Merhaba kızlar....Ben de dayanamadım sonunda ve açtım çeyiz sayfamı
Her şey cupcake desenli bir pijama takımı almamla başladı ve birden temam "cupcake" oldu.Tabi ki her şeyi ona boğmak istemiyorum ama şeker ,bıcı bıcı , renkli olan her şey dikkatimi çekiyor.
Ben uzun zamandır çalışıyorum ve daha önce herhangi bir iğne bile almamıştım çeyizime.Para biriktirir sonra istediğimi alırım diye düşündüm hep. Uzun soluklu bir ilişkim var ve evlilik olabilir her an diye başladım artık.Gerçi bazı pürüzler dolayısıyla şu an ne olacağı belli değil ama ben bir kere bu yola girdim artık.....
İşte sizlerin de yardımıyla,kampanyalar ve hediye çeklerinin sayesinde,çoğunluğunu internet üzerinden aldığım göz nuru çeyizlerim....
Korkmaz Vertex Tencere Setim
Eki Görüntüle 653187
Hisar Mercury çatal kaşık takımım ve Nehir Can Canan çay kaşıklarım
Eki Görüntüle 653196
Tupperware ürünlerim...
Eki Görüntüle 653198
Eki Görüntüle 653199
Kek kalıplarım...

Kek fanusum, Tepsim ve saklama kaplarım
Eki Görüntüle 653204
Eki Görüntüle 653206
Mutfak tekstil ürünleri...
Eki Görüntüle 653215 Eki Görüntüle 653214 Eki Görüntüle 653211
Eki Görüntüle 653210

Dekoratif ürünler...
Eki Görüntüle 653218
Ev tekstili (Sarev saten nevresim , Linens Ranforce Nevresim,Days in colours microfiber nevresim,)
Eki Görüntüle 653219

Madame Coco Yorgan... Madame Coco Battaniye

Pijama takımlarım...
Eki Görüntüle 653228
Eki Görüntüle 653229
Eki Görüntüle 653230
Aryıldız Düdüklü,çaydanlık ve sahan setim

Ben uzun zamandır çalışıyorum ve daha önce herhangi bir iğne bile almamıştım çeyizime.Para biriktirir sonra istediğimi alırım diye düşündüm hep. Uzun soluklu bir ilişkim var ve evlilik olabilir her an diye başladım artık.Gerçi bazı pürüzler dolayısıyla şu an ne olacağı belli değil ama ben bir kere bu yola girdim artık.....
İşte sizlerin de yardımıyla,kampanyalar ve hediye çeklerinin sayesinde,çoğunluğunu internet üzerinden aldığım göz nuru çeyizlerim....
Korkmaz Vertex Tencere Setim
Eki Görüntüle 653187

Hisar Mercury çatal kaşık takımım ve Nehir Can Canan çay kaşıklarım

Tupperware ürünlerim...

Kek kalıplarım...

Kek fanusum, Tepsim ve saklama kaplarım
Eki Görüntüle 653204

Mutfak tekstil ürünleri...
Eki Görüntüle 653215 Eki Görüntüle 653214 Eki Görüntüle 653211

Dekoratif ürünler...

Ev tekstili (Sarev saten nevresim , Linens Ranforce Nevresim,Days in colours microfiber nevresim,)
Eki Görüntüle 653219

Madame Coco Yorgan... Madame Coco Battaniye

Pijama takımlarım...

Aryıldız Düdüklü,çaydanlık ve sahan setim
Eklentiler
Son düzenleme: