Calgili-calgisiz dugun zitligi yardim :(

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba kizlar iyi aksamlar :) basliktan da anlasildigi gibii zitlik yasiyorum. Soyle anlatmaya baslayayim. Muhafazakar bi ailede buyuyen bir insanim Allah nasip ederse sevgilimin aileside boyle ama hani bi taraf daha dogrusu bazi kisim daha yogun olur ya sevgilimin ailesi oyle.. he bu beni mutlu ediyo cunku ibadetlerine bagli olmalari benim en dikkat ettigim seydii.. simdii Allah kismet ederse sevgilim askerden gelince aileler tanisacak biz kendii aramizda bazi seyleri konusurken aklima takilan birsey oldu sizinle paylasmak istedim. Ben nisanimi da dugunumu de davullu zurnali istiyorum dolu dolu eglenceli ama onun ailesii calgili dugune hic gitmezlermis en dikkat ettikleri kinulardan biriymis. Simdii nisan kiz tarafinindir ben calgili yapsam dugunu onlar nikah ya da kuranli yapsa bi tezatlik olacak :/ ne hayalimden vazgecmk istiyorum. Ne de problem yaratmak istiyorum ne yapmaliyim yardim edinnn (((

Nisanim calgili malgili kadinlarin erkeklerin ayri oldugu bi yerde yapildi taki zamani birlesildi. Dugunum yemekli oldu ve kuran okundu camide aksamida yine bi salon tutup kadinlarin erkeklerin ayri oldugu bi yerde kurtlarimizi doktuk

Bizde aynı şekilde çalgısız bi düğün yaptık canım kına veya nişanda bayanlara ait bi bölüm olursa bu sıkıntı hallolur diye düşünüyorum. Düğünüde çalgısız yaparsınız olur biter . Bayablar arasında eğlenmenin bi günahı yoktur yani Allah mutlu etsin inş...

Nisanim calgili malgili kadinlarin erkeklerin ayri oldugu bi yerde yapildi taki zamani birlesildi. Dugunum yemekli oldu ve kuran okundu camide aksamida yine bi salon tutup kadinlarin erkeklerin ayri oldugu bi yerde kurtlarimizi doktuk

Benim calgili istememi yadirgarlarmiu peki cunku hic gtmemisler bundan korkuyrm biraz

nısanı onların da gonlunu alarak yapıp kınayı ıstedıgın gıbı yapabılırsın

Ben ne bileyim kardeslerimin dayilarimin eglendigini gormek istiyorum ya hayalim davullu zurnalii nisan ve dugunduu abartiyomuyum bilmiyorum ama kabul etmek istemiyrm boyle biseyi

Benim calgili istememi yadirgarlarmiu peki cunku hic gtmemisler bundan korkuyrm biraz
Yadırgarlar bence düşünsene yabancının düğününe gitmeyen insanlar çalgılı diye kendi düğünlerinide öyle olsun istemezler bence . Tabi tercih sizin bu konuyu hafiften çıtlatabilirsin ne düşünklerini anlamak için

Sevgilime sordum bizimkiler gitmezler dedi ama senin icin denicem ben soylicem dedi. Hal oyle oluncada uzuluyorum yaaa

Peki sen açıkmısın tesettürlümüsün? Düğünü çalgısız isteyen aile heralde kapalıda bi gelin ister

Calgili istedigime bakma kapaliyim bende sadece bizde calgilida olurdu kuranlida hasa kuranli asla istemem diyip problem cikaran biri gibi olmak istemiyrm sadece icimden gecen bu.. bunu onlara secenek diye sunamayabilirim de sadece sewgilime sordum laf arasinda o kdr

Çok iyi anlıyorum seni
Aynı duyguları 6 yıl önce bende yaşadım eşimin ailesi daha muhafazakar olmakla birlikte benim ailem de düğünler abimin ablamın hep çalgılı olduğu için bnde senin gibi düşündm istedim çalgılı olmasunı ama düşündüm taşındım ve kınamızı çalgılı. Yaptık düğünümzde hafif slow.şarkılarla devam etti düğün bitene kadar kuran ilahi vs. Olmadı. Üzmeyin birbirinizi kınada dök kurtlarını oyna zıpla salla

Benimde sözlüm oynamayı sevmiyorum sıkıntıdan patlarım diyor. Ben de eğlenmek istiyorum. Her dediğimi fazlasıyla yaptı bugüne kadar onu kırmak istemiyorum. Baba memleketimde kınaya sadece bayanlar gider kız tarafı eğlenir erkek tarafı gelir kınayı yakıp gider sadece ya da gelmeselerde olur. Anlayacağın çareyi kız kınasında buldum biz bize daha eğlenceli akraba arkadaş konu komşu 150-200 kişi vur patlasın çal oynasın. Tek derdin bu olsun güzelim... Ne sorunlu insanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…