K karamsar_tarz Ziyaretçi 14 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #21 kız ilahi sen düzleştiriciyi arkadaşına tutturacağına fotoğrafları ona çektirseydin ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: neyse bayılıyorum kabarıık olmayan lüle saçlara!! yaşasın düzleştirici ve parlak zekamız :dance: bende denemiştim ama ilk denememdi acemiliğime karşı yinede güzel oldu kanımca zaten burda sizi gördükçe hevesleniyorum a.s.
kız ilahi sen düzleştiriciyi arkadaşına tutturacağına fotoğrafları ona çektirseydin ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: neyse bayılıyorum kabarıık olmayan lüle saçlara!! yaşasın düzleştirici ve parlak zekamız :dance: bende denemiştim ama ilk denememdi acemiliğime karşı yinede güzel oldu kanımca zaten burda sizi gördükçe hevesleniyorum a.s.
P pLnLp hıh.. Kayıtlı Üye 5 Ekim 2008 542 2 96 İstanbul 15 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #22 karamsar_tarz .!.: kız ilahi sen düzleştiriciyi arkadaşına tutturacağına fotoğrafları ona çektirseydin ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: neyse bayılıyorum kabarıık olmayan lüle saçlara!! yaşasın düzleştirici ve parlak zekamız :dance: bende denemiştim ama ilk denememdi acemiliğime karşı yinede güzel oldu kanımca zaten burda sizi gördükçe hevesleniyorum a.s. Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyyyyyyyyyyyyyy o çekemiyo düzgun napıym gerçi bnde çekemedim ama neyse sırnaşık şey zaten o olmasa yapamazdım arkasına kolum yetmıyo tutamıyodum iki kişi ile daha kolay oluyo Şeniz
karamsar_tarz .!.: kız ilahi sen düzleştiriciyi arkadaşına tutturacağına fotoğrafları ona çektirseydin ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: neyse bayılıyorum kabarıık olmayan lüle saçlara!! yaşasın düzleştirici ve parlak zekamız :dance: bende denemiştim ama ilk denememdi acemiliğime karşı yinede güzel oldu kanımca zaten burda sizi gördükçe hevesleniyorum a.s. Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyyyyyyyyyyyyyy o çekemiyo düzgun napıym gerçi bnde çekemedim ama neyse sırnaşık şey zaten o olmasa yapamazdım arkasına kolum yetmıyo tutamıyodum iki kişi ile daha kolay oluyo Şeniz
B bensibelim2 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 3.378 1.598 123 42 16 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #23 cok guzeeeeel olmus canim tesekkur ederiz ben de deneyecem
twilight6167 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 19 0 86 Zonguldak 25 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #24 süper olmuş bence gayette güsel bende mutlaka deniyeceğim..