Çakralarınızı dengeleyebılmek için Reiki bilmıyorsanız yapabıleceklerınız!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi irem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2006
97
11
86
42
İstanbul
Çakralarınızı dengeleyebılmek için Reiki bilmıyorsanız yapabıleceklerınız
(genel)
KÖK ÇAKRA
1. Çekmecelerini düzenle .
2. Evini temizle.
3. Sıcak su torbasıyla uyu.
4. Rengarenk , neşeli cıvıl cıvıl çoraplar giy.
5. Yumuşak ayakkabılar giy.
6. Eve girmeden ayakkabılarını çıkar......

SAKRAL ÇAKRA
1.Romantik bir film izle.
2.Duygusal müzikler dinle.
3.Yemekte yanlız isen kendin için en güzel sofrayı kur.
4.Çok güzel bir fotoğraf çektir.
5.Günde bir parça Çikolata ye!! .....

SOLAR PLEKSUS
1. Kendine bir görev çizelgesi yap .
2. En sevdiğin kalemle kendini anlatan bir yazı yaz.
3. Yatak odana kilit koy ve kendi alanını oluştur.
4. “Hayır” demeyi öğren.
5. Ajanda edin ve onu kullanmayı öğren .
6. Sabahtan günlük hedeflerini yaz ve akşam eve döndüğünda o hedeflerden yaptıklarını ve onun dışında yaptıklarını yaz ......

KALP ÇAKRASI

1) Şiir oku .
2) Sevdiğin birinin elini tut .
3) Herhangir arkadaşını / kişiyi kucakla.
4) Aşk filmleri seyret.
5) Salata ve taze yeşil sebzeler ye.
6) Üzerinde yeşil rengi taşı
7) Senin hayatında sana veya hayatına pozitif etki yapan birine mektup yaz.....

BOĞAZ ÇAKRASI
1. Teşekkür mektupları yaz.
2. Konuşmadan önce nefesini dinle.
3. Konuşmadan önce nefes al.
4. Boynunu saracak şekilde Gök Mavisi renginde şal , kolye, kravat... kullan.
5. Sıcak bitkisel çaylar iç.
6. Söylemek istediklerini konusmadan önce planla .

ÜÇÜNCÜ GÖZ
1. Aynaya seni iyi hissetirecek bir not yaz
2. Kendine çiçek al
3. Hafıza ve akıl oyunları oyna
4. Gün içinde gördüğün 3 güzel şeyi not al ....
TEPE ÇAKRASI
1. Mozart veya Gregorian dinle
2. Yataktan kalkmadan meditasyon yap
3. Hergün Şükret
4. Geçmiş hayatınla ilgili bir hikaye yaz .....

hayır ama aralarında butun gun yapabıleceklerı var mesela coraplar veya aynaya asıcagınız not medıtasyon veya bos zamanınızda kıtap okurken muzık dınlemek yada vaktınızı duygusal bır fılm ızleyerek gecırebılırsınız. Kıtap okumaya ayırdıgınız zamanda sıırler okuyabılırsınız veya gecmıs hayatınızı yazabılırsınız. Sızın ıstegınıze baglı yapıcaklarınız :)

bunları uygulamaya çalışacağım bende . teşekürler..

güzel bilgiler sağolun..

çakraları dengeleyebilmek için haftanın her günü..baştan aşağı çakralara ait renklerden birini giyerek çakraları dengeleyebilirmiyiz acaba...

mesela pazartesi turuncu giydiysek salı günü mavi çarşamba sarı falan....

Ben bütün bunları yapsam bile benim çakralar biraz zor dengelenir,öyle bir karmaşa ve stres içindeyim.

Ben bütün bunları yapsam bile benim çakralar biraz zor dengelenir,öyle bir karmaşa ve stres içindeyim.

Bu sekılde dusunmenız cok yanlıs... once pozitif dusunerek baslamanızı onerırım ... ne kadar karmasık bır durumda da olsanız her zaman sıze sunulan bır kapı bır ısık vardır onemlı olan onun farkında olabılmektır. Belkıde sız bu sekılde dusunurken sızı rahatlatıcak sıze olumlu duygular uyandıracak fırsatları goremıyorsunuz.. Oyuzden sıze tavsıyem eger kabul edersenız pozıtıf dusunerek baslıyabılırsınız....

teşekkür ederim bilgilerinize re iki ye merakım var öğrenmek istiyoum.söylediklerinizi uygulayacağım.

çok teşekkürler.
yarın gündüz tekrar okuyup bunları yapmaya başlayacağım.

Hepsi cok hos ve olumlu, umarim ben de yarin -bazilarini istesem de uygulamam mumkun degil- gerceklestirmeye calisacagim.,tesekkurler...

bunlar benim genelde yaptığım şeyler şimdi benim çakralar dengede mi anlamadım ben olayı:?sempatiksalakcinni

Merhabalar Ishegl ,
Chakralarımızın dengesı sureklı degısmektedır.Gordugumuz bır goruntu, aldıpımız kotu bır haber vs... dengesını bozabılır, asırı calıstırabılır veya yetersız calısmasına neden olabılır. Burda anlatılanlar kendınız ıcın yapabılecegınız ufak onerılerdır. Gunluk yasantınızda bunları zaten yapıyor olmanız chakralarınızın duzenlı oldugunu anlamına gelmez. Burda onemlı olan chakra aktıvasyon bozuklugunuzun hangı duzeyde oldugunu bılebılmek ve anlıyabılmektır. Eger herhangıbır enerjı egıtımı almamıs veya kullanmıyorsanız bu aktıvasyon bozukluklarının sıddetını anlıyabılmenız bıraz guctur.
Sıze onerım yaptıklarınızı yapmaya devam etmek ve enerjıyı sorgulamamanızdır. Enerjıyı sorguladıgınızda onu bloke etmıs ve akısı duzensızlestırmıs olursunuz.

bayıldım süper şeyler bu yazılanlar ve de uygulanabilecek şeyler aslında aynı zamanda..

harika seyler bunlar :)

Çok güzel. Bugünlerde canlı renkler giymek istiyorum zaten. Özellikle kırmızı ve çivit mavisi. :) Her sabahta 5 tibet yogasını yapıyorum. Ama bazen yapmak istemiyorum, bunaltıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…