Yorumun icin teskkur ederim basatta inanki ararmiyorum sormuyorum evlerininedahi gitmiyirum kendileri gelip gidiyorCahile virme munakasaya kazanmazssin.en guzeli mesafeli olmak soyleidklerine gulmemek tepkisiz kalmak
Ne geçiyor ellerine insanların iç huzurunu bozunca . Aynılarından bende de var Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin.Herkese iyi aksamlarm.evet arkadaslar bu suluk esimin ailesin den biktim.mesafeli davranmami iyi olmamizi kiskanidklari yetmiyormus gibi evime gelip yuzsuz yuzsuz huzurmuzu bozmaya calisyorlar az once gecen olayi anlatayim sizlere bana yardimci olun lutfen
Esim le yemek yerken eltim ve gorumcem geldi habersiz.daha iceri girmeden eltim yenimi yemek yiyorsunuz dedi halbuki saat dokuz esim anca isten cikiyor.2 oglumun yanaklarinkizarmis vunu yanaklari neden boyle olmus uatune basa basa soyluyyir bende arada oyle oldugunubsonra gectigini soyledim.3 eltimin akrabasinin dugunu var elbise istedi benden bende verdim ordan gorumcem diyorki bu sana olmaz sen bunu tamamen ver sen kilo aldin vidi vidi.halbuki zayifim 60 kiloda 1,70 boyim var maksat laf atmak olsun .bende sen kendine bak dedim kusurlarini saysam liste olur dedim guldu salakca.sonra dedim gorumce gormeyeyim seni omrumce bunu soyledim ictwn .neyse elbiseyi alip ciktilar giderkende diyorki gorumceyi gormesin birdaha bilmem ne arkadaslar.cok cahiller lutfen bana bir akil verin bunlarla nasil basa cikmaliyim not .esim evdeyken bu sekilde konusamiyorlar sadece tek oldugumda yapiyorlar esime anlatmak istemiyorum kendim cevap vermk iatiyorum cevaplariniz cok degerli cevap yazamasamda okuyup uygulayacagim cok tesekkur ediyorum...
Aynen oyle canmbende ogrendim onlardan biraz oyle yapiyorum ama cok canim sklyorlar artikmadem eşiniz varken öyle davranamıyorlar , siz de eşinizin yanında ayrı, tekken ayrı davranınKaşınanı kaşıyacaksın . Cidden bu zamana kadar acıya acıya acınacak hale geldik.
yorumun icin teskkur ederim cok haklisiniz keske vu sekilde yapsaydim en azindan icime dert olmazdi ama ayni durumda uygulicamVerme elbiseni çek al elinden yok sana elbise de niye veriyosun.
Sana mı kaldı yağla balla besliyorum yanakları ondan kırmızı senin gibi kuru ... mü olsun de. Tersle bu cahilleri insan yerine bile koyma. Arkadan da hahahah diye kahkaha atmayı unutma.
Canim bayadir yazamiyordum malum durumlardan bundan once bir konu acmistim geciyor hayat diye orda eaimle son durumum var aynen canim cahiller bakalim onlara guzel bir ders vermek istiyorumYa nerelerdesin sen bebegim ya, vsllahi cok merak ettim seni, bosver cahillle basa cikamazsin, esinle aran iyi mi yoluna girdimi hersey, insallah mutlusundur, cajille ugrassan da yenemezsin sallaonlari.
Amin canm insallahNe geçiyor ellerine insanların iç huzurunu bozunca . Aynılarından bende de var Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin.
Guzel yorumun icin teskkur ederim ven karsimda onlar olumca istemeden modum dusuyor kahkaha bile atamiyorum ama dediginiz gibi mesafe iyidir mesafeli oldugumdan beri napcaklarini bilmiyorlar isteKocanızla aranız iyiyse çok da tınnn..Söylesinler zaten siz de gereken cevabı vermişsiniz .Altta kalıp içinize oturmamış rahat olun.Size laf soktuğunu hissettiğinizde basın kahkakayı onlar mort olsun.Mesafe iyidiiiir,böyle devam edin.Çatlasınlar.
Saol canm yorumun icin ovmek gibi olmasin oyleyim yeni dogum yaptim sukur direk verdim bunuda haberi dillediriyorlar yani kiskandiklari cok belli ediyorlar o kadar cahillerki yuzume soyluyorlar bide170 e 60 kilo iseniz manken gibisinizdir.Kıskanmışlar çok belli