Çalgısız nişanı küçük salonda yapmak? Lütfen yardım

Zorbiseylerbiseyler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
115
50
Ocak sonu nişanım olacak. Ancak hem düğün gibi çalgılı olsun istemiyorum hem de ailemiz küçük. Sevgilimin ailesi uzaktan gelecek. Öğlen gibi isteme olsa akşam da nişan için bir davet salonu tutsam pasta kuruyemiş dağıtıp orda tören gerçekleşse saçma mı olur? Evin salonu küçük maalesef organizasyon oraya olmaz. Kafam çok karışık güzel olsun istiyorum bunaldım ne yapıcam diye düşünmekten. Sizce?

Ocak sonu nişanım olacak. Ancak hem düğün gibi çalgılı olsun istemiyorum hem de ailemiz küçük. Sevgilimin ailesi uzaktan gelecek. Öğlen gibi isteme olsa akşam da nişan için bir davet salonu tutsam pasta kuruyemiş dağıtıp orda tören gerçekleşse saçma mı olur? Evin salonu küçük maalesef organizasyon oraya olmaz. Kafam çok karışık güzel olsun istiyorum bunaldım ne yapıcam diye düşünmekten. Sizce?
Olur tabii neden olmasin. Hatta salon görevlilerinden rica edip kucuk bi müzik esliginde dans da edebilirsiniz yüzükler takildiktan sonra.Bunu evde de yapanlar var.hayirli olsun bu arada.

Teşekkür ederim memlekete geldim nişan organizasyonu yeri buldum. Cafenin üstünü kapatacağım. Eğer isterlerse bir iki oynama olur soft müzik listesi hazırlayıp arkadan çaldıracağım.

X