Mrb. Bende erken menapoz magduruyum 4 yıllık evliyim evliligimin ilk zamanlar kendi kendime hamile kaldim ama kalp atışı alınamadığından kürtaj oldum sonra 2020 başlarında tıp bebek denemesi yaptim fakat boş folikul olduğundan transfer yapılamadı şimdi herşeyden çok yoruldugumdan bir süredir bıraktım bitki şu bu içmeyi şimdi de 2020 haziran ayında 4 sise m..... efendi ile başlayan bir markanın caksir koku suyunu almistim onu şimdi içmeye basladim şişeler karanlık ortamda hiç kalpağı açılmadan beklediğinden bozulmamistir ki tadı falan bozuk değil zaten neyse 5 gündür de çay bardağına 1/4 doldurup sabah akşam ac karina içiyorum ama ilk icisimde bile acayip yumurtaliklarimda hareketlenme hissettim ve afrodizyak etkisini bile hissettim yumurta gelişimine katkıda bulunduğunu arastirmistim ayrıca erkeklerde de sperm hızı ve sayısında artış sağlıyormuş
Ve de karaciğeri temizliyormuş toksinleri attiriyormus öyle okudum sizce aksi.bir durum.olur mu birazda korkarak içiyorum 4 şişeyi bitirene kadar icecegim yani içmeyi düşünüyorum şu an da