Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar çok geçmiş olsun Rabbim korusun kollasın şifa versin ailesine güç versingözetim altında şu anda. Tekrar tesler vs yapılıyor. Beklemeye aldılar bizi. Ameliyat gününü belirliyorlar sanırım
Yetisemedim duaniza Rabbim şifa versin insallah annesine babasina sizlere bagislasin. Şimdi nasil durumu ?Hepinizin ağzına sağlık Allah razı olsun hepinizden
Serviste şu anda. Durumunu stabil olduğunda ameliyata alınacak o da yarın sanırım. Ödem değilmiş malesef tümörü tekrarlamış doktoru çok iyi bir cerrah ilk önce Allah'a sonra ona emanet yavrumuz
Çok üzüldüm kuzum Allahım Şafi ismiyle acil şifa versin inşAllahServiste şu anda. Durumunu stabil olduğunda ameliyata alınacak o da yarın sanırım. Ödem değilmiş malesef tümörü tekrarlamış doktoru çok iyi bir cerrah ilk önce Allah'a sonra ona emanet yavrumuz
O kadar çok dua eden var ki Allah hepinizden razı olsun. Başka şifa bekleyenler de var. Okudunuz hepinizin ağzına gönlüne sağlıkÇok üzüldüm kuzum Allahım Şafi ismiyle acil şifa versin inşAllah
70,000 bin Şafi yi tekrar mı başlatsak? Dualarımız hep sizinle zaten ama iyi olur sanki.
Nasıl istersen canım. Biz dua etmeye devam edeceğiz zaten. İnşAllah güzel haberlerini de alırız.O kadar çok dua eden var ki Allah hepinizden razı olsun. Başka şifa bekleyenler de var. Okudunuz hepinizin ağzına gönlüne sağlık
Serviste şu anda. Durumunu stabil olduğunda ameliyata alınacak o da yarın sanırım. Ödem değilmiş malesef tümörü tekrarlamış doktoru çok iyi bir cerrah ilk önce Allah'a sonra ona emanet yavrumuz
Ya Latife 1000 aldim şimdilik. 1 de yasin. Şifa olur inşallah16.641 Ya Latife başladım tam seher vakti niyet ettim.
Şu an ezan okunuyor Allahım okunan ezanın hürmetine genç kızımıza şifa versin ameliyatı başarılı geçsin hastalığından temelli kurtulup sağlığına kavuşsun inşallah
Hepimiz biraz okuyup bitirelim inşallah
2641 okudum kalan 14.000
Dileyen şifa niyetine Yasin de okuyabilir. Etiket bu kadar aklıma geldi şimdilik
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Nego
Kukrim
Nevreste
Jawlensky
penyez83
Irmak000
HALLEYS
Cookiie
Chocolita
Life light
Limonsuzzcay
UcanSupurge
K Kitapkontesi
Levaiz
JES
1000 aldım1.000 Ya latif aldım
KALAN 12.000
1.000 aldım kalan 10.0001000 aldım
Kalan 11.000
1.000 tane aldım16.641 Ya Latife başladım tam seher vakti niyet ettim.
Şu an ezan okunuyor Allahım okunan ezanın hürmetine genç kızımıza şifa versin ameliyatı başarılı geçsin hastalığından temelli kurtulup sağlığına kavuşsun inşallah
Hepimiz biraz okuyup bitirelim inşallah
2641 okudum kalan 14.000
Dileyen şifa niyetine Yasin de okuyabilir. Etiket bu kadar aklıma geldi şimdilik
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Nego
Kukrim
Nevreste
Jawlensky
penyez83
Irmak000
HALLEYS
Cookiie
Chocolita