CANIM SEHER VAKTİNDE BEN OKUDUM ALDIĞIM SAYIYIMssPARE
Life light
Madammor
Nefes0858
burcusami
M MaviMabellee
Saliha40
i p e k
@eunja
Magnifiaque
HALLEYS
Minnosprenses
Bonus
M Morlale8
Tiniminimavihanim
N NesNa
Jenna16
Nevreste
Kukrim
Novaa
Morm
E c e
geceyagmuru
SoLeiL12
R rana20
D u t
karamel Latte
penyez83
DantelKiz
Meral01
kavs-i kuzah
ohbb
Aktif Lora
RedGirl
PiXiEE
IcimdekiSonsuzDeniz
Cemoos
Cookiie
M Mavi Menekse
Bal0ncuk
My_Moonlight06
Catlak-kurabiye
Minik Duduklu Tencere
BlueBerry4268
Y yagmurdansonra
selef0111
Selizay
Jou
Fatmazell
OraEtLabora
Ssevincli
ezgiisel
G Gunelhuseyn
bir mucizee
Teach_Mavi
coconatt
1500 aldım kalan 20001000 aldim kalan 3.500
Yeğenin rüyama girdi dün gece . İnşallah çok başarılı geçer ameliyatı. Hastalıktan kurtulmuş ve çok sağlıklı bir şekilde en kısa sürede evine döner inşallah.Hayırlı sabahlar
Yeğenim şimdi girdi ameliyata. Dün acil vakalar çıkmış bugüne ertelendi. Şu anda ameliyatta. hepinizden Allah razı olsun
canımm yeğenine RABBİM kalıcı şifa versin İNŞAALLAHHayırlı sabahlar
Yeğenim şimdi girdi ameliyata. Dün acil vakalar çıkmış bugüne ertelendi. Şu anda ameliyatta. hepinizden Allah razı olsun
Hadi gözünüz aydın diyelim inş güzel geçmiştirÇok şükür ameliyattan çıktı. Durumu ile ilgili bilgi verilince yazacağım. Allah binlerce kez razı olsun hepinizden
İnşallah Bonusum inşallahHadi gözünüz aydın diyelim inş güzel geçmiştir
Çok şükür canımÇok şükür ameliyattan çıktı. Durumu ile ilgili bilgi verilince yazacağım. Allah binlerce kez razı olsun hepinizden
Ameliyatı güzel geçmiş canım. Görüntülü konuştuk bugün. İyiyim teyze dedi. patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz artıkÇok şükür canımİnşAllah güzel geçmiştir. Bugün giremedim ama aklım sizdeydi. Doktor bilgi verdi mi durumu nasıl?
Çok şükür canım benim gözümüz aydın nasıl mutlu oldumAmeliyatı güzel geçmiş canım. Görüntülü konuştuk bugün. İyiyim teyze dedi. patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?