Saç Kesim Şekilleri Çakma su dalgası yapımı:)) ( resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Güzel olmuş tatlım,aklımda bulunsun.
Şayet birgün benim gariban saçlarımda kabul ederse böyle bir işlemi yaparım kendime

ben kizkardesime hep yapiyorum böyle
emegine saglik güzel olmus canim

bende burda duymuştum bunu galiba pek hatırlamıyorum ama güzel bişeymiş :jeyyar:
teşekkürettim.

Güzel olmuş tatlım,aklımda bulunsun.
Şayet birgün benim gariban saçlarımda kabul ederse böyle bir işlemi yaparım kendime

kız benim saçım kabul etiyse seninki alaaasıını kabul eder çünkü bnmki kadar karısık değil ssacın

tesekkür ettimnaniknanik

bu arada dolunayda saçımı kesmiştim uzadılar bayağı diğer resmlerle kıyasladıgımda arada büyük fark var epaqlaelaelaelaelae dolunay bunda da işe yarıyo sanırımsırnaşık şey

Evet ya demişlerdi dimi uzuyor hemen diye.
Keşke bende o zaman kesseydim,kazınıyorum turplu su murplu su diye-tatlicadiarzu-

hicte bile ne kadar guzel olmus,bende yapmaya calisicam,paylasim icin sagol canim,okulunda basarilar dilerima.s.

Evet ya demişlerdi dimi uzuyor hemen diye.
Keşke bende o zaman kesseydim,kazınıyorum turplu su murplu su diye-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 ben turplu su olayına hiç girmedim walla.
dene kız :) az kaldı zaten dolunayaŞeniz

hicte bile ne kadar guzel olmus,bende yapmaya calisicam,paylasim icin sagol canim,okulunda basarilar dilerima.s.

ayyy
çok çok saoll Şeniz

bu arada saçlarımı ördüm demişsin.nasıl ördün?

yeni duş almıştmm sabah kalktıgımda kabarmasın diye normal saçımın arkasından ördüm:1closedeyes: fön çekerken çok uğraşmıyım diye . örüncce daha sönük oluyo açtıgımda işimi kolaylaştırıyo oda :)

tesekkürettim Şeniz

cnm bende böyle yapıyorum..hatta saç düzleştirmesini dalga yapmak için kullanıyorum diyebilirim:)

cnm bende böyle yapıyorum..hatta saç düzleştirmesini dalga yapmak için kullanıyorum diyebilirim:)

ayy çok güzel olmuşş :) ama sen galiba sarıp mı bırakıyosun öylece

ben döndüre döndüre saç ucuma kdr indiriyorum seninki kadar lüle olmuyor o yüzden :jeyyar:

çok hoş olmuş ama

snin ayri bi taktiğin varsa çalabilirim anlat bizede :jeyyar:

pLnLp ve nem ikinizinkide harika olmuş ben çok severim böyle dalgalı saçları delikafadulden

cnmm bende senin gibi yapıyorum aslında..saçımın dibinden başlıyorum saç düzleştirmesini döndererek ucuna kdar iniyorum..fazla kalın tutamlar almıyorum..nekdr ince alırsan okdr kıvırcık oluyor:)bide el alışkanlıgınada baglı zamanlaaa böyle kıvırcık oldu:)ilk başta hafif dalgalı yapabiliyordum:)seninkide çok güzel olmuş cnmm dalgalı saçlar insanı dahaaaa güzel gösterdigine inanıryorum:)

TMM SENDE AYNI YÖNTEMDEN YAPIYOSUN :)) saçdan saçada farkeder yani ondan da olabilir:)

teşekkürederim:)

ben teşekür ederim cnm:)çok güzel bi konu görünce zaten hemen atladım:)

Ben de saç düzleştiricisiyle su dalgası yapmayı önceden bir yerden okumuştum ama denemeye cesaret edemedim ya dalgalı da olmaz şekilsiz bir lüle olur çıkar diye, ama çok güzel oluyormuş sadece kabarmıyor , denemek lazım teşekkürler eklediğiniz resimlere uğraşlarınıza kızlar.

a.s.

En beğendiğim saç stili..
Çok ama çok güzel olmuş..
Deneyeceğim ben de mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…