Her dizide çıkıyor bu dedikodular ama aslında yakışırlar da hani
yılbaşıııı
fahriyeyle iyi de,sevgilisi de hoş kız ama yaniii
Çalıkuşu saat 22.00'a alınmış.
Niye ki ya aile dizisiydi
Twitter'da okudum ben de bugün. Bari gününü de değiştirseydiler ya. Hafta içi geç saatte. Ben izlerim ama işe,okula giden onca insan var. Geç saatte olunca diziler izleyici,izlemekten vazgeçiyor. Zaten reytingler düşüktü şimdi daha da düşecek.
Hiç dizi izletme stratejisi yok bunlarda hiç. Ya kardeşim reytingi düşük dizi geç saate mi konulur allasen
Yeni diziye seyirci kazanma taktikleri bunlar.
Sizleri calikusu yerine cikacak diziyi boykota davet ediyorum.
Zinhar diziyi seyretmeyinkii reytingleri dusuk baslasin bizim diziyi yerine koysunlar
hangi diziymiş o?
Feride: Eğer lades için kıyın kıyın yanaştıysan...
Kamran: Hayatta en çok neyi merak ediyorsun?
Feride: Eve gittiğinde kapının arkasında annen ve babanın seni beklediğini bilmek. Mesela bunu merak ediyorum. Siz neden hekim oldunuz?
Kamran: Bir çocuk yüzünden.
Feride: Umudum,içimin gülen yüzü,sabahım,günaydınım.
Kamran: Ah benim yüreği cesur,sevdası çocuk yarim.
[video=youtube;VzQXUCqjQ_o]http://www.youtube.com/watch?v=VzQXUCqjQ_o[/video]
Cinayet, Nurgul yesilcay ve engin altan duzyatanin yeni dizileri.
Nurgulun yuzu fazla eskidi bence
Eskidi ve bıktırdı artık her yerden çıkıyor. Yırtık çoraptan çıkar gibi.
Ben sevmiyorum da bu kadını. Fazla soğuk ve kendini beğenmiş biri. Dizi ne kadar iyi olur bilemeyeceğim ama olan bizim dizimize olacak bu gidişle. İnşAllah Nurgül'ün dizisi tutmaz da saatleri değişir tekrar. Ya saatini değiştiriyorsun bari gününü de değiştirin. Cumartesi çok iyi olurdu. Salı günü bile bir gün sonra iş-okul vs var diye insanların çoğu netten izlemeyi tercih ediyorlar. YouTube'de dizinin bölümlerinin izlenme oranları çok çok iyi. Bence netten izleyenler de gününde, televizyondan izleseler dizi en fazla 3. olur reytinglerde. Bunları hiç düşünmeden saatini değiştiriyorlar. Sinir oldum. Çok içerledim bu konuya.
Aynen ya yeter artık bir emekli olsun. Ben çok fazla yeteneklide bulmuyorum açıkcası sadece güzel bir kadın farklı bir havası var ama bu bıktırmayacağı anlamına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?