeden saatini değiştirin. Reytingleri bir de böyle görelim bakalım. Sinir oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen ya yeter artık bir emekli olsun. Ben çok fazla yeteneklide bulmuyorum açıkcası sadece güzel bir kadın farklı bir havası var ama bu bıktırmayacağı anlamına gelmiyor

Aynen ya yeter artık bir emekli olsun. Ben çok fazla yeteneklide bulmuyorum açıkcası sadece güzel bir kadın farklı bir havası var ama bu bıktırmayacağı anlamına gelmiyor

Ben de çok başarılı bulmuyorum. Böyle yeni diziler için farklı arayışlara girseler eminim oyunculukla ilgilenmediği halde çok daha yetenekli sayılabilecek birçok insan bulunur. Aynı yüzler etrafında dönüp dönüp yeni projeler yapıyorlar. Bu da haliyle sıkıcı oluyor. Muhakkak bu kadının da seveni vardır. Biraz uzak dur ekranlardan,özlet kendini. Mesela Tuba Büyüküstün uzun süredir bir dizide rol almadı. Aynı zamanda Yasemin Ergene'de uzun süredir herhangi bir projeye katılmadı. Şahsen ben ikisini de seviyorum ve yeni dizileri çıksa izlerim. Çünkü özledim ve ekranlarda görmek istiyorum.

burakla ceylan ayrılmamış tvittırda foto yayınladı yağuşuklumuz...
ayrılmasınlar yaaa, kız seviyo onu

Fahriye ve Burak hakkında bir şeyler var diye günlerdir haberler yazılıp çiziliyordu. Bu fotoğraf, o dedikodulara cevap oldu. Burak ve Ceylan'ı önceden pek yakıştırmıyordum, Ceylan'ı beğenmiyordum ama haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Hoş kız. Yakışıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…