CAkEmAniA'nın Çeyizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fiti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aramıza hoşgeldin cnm öncelikle hayırlısı olsun:nazar::nazar: sende bendensin sanırım bende pembeye cupcake desenli herşeye bayılıyorum topikime beklerim cnm:34: benim çeyizim bitmek üzere benim çeyizlerden esinlenebilirsin:34:pijama takımlarına bayıldım nette biryerde görmüştüm ama şuan hatırlayamıyorum markası nedir nerden aldın cnm:16:

aramıza hoşgeldin cnm öncelikle hayırlısı olsun:nazar::nazar: sende bendensin sanırım bende pembeye cupcake desenli herşeye bayılıyorum topikime beklerim cnm:34: benim çeyizim bitmek üzere benim çeyizlerden esinlenebilirsin:34:pijama takımlarına bayıldım nette biryerde görmüştüm ama şuan hatırlayamıyorum markası nedir nerden aldın cnm:16:

Teşekkür ederim canım çok sağol:16: Evet çok seviyorum ben de:16::16: Canım pijamalarımı relaxmode dan alıyorum başka yere de uğramam :) Çok hoş tam zevkime hitap eden ve kaliteli ürünleri vaar.Çeyizine mutlaka almalısın.Şu an %50 indirimdeler...

çok ama çok tatlı herşeyin canım, en güzel günlerde kullanırsın inşallah:)

Teşekkür ederim canım çok sağol:16: Evet çok seviyorum ben de:16::16: Canım pijamalarımı relaxmode dan alıyorum başka yere de uğramam :) Çok hoş tam zevkime hitap eden ve kaliteli ürünleri vaar.Çeyizine mutlaka almalısın.Şu an %50 indirimdeler...

aa evet cnm relax mode hatırlamaya çalıştım bende ne zamandır gelmiyordu aklıma:50: üyeliğim bile vardı o sitede:9::9: ozaman çok pahalıydı fiyatı alamamıştım:31:

aa evet cnm relax mode hatırlamaya çalıştım bende ne zamandır gelmiyordu aklıma:50: üyeliğim bile vardı o sitede:9::9: ozaman çok pahalıydı fiyatı alamamıştım:31:

Evet canım normal fiyatları pahalı , iindirimli hali bile çoğu pijamaya göre pahalı ya da aynı...Ama verdiğine değiyor gerçekten...Ben çok önemsemezdim eskiden ama şimdi uyku kalitemin bile arttığını farkediyorum kaliteli ürünler giydiğimde...Çeyize alınası bir marka tavsiye ederim...

Canım çeyiz serüvenin hayırlı olsun. Çaktırmadan yavaş yavaş başlaman süper olmuş. Güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Teşekkür ederim canım:16: Biraz biriksin istedim , sonra dayanamadım açıverdim:16:

Zevkle secilmis urunler hayirli olsunnnnn:). Ama bu evlilik ve ceyiz isleri cok hassas bir konu. Icimden gelmiyor almiyorum deme hic sadece alacaklarini kendin icin aldigini hayal et:) yani suan hayatinda olan kisiyle kuracagin hayat icin degil... ufak bir tavsiye:)

hepsi çok güzel cnm güle güle kullan ama tepsin ve kek fanusun çok şirin ya...

Fiticim canım benim topiğin hayırlı olsun :16:

Hepsini çok ama çok beğendim, çok mutlu günlerde kullan inşallah :nazar:

Zevkle secilmis urunler hayirli olsunnnnn:). Ama bu evlilik ve ceyiz isleri cok hassas bir konu. Icimden gelmiyor almiyorum deme hic sadece alacaklarini kendin icin aldigini hayal et:) yani suan hayatinda olan kisiyle kuracagin hayat icin degil... ufak bir tavsiye:)

Öncelikle çok teşekkür ederim:16: Çok haklısın bayanlar çok kaptırıyoruz kendimizi bazen ve kişiye hakettiğiden fazla değeri gösterip sonra da niye o bana göstermiyor diye sitemde bulunuyoruz.O olacak evleneceğim kişi diye hayaller kuruyorsun olmaya da biliyor... Öyle yapmaya çalışacağım tavsiyen için çok teşekkürler:16:

Amaa çok güzel olmuuuş!

Benimki böyle sevimli pembeli pembeli olmadı yaa, kırmızı siyah yapcam herşeyi diye uğraştım pembe tonlarında herşeyi bulamam da uyumsuzluk olur diye, halbuki rendeyle tencere birbirine uymasa nolur sankii..:(

Back
X