Çalgısız, mevlütsüz sadece dansın olduğu düğün olur mu?

yahu yakın akraba düğünlerinde edebi ile oynayan kapalı kadınların ne tuhaflığı olabilir ki.
ben çarşaflı arkdaşlarımın arkasından fazntezi kurup,yolda sıkıştırıp ,çarşafın altındakini aşırı merak ediyorum çok seksi diyen herifler biliyorum be.
düğüne mayoyla gidersen evet o salyalar akabilir, onun yeri orası değil çünkü.
ama normal bir düğünde edebiyle oynayan ister kapalı ister açık olsun,salyası akan kendi abazalığına yansın.
bırakın şu erkek korumacı işleri..

Şu adama bakınca ne düşündünüz de rahatsız oldunuz?

Çok ilginç gerçekten bu yaptığınız tespitler. Demek ki muhafazakar ortamlarda insanlar birbirine daha çok bakıyor. Çünkü ben muhafazakar değilim. Çevrem de muhafazakar değiller. Düğünlerde karışık oynar eğleniriz. Kimsenin kimseyi gözünü dikip izlediğini, hatta sonradan "şöyle oynadı, böyle oynadı" diye laf ettiğini duymadım.

Şu adama bakınca ne düşündünüz de rahatsız oldunuz?
Bir taraflarını sallayarak oynaması gayet rahatsız edici bundan beter oynayan da var ve oynarken bunu karşısındaki kadına veya erkeğe doğru atarak oynayan. biri yine üslubuma laf edecek ama çok iğrenç görünüyor. böyle oynaması.

zaten başka yörede değil kendi yöremde duydum bunu o yüzden kendi memleketimin düğünlerini sevmiyorum nasıl oynayacaklarını bilmeyen ve arkadan demediğini bırakmayan çok kişi var. evet böyle laflar muhafazakar takılıp görünen ama göründüğü gibi olmayan kişilerde çok var ama dediğim oynayız tarzı da çok normal değil bence.

Ben videoda dümdüz göbek atan bir adam görüyorum. Siz ima etmeseniz adamın cinsel organı aklıma bile gelmezdi.
Tanıdığınız herkes her oynayana, her dansa bu gözle bakıyorsa umarım çevrenizdeki kimse oyunlu düğün yapmıyordur. Düğünün sonu Müge anlıda bitmesin sonra.

İyide siz niye bu kıvıran erkeği izlediniz madem,önceki yazdıklarınızla tutarlımı sizce bu,sizin aklınızdan bu videoyu izlerken neler geçiyor bizde bilemeyiz öyleyse

Ben öyle görmüyorum böyle göbek atmak hatta daha kötüsünü yapanlar iğrenç geliyor bana. daha edebiyle oynayabilirler yani. Ve daha edepli oynayan çok insan var. yapan da var yapmayan da ama birbirlerinin arkasından demediğini bırakmayan da. müge anlılık çok şey var da çıkmıyorlar

İyide siz niye bu kıvıran erkeği izlediniz madem,önceki yazdıklarınızla tutarlımı sizce bu,sizin aklınızdan bu videoyu izlerken neler geçiyor bizde bilemeyiz öyleyse
normalde izlemiyorum örnek vermek için attım. böyle düğünlere de gitmiyorum çok yakınımsa o kişi öyle takımı takıp oynamadan çıkıyorum.

Tamam size iğrenç geliyor diye herkes sizin çizdiğiniz sınırlar içerisinde dans eder bundan sonra

Ortada iğrenç bir durum var da oynayan adamlar kadınlar değil sanki bu.

Kime göre edep? Bana göre normal oynuyor. Belli ki kendisine göre de normal.
Sizin edep standartlarınıza uymayanlar edepsiz mi oluyor?

normalde izlemiyorum örnek vermek için attım. böyle düğünlere de gitmiyorum çok yakınımsa o kişi öyle takımı takıp oynamadan çıkıyorum.

“Bir taraflarını sallayarak oynaması gayet rahatsız edici bundan beter oynayan da var ve oynarken bunu karşısındaki kadına veya erkeğe doğru atarak oynayan. biri yine üslubuma laf edecek ama çok iğrenç görünüyor. böyle oynaması.”

Yahu ne tarafa doğru atarak oynadığına kadar dikkat etmişsiniz işte nasıl izlememek bu

Eltinin memesine kadar gitti olay kadini niye gomduk durduk yere .

evet böyle laflar muhafazakar takılıp görünen ama göründüğü gibi olmayan kişilerde çok var a
Tamam da napalım, nereye kadar oynamasın bu millet… sokağa çıkabilir miyiz acaba, arkamızdan bir şey derler mi

Ben paçalarını sevmedim mesela. Bıktım erkek bileği görmekten. Acilen moda değişmeli. Ya da Türk erkekleri gitsin, İtalyan erkekleri gelsin. Bu paşa bir tek onlarda iyi duruyor.

Hiç dikkat etmemiştim. Sizin yüzünüzden videoyu bir daha açıp erkek bileğine maruz kaldım, mutlu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…