ben kizkardesime hep yapiyorum böyle
emegine saglik güzel olmus canim
Güzel olmuş tatlım,aklımda bulunsun.
Şayet birgün benim gariban saçlarımda kabul ederse böyle bir işlemi yaparım kendime
bende burda duymuştum bunu galiba pek hatırlamıyorum ama güzel bişeymiş :jeyyar:
teşekkürettim.
kız benim saçım kabul etiyse seninki alaaasıını kabul eder çünkü bnmki kadar karısık değil ssacın
tesekkür ettimnaniknanik
bu arada dolunayda saçımı kesmiştim uzadılar bayağı diğer resmlerle kıyasladıgımda arada büyük fark var epaqlaelaelaelaelae dolunay bunda da işe yarıyo sanırımsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 ben turplu su olayına hiç girmedim walla.
Evet ya demişlerdi dimi uzuyor hemen diye.
Keşke bende o zaman kesseydim,kazınıyorum turplu su murplu su diye-tatlicadiarzu-
hicte bile ne kadar guzel olmus,bende yapmaya calisicam,paylasim icin sagol canim,okulunda basarilar dilerima.s.
bu arada saçlarımı ördüm demişsin.nasıl ördün?
cnmm bende senin gibi yapıyorum aslında..saçımın dibinden başlıyorum saç düzleştirmesini döndererek ucuna kdar iniyorum..fazla kalın tutamlar almıyorum..nekdr ince alırsan okdr kıvırcık oluyor:)bide el alışkanlıgınada baglı zamanlaaa böyle kıvırcık oldu:)ilk başta hafif dalgalı yapabiliyordum:)seninkide çok güzel olmuş cnmm dalgalı saçlar insanı dahaaaa güzel gösterdigine inanıryorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?