Çalıkuşu Kanal D

Feridenin kamranin yerine selime gitmesi cok sacma,
yillardir bekledigi an gelmis o necmiyenin derdine selimin yanina gidiyor...

ben bi bölümünü kacirdim, neriman cadisi neden kizdi selimin babasina? neden tasladi dükkani`??

bende çok saçma buldum..git kamranın yanına, böyle böyle söyledi mari diye haber ver,hesabını kamran alır.
ayrıca selime ne güzel it muamelesi yapıyor kamran, valla bitiyorum..
mari de çok şeker bi hemşire yaaaa:13:

Kamran'a dese olay çıkacak iyice başı belaya girecek Kamran'ın. Bir de kardeşine hesap soracak nasıl bu adamla evlenmeye kalkarsın diye. Necmiye ile konuşması lazımdı ama o da söz dinlemiyor salak hala Feride'nin Selim'de gözü var sanıyor yok Selim onu seviyormuşta Feride aralarına giriyormuşta annesini nasıl fişekliyor. Kız onun için neler yaptı o hala neler yapıyor müstehak ona. Annesi yutar mı bunları. Feride'nin suçu olmadını annesi çok iyi biliyor ama Selim'in gözünün önünden uzak tutmak için ve kızıyla münasebetleri olduğunu sandığı için bir an önce evlilik olsun diye öyle yaptı en çok kahrolan yine o oldu. Ama çok dolundu bana Feride'nin hali. Neriman dükkanı taşlattırdı neden acaba ne diyecek. Ah şu Selim'in foyası ortaya çıksa hapse girse, Necmiye herşeyi itiraf etse Feride'yi zehirlemeye çalıştığını, aralarında bişi olmadığını öyle anlaşılsın diye yaptığını filan. Kamran ne güzel dedi arkasını dönerse seviyordur diye meğer en baştan severmiş zaten.

neriman muhtemelen adamla kavga edip kadıya gidecek.
burda kadı naibini ayartmaya çalışacak.
kadıya gitmek için bahane çıksın diye yaptı bence.

sağda soldan reytingler kötü bitirecekler diye dedikodular geliyor.
inşallah öyle birşey olmaz.

neriman muhtemelen adamla kavga edip kadıya gidecek.
burda kadı naibini ayartmaya çalışacak.
kadıya gitmek için bahane çıksın diye yaptı bence

Hiç aklıma gelmemişti bak buBende adamı aradan çıkarmak için yaptı diye düşünmüştüm.Ne biliyim beni rahatsız ediyordu, canım tak etti falan diyip adamı suçlayıp, ne derse yalanlar diye.Ama seninki daha olasıHadi bakalım salı olsunda görelim Neriman cadısının niyetini

Bilmem farkinda mısın ama benim gidecek hiç bir yerim yurdum yok
Senin yurdun benim♥♥♥

Aaaaah ahhhhhhhbu kamrandan her eve lazım

Kamran annesinin Feride'ye tutumu ve olayı söylememesi ile Selim'le onu birlikte görmesini ve Feride'nin evlenmeyeceksin demesini birleştirip yanlış anlayacak ama nasılsa çıkacak foyası ortaya Selim'in. Hele Neriman tam bir cadı herşey ortaya çıksın istiyorum.

Bilmem farkinda mısın ama benim gidecek hiç bir yerim yurdum yok
Senin yurdun benim♥♥♥

Aaaaah ahhhhhhhbu kamrandan her eve lazım

Canım benim Kamrandan her eve lazım demişsin ya, Onlar daha flört aşamasında da ondan böyle romantikHer erkek sevgiliyken böyle tatlı tatlı konuşur.Sonra evlenirsin 3-5 yıl daha.
Yani marifet Kamranda değil, birlikteliğin bulunduğu aşama onu gerektiriyo, Evlensin görürüm ben onu:18:

Hehe doğru soyluyosun canım benim heruf de zamanında öyleydi

aman yaa böyle saçma sapan entrikalar yapmıyorlarmı resmen soğdum yaaa

ne güzeldi ilk başlarda....şu selimin ipini çeksinler artık iki dk. dünyanın yalanını attı yaaa

Dünkü bölüm çok güzeldi
Ama sanki olaylar çok hızlı sonuclaniyo acaba gerçekten final yakın mı:26:
Feridenin okuldaki durumuna içim ciz etti utanmasam aglicaktim
Sonra kamuranin o sözleri falan ah ahhhh
Bu bölüm nerimana ve necmiyeye ayrıca kıl oldum
Git feridwyle gönül eylendir gel ben bekliyorum demedi mi kamurana kafasına sikasim geldi zillininher kes sen mi cadı
Hele o necmiye iyice duygu sömürüsü yapiyo mal degneyi
Bence gelecek bölüm selim evlendiklerini soylicek bu sefer Feride Anadolu'ya gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…