- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Nıkah sahnesını anlayamadım kızlar ne iş biri bana anlatısn litfennn
Şöyle oldu Feride'nin rızasını gösteren imza olduğu için bir de tanık olunca gıyabında nikah kıyılabiliyormuş. Neriman'da Feride'yi aramızdan çek ne istersen yaparım dedi adam da senin de yardımın gerek dedi ve Neriman'ı nikahta tanık olarak kullandı tabii Neriman yüzünü çarşaflarla peçelerle örttü böylece evlilik olmuş oldu. Ah Kamran bir duysa ama öğrenecek sanırım.
necmiye siyirmismi ne, insan nasil nisanlanir kendisini sevmeyen kendisinden nefret eden biriyle.
Yeni fragman cikmis bilee... bakalim neler olacak
[video=youtube;dR3NRbEMZeM]http://www.youtube.com/watch?v=dR3NRbEMZeM&feature=c4-overview&list=UUEIhfu9gg2P-qakPCOJUYcw[/video]
Şimdi aslında Kamran'da Feride'ye aşık ama bir de vicdanı var bir de Neriman gaz verince şimdiki erkekler bırakıp gidiyor bu kadın ne olur düşünmüyor deyince vicdanının sesini dinledi Neriman dedi babası da o yüzden vicdanın ve kalbin arasında sınanacaksın dedi. Zaten deftere de yazmış Kamran çok önceden aşkın adı sensin Feride diye. Neriman cadısının yaptıkları bir bir ortaya çıkacak. Bunu Kamran'a söyleyecek olan da Neriman'ın yanındaki kalfa çünkü çekemiyor onları birlikte olmalarını istemiyor hatta dün de gelicem demedi filan dedi ya. O adamın eve girip çıktığını, nikahta tanıklık yaptığını filan hepsini söyleyecek, Selim'in foyası da zaten meydana çıkacak az kaldı Meri zehirleme olayını filan anlatacak Feride'ye eh doktorda bulundu karaya vurmuş şekilde bunlar hapsi boylayacaklar. Sonra da zaten Feride Kamran aşkı iyice açığa çıktı, Feride de Kamran'ın onu sevdiğini biliyor deftere yazdıklarından belki de bir süre Neriman'a gidecek itiraf etmeyecek ama sonunda kavuşacaklar ve nişan olacak.
bu söylediklerin ne zaman olacak canım, bir sezon süzer heralde..
nerimanın yüzünü merak ediyorum o vakit
bu söylediklerin ne zaman olacak canım, bir sezon süzer heralde..
nerimanın yüzünü merak ediyorum o vakit
fragmanda gördüğüme göre senaryoda iyice saçmalanmış.
Besime Teyzesi asla Feride için o şekilde bişey demez. entrika olacak diye suyunu çıkardılar yani.
kitapta, Feride Kamran ı, kimseye bişey demeden terkettiği halde asla teyzesi ona söz söyletmiyor. seneler sonra teyzeden söz edilirken hala ağlayarak anlatıyor, deniyor.
temel noktaları bozmalarına sinir oluyorum.
Neriman konusu da çok uzatıldı.
harcayacaklar canım romanı ya...
türkan şoraylı olan filmdi,aydanlı olan dizi..her ikisini de izledim..üçü de çok güzel ayıramıyorum bileKitaba sadik kalinmamasi kotu. Fakat bir dizi olarak bakildiginda kaliteli bir yapim kaliteli oyunculuk. Son zamanlarin en iyi dizilerinden. Reytinglerin dusuk olmasinin nedeni kitabin daha once de birkac kez tvye uyarlanmasi. Hatirladigim kadariyla turkan soray ve aydan sener de calikusunu oynamislardi. Fahriyenin oyunculugu dizide mukemmel fakat kiyaslandigi oyuncular da bir o kadar mukemmellerdi bir kesime ayni tadi verememis olabilir.
Zevkle izliyorum insallah uzun ömürlü. Olur.
offff hayır ya bu aksam dızı saat 10 daymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?