• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Çakma su dalgası yapımı:)) ( resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kız ilahi sen düzleştiriciyi arkadaşına tutturacağına fotoğrafları ona çektirseydin ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

neyse bayılıyorum kabarıık olmayan lüle saçlara!! yaşasın düzleştirici ve parlak zekamız :dance:

bende denemiştim ama ilk denememdi acemiliğime karşı yinede güzel oldu kanımca zaten burda sizi gördükçe hevesleniyorum a.s.

kız ilahi sen düzleştiriciyi arkadaşına tutturacağına fotoğrafları ona çektirseydin ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

neyse bayılıyorum kabarıık olmayan lüle saçlara!! yaşasın düzleştirici ve parlak zekamız :dance:

bende denemiştim ama ilk denememdi acemiliğime karşı yinede güzel oldu kanımca zaten burda sizi gördükçe hevesleniyorum a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyy :D

o çekemiyo düzgun napıym gerçi bnde çekemedim ama neyse sırnaşık şey

zaten o olmasa yapamazdım arkasına kolum yetmıyo tutamıyodum iki kişi ile daha kolay oluyo Şeniz

Back