- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
pardon yanlış anlamışımOynamaktan değil dans etmekten bahsediyor. Hani karı koca karşılıklı durup sağa sola sallandığın şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon yanlış anlamışımOynamaktan değil dans etmekten bahsediyor. Hani karı koca karşılıklı durup sağa sola sallandığın şey
Valla şu an buradaki 10 kişiden 9'unun bildiği bi şirketin CEO'sunun düğününe gittim adam davulu omzuna takıp düğünün orta yerinde davul çaldı. O da biraz zevk meselesi iyi meslek sahibi olunca da deli gibi oynayan çıkıyorkarı koca iyi meslek sahibiydi bu yüzden oynama istmemişler
Haklısınız kimseye eğlence sözünüz yok beğenmeyen gelmesin ya çalgılı olunca nolcakmış ona da kulp bulur herkes zaten bence nikah dans hafif müzik ya da sonlara doğru daha güncel pop çok hoş ya ben normal düğünden daha çok eğlenirim birnirinizi duyarsınız sohbet edersinizKızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
iyi meslek dediğim biri hakim biri de bakanlıkta uzman. yoksa evet yani oynamanın işle alakası yok eğlenceli bir aktivite onlar kendilerine yakıştırmamışlar. benim nişanıma herkesin çekindiği bölüm başkanımız gelmişti eski patronum gelmişti sevgilimin patronu gelmişti ülkede herkesin tanıdığı siyasi bir kişilik gelmişti mesela bir baktım öyle bir oynuyorlar ki şok olmuştum. çok ciddi duran insanlar bunlar ve tanınıyorlar eğer otel vs yoksa klasik düğün salonunda oynamamak sırıtır bence.Valla şu an buradaki 10 kişiden 9'unun bildiği bi şirketin CEO'sunun düğününe gittim adam davulu omzuna takıp düğünün orta yerinde davul çaldı. O da biraz zevk meselesi iyi meslek sahibi olunca da deli gibi oynayan çıkıyor
Soru sahibi, siz istiyorsanız olur. Ama o tarz düğünlerin ambiyansı da ona göre olmalı bence. Arkada tıngır mıngır sade sakin müzikler çalan bi düğünde annenizin babanızın dedikodu yapmaya gelen teyzeniz yaşındaki arkadaşları sırıtır bence. Yine aynı bu formatta bi düğün yapacaksanız toplu dans dediğiniz eşli danslar olur herhalde orada da birkaç kişi çıkar çıkmaz. Çok kendi havasında olur. Çevreniz de buna uygun değilse takıya kalmadan giderler ama yine sizin kendi tercihiniz
Gözümde canlandı da sinirlerim bozulduKuran tilaveti ve dualar ilahiler çok daha hoş ve mantıklı
Diğer seçenekte insanlar onca saat ne yapacak? Siz gelin damat bir masada oturacaksınız konuklar karşınızda oturup bön bön size mi bakacak?
Bence çok sıkıcı bir programKızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Bence çok sıkıcı bir program
Dans yarışması gibi
İnsanlarda sırf sizin için eğlenmedikleri bir ortamda bulunmak gibi bir vazifeleri yok. O zaman sadece nikah yapın. Eğlenmeyeceğim bir düğüne gitmem.herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok
Niye kişisel algıladın görümcem misinİnsanlarda sırf sizin için eğlenmedikleri bir ortamda bulunmak gibi bir vazifeleri yok. O zaman sadece nikah yapın. Eğlenmeyeceğim bir düğüne gitmem.
Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.