Feridenin kamranin yerine selime gitmesi cok sacma,
yillardir bekledigi an gelmis o necmiyenin derdine selimin yanina gidiyor...
ben bi bölümünü kacirdim, neriman cadisi neden kizdi selimin babasina? neden tasladi dükkani`??
bende çok saçma buldum..git kamranın yanına, böyle böyle söyledi mari diye haber ver,hesabını kamran alır.
ayrıca selime ne güzelit muamelesi yapıyor kamran, valla bitiyorum..
mari de çok şeker bi hemşire yaaaa:13:
Kamran'a dese olay çıkacak iyice başı belaya girecek Kamran'ın. Bir de kardeşine hesap soracak nasıl bu adamla evlenmeye kalkarsın diye. Necmiye ile konuşması lazımdı ama o da söz dinlemiyor salak hala Feride'nin Selim'de gözü var sanıyor yok Selim onu seviyormuşta Feride aralarına giriyormuşta annesini nasıl fişekliyor. Kız onun için neler yaptı o hala neler yapıyor müstehak ona. Annesi yutar mı bunları. Feride'nin suçu olmadını annesi çok iyi biliyor ama Selim'in gözünün önünden uzak tutmak için ve kızıyla münasebetleri olduğunu sandığı için bir an önce evlilik olsun diye öyle yaptı en çok kahrolan yine o oldu. Ama çok dolundu bana Feride'nin hali. Neriman dükkanı taşlattırdı neden acaba ne diyecek. Ah şu Selim'in foyası ortaya çıksa hapse girse, Necmiye herşeyi itiraf etse Feride'yi zehirlemeye çalıştığını, aralarında bişi olmadığını öyle anlaşılsın diye yaptığını filan. Kamran ne güzel dedi arkasını dönerse seviyordur diye meğer en baştan severmiş zaten.
neriman muhtemelen adamla kavga edip kadıya gidecek.
burda kadı naibini ayartmaya çalışacak.
kadıya gitmek için bahane çıksın diye yaptı bence
Kızlar fragmanı gördünüzmü, selimin zehirli fondanları ortaya çıkıyor
ortaya çıkıyor ama, fragmanlar da pek yanıltıcı..:44:
baba sahip çık kıza derken, inşallah neriman hafif meşrebini kastetmemiştir:18:
Sahip çık kıza dediğine göre aklıma ilk gelen feride oldu.
Ne biliyim Neriman ve kız kelimesi yan yana:44:
Bilmem farkinda mısın ama benim gidecek hiç bir yerim yurdum yok
Senin yurdun benim♥♥♥
Aaaaah ahhhhhhhbu kamrandan her eve lazım
Canım benim Kamrandan her eve lazım demişsin ya, Onlar daha flört aşamasında da ondan böyle romantikHer erkek sevgiliyken böyle tatlı tatlı konuşur.Sonra evlenirsin 3-5 yıl daha.
Yani marifet Kamranda değil, birlikteliğin bulunduğu aşama onu gerektiriyo, Evlensin görürüm ben onu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?