Çakşır otu

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
Kızlar merhaba eşim bugün ilk defa çakşır otu suyu içti.yarım su bardağına çakşır yarım su bardağına su şeklinde.
Ardından afedersiniz isteksizlik oluştu bi süredir adet olduğumdan tam tersine istekli olması gerekirken olmadı. Birleşme oldu ama zor oldu. Yan etki vs gibi bir şey olabilir mi? Ya da çok mu içti? Sabah içmeye devam etsin mi? Bilen biri varsa nolur yardımcı olsun korktum biraz.

Kızlar merhaba eşim bugün ilk defa çakşır otu suyu içti.yarım su bardağına çakşır yarım su bardağına su şeklinde.
Ardından afedersiniz isteksizlik oluştu bi süredir adet olduğumdan tam tersine istekli olması gerekirken olmadı. Birleşme oldu ama zor oldu. Yan etki vs gibi bir şey olabilir mi? Ya da çok mu içti? Sabah içmeye devam etsin mi? Bilen biri varsa nolur yardımcı olsun korktum biraz.
çok zararlı o tip şeyler içmesin...

Böyle şeyler karaciğer e sıkıntı verir , kullanmayın derim ..

Bir tanıdığım zayıflamak isterken bitki çayları ile karaciğer yetmezliğine kadar gidiyordu

Sperm hareketliliği için içiliyormuş burdan öğrendim .okuduğum kadarıyla sıkıntı yoktu bugün ilk defa denedik. Gerekirse konum hamilelik vs kısmına taşınabilir

yanlis hazirlamis olabilirsiniz.
1 bardak kaynamis suya 2-3 yemek kasigi ottan koyup demlenmeye birakip ardindan icmeli imis.

ya da daha etkilisi macun haline getirmekmiş. kuru caksir otunu bal ile karistirip macun yapip her gun yemeklerden once 1 yemek kasigi tuketmesi kafi imiş.

cok tuketirse sinir,depresyon vs gibi yan etkileri varmis.

Ben de acaba tek seferde çok içti ondan mı diyorum.herkes gayet memnun çünkü. Sperm hareketliliği vs artmış hep.daha bugün ilk kez şçti de ters etki yapması şoka uğrattı

benim esim sperm sayisi icin kullandi ama bizde bahsettiginiz konuda tam aksi oldu biz otun kendisini alip kullaniyorduk
siz ne icin kullaniyorsunuz bu otu

Hareketlilik için. Ben hamile kalamadım bitürlü.bunu deneyelim dedik.eşinizde etkisi oldumu

Benim eşim çakşır otu tozunu bal ile karıştırıp 2 hafta sabah aç karlına 1 kaşık yedi ve sonuçç toksik hepatit sakınnn sakınnn denemeyin

benim esim sperm sayisi icin kullandi ama bizde bahsettiginiz konuda tam aksi oldu biz otun kendisini alip kullaniyorduk
siz ne icin kullaniyorsunuz bu otu
kullanmayın biz yeni kullandık ve eşim şuan çok hasta karaciğerini kaybedebilir çalışır otu yüzünden ve aktarın dediğini yaptınız halde ..toksit hepatit araştırın lütfen

kullanmayın biz yeni kullandık ve eşim şuan çok hasta karaciğerini kaybedebilir çalışır otu yüzünden ve aktarın dediğini yaptınız halde ..toksit hepatit araştırın lütfen
esim sadece 5 gun icip birakti 2 sene gecti suan birseyi yok cok sukur gecmis olsun esinize ottanmiymis peki rahatsizligi

ciddi misiniz ya? hala kullanıyordu 2 şişe var evde.ondan dolayı olduğu kesin mi

kızlar bilgilendirme için yazıyorum.eşim dün tekrar spermiyogram yaptırdı. 2. kutu şişe çakşırı içmeye devam ediyor sabah akşam. ve değerlerinin tamamı arttı. ileri hareketlilik 20ydi-32 oldu filan normal seviyelere geldi.sadece onu kullandı şimdi bir de keçiboynuzuyla bir yaptırcam bakalım. çok mutluyum <3 ihtiyacı olan biri olursa diye yazayım dedim. :KK68:

X